Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomoucký kraj, včetně poboček
Pavel Kozák se zaměřuje na lakování motocyklů, nádrží a samostatných dílů.

Zakázkové šití dámských a dětských oděvů. Výroba povlečení pro děti a dospělé z látky dle vlastního výběru.

Úklidová firma v Olomouci. Provádí úklid bytů, bytových domů, domácností, firem, kanceláří a staveb.

Michal Boško - P&M podlahy z Rapotína v Olomouckém kraji se zabývá pokládkou a renovací podlah. Naši pracovníci odváději kvalitní práci za přijatelné ceny. Dalšní naší činností je také nákup a prodej nového materiálu jako jsou koberce, PVC a vinylové krytiny, dveře - vchodové i interiérové. Současně zajistíme odstranění starých krytin. Na požádání ...

Knižní vydavatelství v Olomouci. Publikace je možné zakoupit před nakladatelství KMS.

Velkoobchod, maloobchod: - stavební materiál - zednické, malířské a natěračské nářadí.

Obec Vřesovice leží 9 km jižně od města Prostějov v Olomouckém kraji v tzv. hanácké pahorkatině v nadmořské výšce 220 m. Rozloha katastru je 620 ha a žije zde 576 obyvatel. První písemná zmínka o obci pochází z roku r. 1078. V obci panuje čilý kulturní, společenský a sportovní život. Působí zde sbor dobrovolných hasičů, Sokol, dechová hudba ...

Jiří Štefek provozuje autoservis, pneuservis, zaměřuje se na lakýrnické a karosářské práce, opravy a výměnu autoskel a čištění automobilů.

AVERT Montáž: - elektronické zabezpečovací systémy - vstupové a kamerové systémy - pobočkové telefonní ústředny - rozvody počítačových sítí.

Dodání, montáže: - satelitní komplety - antény - anténní systémy STA - kamerové systémy.

Eko Morava Recyklace plastů, nakládání s odpady. Výroba: - dětská dřevěná hřiště - dřevěné hračky-domino - městský mobiliář. Export, import: - stavební a realitní činnost - lektorství - vypracování posudků.

Bezpečnostní poradce ADR: - služby pro firmy přepravující a manipulující s nebezpečnými věcmi. Poradenství a diagnostika - reflexní terapie, výživa, pohyb, psychika. Sám sobě terapeutem.

Potraviny pro zdraví, farmářské, bezlepkové, bylinky, čaje, superpotraviny, koření, doplňky výživy, ekodrogerie, kurzy vaření. Zajišťujeme zdravý pitný režim pro domácnosti i firmy, prodej, pronájem a servis výdejníků vody. Poradenství osobního rozvoje a výživové poradenství .

Pomáhám lidem vydělávat více peněz, získat svobodu a žít život, jaký skutečně chtějí – život bez hranic – prostřednictvím koučinku, mentoringu a network marketingu.

Brossini Design: - návrh, design a vizualizace interiérů - architektonická a projekční činnost - realizace interiérů.

Zaměřujeme se na kompletní návrhy, realizace a rekonstrukce interiérů bytů, rodinných domů a komerčních prostorů.

Provádí: - rekonstrukce koupelen a interiérů na klíč - renovace bytových jader bez bourání - rekonstrukce kuchyní - dodávka a montáž dřevostaveb.

Velkoobchod, maloobchod, prodej bytového textilu. Prodáváme ložní soupravy, povlečení, bavlněné, froté i mikro prostěradla, přikrývky a polštáře z náplní duté vlákno, deky, přehozy, ručníky, osušky, utěrky, ubrusy a prostírání. Vybavujeme ubytovací a stravovací zařízení, šijeme ubrusy na zakázku. Provozujeme internetový prodej.

Oční optika. Profesionální péče o váš zrak: - prodej - moderní i klasické brýle - měření zraku - aplikace kontaktních čoček - servis brýlí. Poradenství.

Oční optika. Profesionální péče o váš zrak: - prodej - moderní i klasické brýle - měření zraku - aplikace kontaktních čoček - servis brýlí. Poradenství.

Společnost Adult clinic s.r.o. provozuje ordinaci praktického lékaře.

Občanské sdružení SPOLU Olomouc Instituce se stará o děti, mládež a dospělé s mentálním kombinovaným postižením a poskytuje pomoc při volbě vhodného zaměstnání.

MUDr. Hellerová provozuje ordinaci dětské gynekologie a porodnicko-gynekologickou ordinaci.

Ecce Homo Šternberk, z.s. je spolek zabývající se sociálními službami, aktivitami pro rodiny, zdravotně postižené a mimojiné i naučnými stezkami.