Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomoucký kraj, včetně poboček
MUDr. Zdeněk Hrazdira provozuje ordinaci chirurgie.

Nestátní zdravotnické zařízení ambulantního typu s lékárnou.

Dům s pečovatelskou službou. Domov důchodců. Ubytování pro starší nebo invalidní občany, kteří mají potřebu poskytování pečovatelské služby.

Realizujeme stavby domu i rekonstrukce. Dřevostavby, kontejnerové domy a Tiny house. Bytová jádra. Fasády na klíč. Dodávka a montáž oken. Stavební práce včetně projektové dokumentace. Instalatérské práce. Montáž nábytku a kuchyní.

Jsme stavební společnost NEOL – STAV s.r.o. z Olomouce, jež se specializuje především na železobetonové monolitické konstrukce, opěrné zdi, skelety a jiné betonářské či tesařské práce.

Nabízí: - komplexní, příspěvkovou a samopláteckou lázeňskou péči - ambulantní rehabilitaci - ozdravné pobyty. - ubytování - restaurace

MUDr. Karin Niklová je klinický psycholog.

Nabízím v Šumperku široký výběr prací hodinového manžela. Můžete se na mě obrátit s požadavkem na různé venkovní i vnitřní práce. Současně nabízím také další služby jako jsou např. nákupy, odvoz k lékaři nebo vyřízení úředních či technických záležitostí. Působím především v Šumperku a okolí, v případě dohody i kdekoliv jinde. Nabídka ...

Aneta Rosenberg poskytuje služby dentální hygieny.

Mgr. Andrea Valová poskytuje psychologické poradenství pro děti i dospělé, krizovou intervenci apod.

MUDr. Gabriela Šišková provozuje ordinaci ORL Olomouc.

MDDr. Martina Čapáková je zubní lékař.

Lucie Šuplerová provozuje stomatologickou laboratoř.

Bambino - soukromé jesle: - pro děti od 1 roku do 3 let - příjemné domácí prostředí - přizpůsobení požadavků rodičů - tělesné, rozumové, pracovní činnosti.

MUDr. Milena Sehnalová provozuje ordinaci neurologie, rehabilitace a celostní medicínu.

MUDr. Dana Houserková provozuje radiodiagnostickou ordinaci.

MUDr. Gabriela Střítezská provozuje gynekologickou ambulanci ve Šternberku.

MUDr. Iva Velešíková provozuje ordinaci praktického lékaře.

Psychologické poradenství a diagnostika -Velkoobchod a maloobchod Masérské, rekondiční a regenerační služby

Psychiatrická ambulance. Centrum duševní a tělesné harmonie.

Zdravotnictví: -praktický lékař pro děti a dorost, dětský a dorostový lékař, dětská lékařka -pediatrická ordinace, pediatrie.

Azylový dům pro muže a ženy - pobytová služba na přechodnou dobu osobám v nepříznivé sociální situaci spojené se ztrátou bydlení. Kapacita - 50 lůžek (9 lůžek určeno pro seniory). Poskytnutí stravy nebo pomoc při zajištění stravy.