Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomouc, včetně poboček
Jihoamerická vína: - ochutnávky vín - Familia Schroeder - Santa Ema. Speciality: - pochoutky k vínu - džemy, marmelády - ovocné, zeleninové zavařeniny, kompoty - olivové oleje.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Zpracování dat, služby databank, správa sítí -Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software -Specializovaný maloobchod

Pobočka. Servisní středisko Olomouc. Oprava, servis: -nákladní automobily zn. DAF, BOVA. -autorizovaný servis zn. PANAV. Služby: -pneuservis pro nákladní automobily, návěsy. -válcová zkušebna brzd. -ověřování tachografů.

Prodej: - oleje a maziva - hydraulické, převodové, kompresorové, strojní oleje - obráběcí kapaliny.

Služby: - bezpečnostní služby - ostraha majetku - organizační služby - patrolovací služby - kontrola nemocenských - úklidové práce - čištění - údržba venkovních a zelených ploch - správa objektů - prodej pracovních oděvů.

Dovoz a prodej: - pneu - plechové disky - hliníková kola (osobní, SUV, offroad, lehké užitkové vozy) - autokosmetika. Pneuservis.

Zjednodušte a zkraťte si úklid. Uklízejte rychle, precizně a bez drhnutí. Jsme česká společnost vyvíjející a prodávající nano čisticí prostředky a ochrany nejen pro domácnosti. Naše prostředky jsou o 80% účinnější, než běžné čističe. Také nabízíme řady prostředků pro stavebnictví, výrobu, hotely i wellness centra.

Maloobchod, prodej: -starožitnosti.

Maloobchod: - květiny - sklo - porcelán.

Provozování, údržba, servis: -tepelná zařízení v Uničově a Lutíně -tepelná zařízení v Moravské Třebové, Budišov nad Budišovkou, Šternberk.

Stavby: -plynové a olejové kotelny na klíč -teplovodní a horkovodní předávací stanice -venkovní, vnitřní rozvody plynu -vodovody, teplovody, kanalizace -půdní a střešních nástavby, stavba bytů, průmyslových staveb -slaboproudé a silnoproudé elektroinstalace -měřící a regulační technika tepla, teplé vody, regulačních stanic ...

Obecní úřad Jívová. Pracovní doba: Po 7:00 - 12:00 13:00 - 17:00 Út Čt 7:00 - 12:00 13:00 - 15:30 Pá 7:00 - 12:00 Obec Jívová byla založena v oblasti Nízkého Jeseníku, v poměrně značné nadmořské výšce 571 metrů n. m., na jedné ze zdejších vyvýšenin, severně od vrcholu hory Jedová ( 633 metrů n. m.), v prostoru na severovýchod od Olomouce ...

Obecní úřad Drahanovice. Obec Drahanovice a její čtyři místní části s názvy Ludéřov, Střížov, Kníničky a Lhota pod Kosířem leží 15 km od Olomouce.Na katastru o výměře 1353 ha zde žije 1690 obyvatel.Do obce lze dojet vlakem i autobusem.Rovinatý terén se na jih od obce mění v kopcovitý zalesněný malebný kraj Přírodního parku Velký Kosíř a na ...

Prodej, servis, leasing a pronájem kancelářské techniky SHARP: - digitální kopírovací stroje - digitální multifunkční zařízení - LCD TV - bílá technika. Interaktivní tabule a multimediální učebny. Jazykové laboratoře. PASCO. Učební pomůcky.

Obchod plný ryze českých výrobků se zaměřením na životní prostředí. Myslete na zdraví vaše i zdraví ostatních.

Činnost: - komplexní služby v oblasti veřejných zakázek

Cukrárna Eiscafe Delikana. Výroba cukrářských výrobků, dortů a zmrzlin.

Autoservis: - výměna čelního skla - klempířské a lakýrnické práce - geometrie - oprava vozů všech značek. Pneuservis. Autobazar.

Prodej, servis: -kola horská, trekingová, cross, silniční a dětská -kvalitní cyklistické oblečení, obuv a přilby, brýle -cyklo doplňky a náhradní díly -výživa a kosmetika. Stavby kol na míru Možnost umytí kola

Tesařství : - realizace střešních konstrukcí - rekonstrukce historických krovů - stropy a podlahy - pergoly, altány, terasy - stání pro auta - obkládání dřevěnými palubkami - bednění schodišť.

Výroba: -mražené pekařské a cukrářské polotovary: -šátečky, hřebeny, záviny, šneky, croissanty, bagety. -listové těsto.

Cateringové služby: - zajištění občerstvení, pohoštění - společenské akce - narozeninové oslavy - svatby - bankety - jubilea - recepce. Řeznictví.