Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomoucký kraj, včetně poboček
Sociální služby Libina, jako nestátní nezisková organizace, zajišťuje komplex vzdělávacích, zdravotních a sociálních služeb.

MUDr. Sylva Otrubová je praktický lékař pro dospělé.

MUDr. Kateřina Dostálová je praktický lékař pro dospělé.

Laserové centrum nabízí: - odstranění výrůstků ohňů a bradavic, vrásek, žilek, chloupků a rejuvenace - odstranění vrásek a pocení bez operace - laserová gelová maska peeling - plastická chirurgie - neinvazivní nebolestná liposukce 3. generace - botox - zvětšení rtů - implantáty.

Společnost GYNNAM s.r.o. provozuje gynekologickou ordinaci.

Fit-day je největším výrobcem rostlinného proteinu v České republice. Používáme pouze ty nejkvalitnější suroviny pěstované v Evropě pro výrobu vašich oblíbených snídaní a svačin.

Hlavním posláním Kontaktního centra v Prostějově je minimalizace rizik spojených s užíváním nealkoholových drog a následně celkové zlepšení kvality života klienta spadajícího do cílové skupiny po bio-psycho-sociální stránce. Snažíme se je motivovat ke zlepšení jejich životního stylu a kvality jejich života. Druhým hlavním posláním Kontaktního ...

Služby: - antropometrie - testy vytrvalostní (aerobní) výkonnosti - testy anaerobní výkonnosti - terénní testy - sportovní dietologie - fyzioterapie - sportovní psychologie.

Ordinace odborného lékaře - radiodiagnostika. Ultrazvuková (sono) vyšetření: - štítné žlázy, krku, břicha, ultrazvuk dětských kyčlí a měkkých tkání. Dopplerovská vyšetření končetinových žil a tepen, vyšetření karotických tepen a aorty. Rentgenová vyšetření (RTG): - vyšetření plic, obličejových dutin, snímky končetin a břicha. RTG ...

Společnost MEDKAL s.r.o. provozuje ordinaci pro děti a dorost.

Prodej jízdních kol a alektrokol v Šumperku. Nabízíme cykloservis a opravu jízdních kol a elektrokol.

S manželem se věnujeme svatební fotografii a videu. Fotíme také novorozená miminka, těhotné ženy a rodiny. K dispozici máme mobilní ateliér a technické zázemí i pro filmovou tvorbu (filmová světla, doplňky). Působíme zejména na Olomoucku. V rámci svateb jezdíme po celé Moravě a ČR. Svatby jsme fotili v Brně, Litomyšli aj.

Služby - fyzioterapeutická ambulance - rehabilitace dětí i dospělých - diagnostika pohybových poruch - specialisté na Vojtovu metodu reflexní lokomoce

Společnost Prevent K - Dent s.r.o. provozuje zubní ambulanci.

Společnost pro ranou péči, z. s., je nestátní organizace, jejímž účelem je prosazovat a hájit soustavu služeb a programů poskytovaných ohroženým dětem, dětem se zdravotním postižením a jejich rodinám.

Společnost Zubní ordinace Švec s.r.o. provozuje ordinaci zubního lékaře.

Firma hajda zubní s.r.o. provozuje zubní ordinaci v Olomouci.

Společnost MEDIKA PLASMA s.r.o. je dárcovské centrum plazmy.

Praktický lékař pro děti a dorost. Ordinační hodiny: Nemocní Pondělí 7:30 - 12:00 Úterý 7:30 - 12:00 Středa 7:30 - 12:00 Čtvrtek 7:30 - 12:00 Pátek 7:30 - 12:00 Poradna pro kojence Úterý 12:30 - 16:30 Prevence zdravých Čtvrtek 12:30 - 16:00

Odborný léčebný ústav. Léčebna dlouhodobě nemocných (LDN) Plicní léčebna (TRN). Ústavní rehabilitační léčba.

Stavební činnost - výstavba domů. Dřevovýroba - hranoly, řezivo. Čerpací stanice.

Hanácké železárny a pérovny - Rings, a.s. provádí správu a pronájem nemovitostí (hal kroužkové pérovny) a zpracování účetní agendy.

MUDr. Marcela Labounková je praktická lékařka v Prostějově.