Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomouc, včetně poboček
Půjčovna, pronájem stavebních strojů: - kolová rypadla - bourací kladivo - pásová rypadla a bourací kladiva - demoliční nůžky - čelní nakladače a dozery - STK an traktory a nákladní přívěsy.

Oční optika. Prodej: - brýle - kontaktní čočky.

Projekce, práce, revize, rekonstrukce: -elektromontáže -elektroinstalace rodinných domů a jiných objektů. Prodej, montáž: -elektrospotřebiče -sádrokartonové konstrukce, rekonstrukce podkroví, příčky, podhledy. Maloobchod: -Olomouc, Horní náměstí 5 -punčochové zboží -panské, dámské, dětské bavlněné prádlo.

Služby: - montáže energorozvodů a technologií v průmyslu - montáže systémů chlazení - potrubní rozvody a svařování potrubí z nerezu, PE a PP - montáže rozvodů a technologií pro rozvod tlakového vzduchu - montáže technologií a rozvodů vakuových systémů - vodo, topo, plyn - montáže plynoinstalací a plynových spotřebičů - vložkování ...

Prodej, distribuce: -náhradní díly na automobily.

Kancelářská klimatizace, vzduchotechnika. Dodávky, montáže, prodej, servis, oprava: -vzduchotechnická a klimatizační zařízení včetně řídících systémů MaR.

Instalatérství Řemeslo: - instalatér - topenář - plynař.

Elektromontáže, elektroinstalace, inteligentní elektroinstalace, klimatizace, tepelná čerpadla, podlahové topení, slaboproud, svítidla, centrální vysavače.

Výstavba inženýrských sítí: - kanalizace - plynofikace - vodovody a čistírny odpadních vod.

Společnost EURO Sol s.r.o. zajišťuje distribuci a prodej soli.

Stavební činnost: - stavby na klíč - opravy a rekonstrukce - fasády, zateplení fasád, obklady, dlažby - inženýrská činnost ve výstavbě - stavby rodinných domů na klíč.

Stavební firma: - obklady - dlažby - podlahy.

Konstrukční kancelář: - návrhy a vypracování technické dokumentace s možností kompletní výrobní realizace návrhu. Konstrukce: -konstrukční návrhy. -zpracování technických výkresů na počítači -zpracování výkresové dokumentace -konzultace technických problémů -výpočetní kapacity.

Provoz e-shopu Oázakabelek. Prodej malých, středních i velkých kabelek, psaníček, . kabelek na rameno i crossbody nebo elegantních kabelek. Dámské a pánské kožené peněženky. Pánské tašky a aktovky.

Nekuřácký penzion v Olomouci, který poskytuje ubytování ve dvou a třílůžkových pokojích s možností přistýlky. Pokoje mají vlastní WC a koupelnu a jsou nadstandardně vybavené lednicí, varnou konvicí, fénem apod. některé pokoje mají vlastní kuchyňku. Parkování v uzavřeném areálu.

Internetový obchod s drobným elektrem. Prodej hodinek, náhradních dílů a příslušenství k mobilním telefonům, tabletům, kamerám do auta.

Prodej, e-shop: - luxusní dárkové krabičky na spodní prádlo - krabičky na víno - kartonové domečky pro děti - dárkové truhličky.

Stolařství Miklík s.r.o. se zaměřuje na výrobu oken, dveří, kuchyňských linek, nábytku, schodišť, pergol, přístřešků a mnoho dalšího.

Projekce - vodohospodářské a dopravní stavby - objekty prováděné hornickým způsobem

Prodej - poháněné nástroje pro CNC stroje - upínací nástroje - měřidla a kalibry - obráběcí nástroje - speciální nástroje na zakázku.

Internetový obchod, akázková výroba - batikované oblečení trička, mikiny, šály

Firma Ivo Filip provádí veškeré práce v oboru voda, topení a plyn, včetně revize plynoinstalací. Dále provozujeme prodejnu se širokým sortimentem instalatérského materiálu, sanitární keramiky i krbových kamen. Najdete nás v Litovli na ulici Nasobůrská. Maloobchodní prodejna, prodej: - vodoinstalační materiál - domácí vodárny, čerpadla - ...

Hubení hlodavců, e-shop: - výroba pastí, klecí, zahradní nářadíčko, lopatek, vidliček - jedy k hubení hlodavců - jedy k hubení hmyzu a škůdců.

Provádí: - elektroinstalace - elektromontáže - revize - práce vysokozdvižnou plošinou - jeřábnické práce - práce pod napětím do 1000 V - výkopové práce. Velkoobchod, maloobchod, revize, projekce: -Zábřeh, Na Nové, 789 01 tel.:583418280, fax:583418279 mobil:737249308 -elektromateriál. Divize: -Zábřeh, Havlíčkova ...