Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomoucký kraj, včetně poboček
Spolusetkávání Přerov, z.ú. provozuje denní stacionář s činnostmi: - pomoc při zvládání běžných úkonů, při osobní hygieně nebo poskytnutí podmínek pro osobní hygienu - poskytnutí stravy - výchovné, vzdělávací a aktivizační činnosti - sociálně terapeutické činnosti

AJORODINKA mateřská škola, o.p.s. provozuje dětské skupiny, kroužky pro děti, hlídání dětí apod.

Společnost GYNMEUS s.r.o. provozuje gynekologickou ordinaci a poradnu pro těhotné - MUDr. Radim Burda

V našem centru působí MUDr. Eva Makovská jako praktický lékař pro dospělé a také jako poskytovatel pracovnělékařských služeb.Ordinace je vybavena nejmodernějšími technologiemi a lékařskými přístroji / CRP, EKG, HOLTER, ABI /, aby bylo Vaše vyšetření komfortní a na vysoké úrovni.

Penzion, hotel pro psy rodinného typu. Ubytování pro psy: -kapacita 8 psů dle plemene -celoroční provoz. Vytápěné kotce.

Domov seniorů (důchodců). Poskytování péče seniorům (sociálně-zdravotní péče). Dům s pečovatelskou službou. Služba je určena starým a zdravotně postiženým občanům, kteří pro trvalé změny zdravotního stavu či z jiných vážných důvodů tuto komplexní péči potřebují.

Prodej, servis: - teplovodní, teplovzdušné krby - krbová kamna - sporáky - bio krby - kotle na pelety.

Provozování: - Disko klub - pravidelná diskotéka, diskotéky.

Povodí Moravy, závod Horní Morava, Provozo vodních toků.

Správa povodí Moravy. Závod Horní Morava Provoz vodních toků.

Povodí Moravy. Závod Horní Morava Provoz a správa vodních toků.

Společnost Pediatrie - Medicus s.r.o. provozuje ordinaci dětského lékaře.

Psychologické poradenství a diagnostika pro děti a dospělé

PhDr. Kateřina Charvátová provozuje ambulanci klinické psychologie.

MUDr. Lucie Troubilová je praktický lékař v Olomouci.

Mgr. Bc. Monika Petrová je klinická logopedka. Ve své ambulanci klinické logopedie poskytuje své služby dětem a dospělým s narušenou komunikační schopností ve Velkých Losinách a v Jeseníku.

Společnost GIA clinic s.r.o. provozuje ordinaci a pracoviště plastické chirurgie

SUCHÝ DŮM s.r.o. se zaměřuje na šetrné a efektivní řešení kapilární vzlínavé vlhkosti, plíseň a zatuchlost.

Prodej levného nábytku do obývacího pokoje. Naší specialitou jsou sedací soupravy za nízké ceny, které ale splňují veškeré nároky na design a kvalitu. V naší nabídce najdete jak malé pohovky do obýváku a dětského pokoje, tak i velké sedací soupravy do U s možností rozložení.

Burger restaurace; bistro. Polední menu. Catering. Možnost rezervovat salónek až pro 100 osob pro firemní večírky, oslavy, narozeniny.

Amazing Media, s.r.o. provádí reportáže, rozhovory a informuje o novinkách týkající se průmyslu.

Kamenictví Bačík, které je výrobcem litých podlah, schodů a parapetů z teraca, nabízí profesionální renovace podlah a zakázkovou produkci pomníků. Kamenictví z Olomouce Vám zabezpečí kvalitní produkci z prefabrikovaného teraca, jakožto odolného materiálu, který se nyní vrací do módy.