Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomoucký kraj, včetně poboček
z.s. iPoradna pomáhá lidem se zdravotním postižením: - on-line sociální poradenství - dluhové, občanské, psychologické poradenství - sluchové, zrakové a tělesné postižení - e-linka (linka důvěry). Pořádání kurzů pro osoby se zdravotním postižením: - anglický a německý jazyk pro začátečníky - základy obsluhy osobního počítače - ...

Sklenářství, výroba izolačních skel, cnc opracování skel: - čiré, probarvené sklo - izolační sklo - bezpečnostní skla - lepení akvárií - pískování - rámování obrazů - polykarbonáty, plexiskla - střešní světlíky - zastřešení bazénů - lepení skla UV technologií - broušení a vrtání skla - výroba sprchových koutů - skleněné stěny a dveře.

Výroba a distribuce: - plastové výrobky (plastové obaly).

GALVANOVNA. Úprava kovů: Galvanické pokovení: - zinkování - niklování - fosfátování - tvrdochrom. Rozměr zboží maximálně: - 1400 mm x 700 mm x 600 mm. Po dohodě možno i větší kusy.

Prodej: - lesní a zahradní technika - řetězy a lišty pro harvestory, pilové řetězy - ochranné pomůcky - oblečení pro práci v lese - protipořezové oblečení a obuv - elektrické ruční nářadí pro les, dílnu a zahradu.

Výroba, prodej: -sportovní míče-volejbal, basketbal, fotbal, házená, mediciální míče -textilní, turistické, horolezecké, kožené ruksaky -sportovní, cestovní, školní a jiné tašky -bezpečnostní a zdravotní pomůcky -brašnářské a galantérní výrobky.

Geodetické a kartografické práce. Geografické informační systémy GIS. Geometrické plány. Inženýrská geodézie: - vyznačení budov - rozdělení pozemku - věcná břemena - vytyčování hranic pozemku.

Vnitrostátní a mezinárodní nákladní doprava. Přeprava nákladu na paletách, kontejnerech nebo volně ložený náklad. Přeprava materiálu na vlatsních vozech o váze 1kg-5, 5 tuny.

Prodej grilů a udíren. Výhradní dovozce grilů a udíren značek Bradley Smoker, Borniak, Louisiana, Everdure, PitBoss, SmooKing, Grill Fanatics do ČR a na Slovensko.

Svatební ateliér v Prostějově. Půjčovna a prodej svatebních šatů značek Madora, Natali, Agnes, Modeca.

Příprava dekorací z balónků na slavnostní události, jako jsou svatby, narozeninové oslavy, firemní večírky apod. Dodávka slavobrán, héliových balónků, neonových nadpisů a další

Firma zajišťuje konstrukci, výrobu a montáž lisovacích nástrojů pro tváření plechů za studena. Výroba sériových i prototypových nástrojů.

Autolakovna v Prostějově. Profesionální stříkání karoserií automobilů ve stříkací kabině. Zajištění přepravy karoserií a osobních vozů do lakovny a zpět k zákazníkovi.

Úklidy kanceláří a komerčních prostor.

Firma zajišťuje pravidelné i jednorázové úklidy domácností, firem, kanceláří. Čištění koberců a čalounění. Úklid po stavebních a řemeslných pracích.

Firma se zabývá prodejem stavebního materiálu pro rychlou, levnou a snadnou rekonstrukci interiéru i exteriéru. Prodej obkladových panelů, desek, klasických obkladů a čalouněných obkladů.

Firma se zabývá výrobou sportovního oblečení pro fitness. Internetový obchod s dámským a pánským funkčním oblečením - tílka, trička, šortky, mikiny a tepláky.

Angiocor Plus s.r.o. provozuje kardiologickou ordinaci.

ARIGONE hotel *** & penzion**** zajišťuje ubytování: - hotel *** a penzion**** v historickém centru Olomouce - 53 pokojů z toho jednolůžkových 16, dvoulůžkových 28 a 9 apartmánů. - vinárna pro pořádání soukromých akcí - masážní a relaxační studio pro širokou veřejnost Restaurace: - kapacita 120 míst včetně salonku a letní terasy - krb - ...

Personální agentura. Vyhledávání a výběr zaměstnanců na HPP: - z vlastní rozsáhlé personální databáze - pomocí vlastní personální inzerce - interní výběr.

Jsme stavební firma, která se zabývá kompletní stavební činností a generální dodávkou staveb a to jak v bytové a občanské výstavbě, tak také v průmyslové výstavbě. Služby: - kompletní stavební činnost, - generální dodávka staveb, - novostavby, rekonstrukce, - zateplování budov, bytů, domů, škol, - střechy - tesařské, pokrývačské, ...

Výroba: - výroba matrací, válend, letišť, pohovek - zakázkový čalouněný nábytek - postele, čalounění dveří, počalounění. Oprava: - čalouněný nábytek.

Hospodaření v lesích ve vlastnictví státu. Ochranná služba. Správa drobných vodních toků. Myslivost a rybářství. Lesnická osvěta a publikační činnost.