Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomouc, včetně poboček
Chlapi v akci - Hodinový manžel. Práce: - drobné i větší řemeslné práce, stavební a údržbové - v domácnosti, kanceláři, či ve firmě - autodoprava, stěhování.

Výroba: - pracovní oděvy - ložní prádlo. - dětské montérky.

Studnař, studnařské práce: -studny kopané, vrtané, ražené -čištění, hloubení, regenerace studní. Montáž, dodávka, revize: -čerpadla ponorná i kalová -domácí vodárny -rozvody vodoinstalací v RD -rozvody el. instalací v RD -rekonstrukce bytových jader.

Montáž: - suché stavby - zateplovací systémy.

Apartmány Chorvatsko - pronájem apartmánů Apartmány přímo u majitele nabízíme v oblasti Střední a Jižní Dalmácie: Trogir, Seget Vranjica, Marina, Čiovo, Vinišče, Sevid, robinzonáda, Rogoznica, Trpanj, Pelješac, Podstrana, Split, Hvar. Ubytování je bez stravy, doprava vlastní.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti

Daňové poradenství. Ekonomické poradenství. Porada ve finančnictví.

Oční optika: - měření zraku - aplikace kontaktních čoček - pouzdra na brýle - doplňkový prodej - sluneční brýle. - zhotovení dioptrických brýlí - zhotovení dioptrických slunečních brýlí - vše pro vaše oči

Stroje na výrobu kartonových obalů Stroje na výrobu a svařování blistrů Stroje na nýtování a spojování plastů In-line balící stroje - potraviny, medical, průmysl - balení v ochranné atmosféře Periferie pro vstřikolisy - sušičky granulátu - míchací a dávkovací jednotky Dopravníky do výroby - lehký průmysl PET folie pro výrobu obalů ...

Služby: - identifikace a kvantifikace rizik - analýza krytí - tvorba a realizace pojistných programů - komplexní správa pojištění - informace o pojistném trhu a produktech - asistence pří likvidaci pojistných událostí - poradenství - krizové řízení a risk management - příprava a koordinace soupojištění - odborná příprava ...

Čalounictví: - Restaurování kočárů. - Restaurování kočárků - čalounění automobilů.

Geodetické práce: -zaměřování domků -dělení pozemků -věcná břemena -zaměření inženýrských sítí -vytyčování hranic pozemků -polohopisné a výškopisné plány.

Prodej, montáž: -nové pneumatiky Autobazar. Kódování autoskel

Daňové poradenství Vedení účetnictví Mzdy Komplexní zpracování mezd, daňové evidence a účetnictví, včetně daňového přiznání.

Fotografické a video služby. Realizace firemních foto, video prezentací, video vizitky a představení firem. Záznamy akcí, foto, video reporty. Realizace rodinné, těhotenské, dětské fotografie. Svatební foto a video služby, glamour a módní fotografie.

Výroba, montáž: - dřevěné zimní zahrady. Dodávka, montáž: - okna, dveře - požární odvětrání únikových cest.

Sportovní potřeby a servis: - na tenis, squash, badminton. - e-shop.

Zprostředkování studia a zaměstnání v EU a Švýcarsku.

Vnitrostátní a zahraniční přeprava zboží: - kusové a celovozové zásilky - exporty a importy do všech zemí Evropy - přeprava nebezpečného zboží - expresní přeprava zásilek.

Léčba obezity a diabetu Intervence rizikových faktorů kardiovaskulárních onemocnění Léčebná hypnóza