Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomoucký kraj, včetně poboček
Společnost Prodám Za Víc s.r.o. poskytuje komplexní realitní služby.

Společnost Silesian dentist s.r.o. provozuje zubní ordinaci v Olomouci.

Pomoc dětem vyrůstajícím bez rodičů.

Ordinace ušní-nosní-krční pro všechny věkové kategorie. Specializace chronické rýmy a záněty vedlejších nosních dutin, poruchy sluchu. K dispozici laser, ultrazvuk k diagnostice zánětů vedl.nosních dutin, diagnostika chrápání pomocí domácí monitorace spánku.

Ambulantní a zubní zdravotní péče Všeobecná ambulantní zdravotní péče

Dermatovenerologická ambulance: - ošetření atopický ekzém, lupénka, akné, bradavice, plísně, ...

Všeobecný praktický lékař pro dospělé. Poradenská činnost-léčba civilizačních chorob, redukce nadváhy, odvykání kouření, spotovní a alternativní medicína, osobní plány výživy, pitného režimu a pohybových aktivit, potravinové doplňky. Oxygenoterapie

Dovoz, skladování a rozvoz dialyzačního materiálu - produkty pro akutní léčbu selhání ledvin - dialyzační technika a přístroje, spotřební materiál.

Společnost PRAKTIMED - MUDr. Masný s.r.o. poskytuje odbornou léčebnou a preventivní péči v rámci praktického lékařství pro dospělé.

Detašované pracoviště. Plicní ambulance. Ambulance TRN (pro transpirační a respirační nemoci). Kalmetizace.

Poskytuje - poradenství a služby v oblasti duševního zdraví a psychoterapie.

Pod značkou Abivia poskytujeme komplexní právní služby v oblastech insolvencí a výživného. Odborně sepíšeme a podáme na soud návrh na povolení oddlužení, návrh na zvýšení výživného či návrh na zahájení exekuce v případě dlužného výživného. Převezmeme právní zastoupení v průběhu celého řízení.

Společnost Duševní zdraví, o.p.s.poskytuje sociální služby – sociální rehabilitace. Službu poskytuje v ambulantní formě.

Soukromá rehabilitace. Fyzioterapeutické služby: - léčebná tělesná výchova - měkké techniky - mobilizace páteře a jiných kloubů - reflexní a klasické masáže - vířivá koupel rukou a nohou - trakce krční a bederní páteře - přístrojová mechanoterapie - posturomed - přístrojová lymfodrenáž - masážní křeslo, lehátko - fyzikální ...

Činnost: - zajišťování komplexních služeb sociální péče osobám s mentálním postižením.

MUDr. Martina Janyšková provozuje gynekologickou ambulanci pro dospělé i děti.

Nezisková humanitární organizace. Provoz denního stacionáře pro klienty s kombinovanými vadami. Komplexní péče o postižené děti, mládež, dospělé a jejich rodiny.

Společnost Neurologie, chiropraxe a EEG s.r.o. provozuje neurologickou ambulanci.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Velkoobchod a maloobchod -Pronájem a půjčování věcí movitých

Centrum pro odběr krevní plasmy MAPO plasma je umístěno v centru města Šumperk na adrese Fialova 3341/12a ve vzdálenosti do pěti minut chůze od vlakového i autobusového nádraží. Najdete nás v přízemí nové a moderní budovy specializovaných zdravotnických provozů MAPO care otevřené v říjnu 2019.

Společnost All4Skin s.r.o. poskytuje zdravotní služby v oboru dermatovenerologie.

Zdravotnické služby: - praktické lékařství - diagnostická vyšetření - chirurgické výkony - bezbolestná liposukce - kosmetické služby - nadstandardní služby - lektorské služby.

Ambulantní zařízení gynekologie, prenatální diagnostiky, péče o těhotné, Centrum gynekologické onkologické péče, včetně expertní kolposkopie. Jednodenní chirurgie.Urogynekologie včetně urodynamických vyšetření a operačního řešení inkontinence.Osteocentrum včetně prevence, diagnostiky (DXA) a léčby osteoporózy Lékaři v ordinaci: MUDr. Aleš ...

Akreditovaná zdravotnická laboratoř. Vyšetření v oblasti: - bakteriologie, - imunologie, - virologie, - parazitologie, - sérologie. Provozovny: - Olomouc, Nezvalova 984/2, tel.: 585 206 211, - Přerov, Čechova 988/8, tel.: 581 210 076, - Šumperk, Nerudova 1195/34, tel.: 583 301 270, - Valašské Meziříčí, ...