Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomouc, včetně poboček
Pneuservis. Autoservis: - osobní a nákladní vozy - servis klimatizací - výměna oleje. Prodej: - pneumatiky - autopříslušenství.

Daňová a účetní kancelář: - vedení účetnictví - daňové poradenství - mzdová evidence.

Cyklo Sport VEGO v Olomouci se již od roku 1992 zaměřuje na prodej levných jízdních kol včetně jejich opravy a servisu. V naší prodejně si vyberete ze širokého sortimentu cyklistického vybavení pro celou rodinu - náhradní díly na kola, vozíky, oblečení pro cyklisty a nebo výživu pro sportovce. Vždy děláme vše proto, aby byli naši zákazníci nadmíru ...

Hlavním předmětem firmy Ekonstrukt je provádění staveb a stavebně dokončovacích prací včetně pokládky podlah a montáž sádrokartony. Specializujeme se především na výstavbu a rekonstrukci objektů, inženýrských sítí a komunikací. Také působíme v oboru malířství a natěračství v Olomouci a okolí. Zaměřujeme se na tyto stavební práce a stavební ...

Legendární studentský klub v Olomouci s pořádnou tradicí! Studentské akce, katederní večírky, ERASMUS party, koncerty, klubové akce a pořádné tancovačky. Hudební a taneční klub. Pořádání: - diskotéky - koncerty - kabarety.

Holičství, kadeřnictví: - pánské - dámské - dětské. Účesy: - svatební - sportovní - společenské - elegantní - praktické. Prodej: - pánská kosmetika.

BARKONA SNAILS s.r.o - houbová farma. Výroba a prodej houbových sadeb pro profesionální i amatérské pěstitele (Hlíva ústřičná - Pleurotus ostreatus, Hlíva královská - Pleurotus eryngii, Houževnatec jedlý - Shiitake, Trsnatec - Grifola frondosa, Korálovec ježatý - Hericium erinaceus, Lesklokorka lesklá - Ganoderma lucidum).

Lité podlahy, lité potěry, anhydrit, litý beton, polystyrenbeton, pěnobeton, cementový litý potěr, pronájem čerpadla na lité podlahy, dodávka stropní konstrukce JS. Zednictví.

Volvo Group Czech Republic poskytuje komplexní dopravní řešení. Naše činnost: - prodej nových i použitých nákladních vozidel - autorizovaný servis nákladních vozidel a návěsové techniky Volvo - prodej originálních náhradních dílů Volvo - preventivní údržba vozů Volvo - měření emisí, diagnostika, ověřování tachografů - školení ...

Zámečnický servis Výroba, prodej: - klíče - stavební vložky FAB a GUARD - stavební zámky HOBES, FAB a CISA - bezpečnostní kování ROSTEXopravy - vložky - kovánípřestavby - cylindrické vložky FAB a GUARDservisní středisko - FAB a GUARD.

Činnost: - stavební práce - zednické práce, zedník

Fotografické služby: - svatebních obřadů - ateliérní umělecké fotografie - veškeré fotografické služby - prodej fotoaparátů - rámování obrazů a fotografií.

Zakázková výroba a montáž: - plastová okna a dveře německý profil PROFINE - parapety - dveře.

Montáž, prodej, servis: - zabezpečovací, telekomunikační, požární systémy, alarmy - kamerové alarmy - kamerové zabezpečení - domovní telefony.

-Velkoobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Opravy obuvi, brašnářského a sedlářského zboží (kromě prostředků ortopedické povahy) -Maloobchod provozovaný mimo řádné provozovny

Připravili jsme pro Vás novou posilovnu a sál pro skupinová cvičení, ve kterém samozřejmě nechybí moderní značkové posilovací stroje a decentně oddělený prostor pro volné váhy tak, aby si zacvičili nejen ženy, ale také například senioři. Posilovna: - velká kardiozóna s více jak desítkou prémiových strojů (pásy, ellipticaly, kola) - zóna s ...

Truhlářství Dřevovýroba od návrhu po montáž: - celodřevěné balkony - alpské balkony.

Vodo-topo-plyn: - domovní rozvody z plastu, mědi, kovu, výměny umyvadel - výstavba plynárenských zařízení - montáže topných systémů z materiálů - klempířské, zednické, zámečnické, kominické práce.

Projekce, realizace: - fotovoltaické solární systémy.

Poskytování energetického poradenství. Firma je jednou z největších zprostředkovatelských a poradenských společností na českém trhu.

Export, import, e-shop: - energetické nápoje CROWNS - prémiové ruské vodky - kubánský rum CANEY - ruské čaje - káva CEMATA, vermut PRIMAT.

Výstavba, rekonstrukce a opravy inženýrských sítí: - plynovody a plynovodní přípojky. Stavební práce: - zemní výkopové práce za použití kolových i pásových bagrů. Developerská činnost.

Autoservis: - diagnostika a mechanické opravy všech značek, karosářské práce, pneu servis, elektroinstalace.