Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomouc, včetně poboček
Montáže, rekonstrukce a opravy: - stroje pro průmysl. Montáž: - ocelové konstrukce a haly.

OTO sport Maloobchod: - jízdní kola - cyklistické doplňky.

Prodej, půjčovna, servis - Voda, Kola, Lyže: - veškeré vodácké vybavení, vše pro vodáky a vodní sporty - prodej jízdních kol a vybavení - prodej běžek a sjezdových lyží - lyžování - eskymování. Škola jízdy na kajaku.

Úklidová firma Geisler vám poskytne profesionální jednorázové, pravidelné a dlouhodobé úklidové služby domácností a firem. Jsme zde pro vás již od roku 1997, díky čemuž vám naši prověření pracovníci zajistí ty nejkvalitnější služby a to nejen v Olomouci a Brně, ale také v rámci celé České republiky. Naše úklidová firma se zaměřuje na: - ...

Autovrakoviště, vrakoviště. Prodej, výkup: - vozy a náhradní díly, nové, použité - ekologická likvidace vozidel.

Výroba: - protipožární nátěry - tepelné izolace.

Cukrářská výroba Katrin: - svatební, narozeninové, firemní dorty - dorty v dekorované čokoládě - dezerty a zákusky, svatební cukroví, vánoční cukroví, trvanlivé čajové pečivo.

Zabezpečení místních záležitosti veřejného pořádku.

Město Šternberk s téměř 15.000 obyvateli dýchá bohatou historií. Šternberk leží v regionu Střední Moravy, nedaleko moravské metropole Olomouc. První písemná zmínka o Šternberku pochází z roku 1296, historie města úzce souvisí s hradem. V jeho podhradí vznikla osada, která se později stala významným centrem trhu, řemesla i obchodu. V roce 2011 ...

Prodej: - náhradní díly na automobily - autokosmetika - autopříslušenství - náhradní díly na motocykly.

Prodej, montáž, opravy: - tažná zařízení - výfukové systémy - zámek řazení - satelitní vyhledávání - servis klimatizací - čištění Pneuservis. Prodej a servis přívěsných vozíků.

Bezfóliové tónování autoskel Pískování: - skla - zrcadla - nábytkové sklo - výplně dveří - dekorativní sklo - lodžie - reklamní předměty ze skla a keramiky - různé součástí a doplňky interiérů a exteriérů - portréty - různé umělecké motivy i dle předlohy a požadavku zákazníka.

Vyhlídkové a reklamní lety balonem. Výsadkové lety. Letecké snímkování. Vleky reklamních transparentů.

Prodej: - pneumatiky. Servis a autoklimatizace. Autoservispříprava na STK. Pneuservis. Zajištění STK.

Dodávky: - centrální vysavače Elektolux - elektronická zabezpečovací a požární signalizace - bezpečnostní - kamerové sledovací systémy - videovrátný - TV antény.

Projekční, inženýrská a dodavatelská firma: - vývoj a konstrukce strojů a zařízení - projekty technologie - studie proveditelnosti - koordinace projektů a dodávek technologií - zajištění výroby a dodávek technologií na klíč - výstavba a rekonstrukce sladoven, posklizňových linek obilovin a máku - zpracování a realizace technologií pro ...

Areál sportu: - nekuřácký sport bar s letní terasou - fotbálek, tenis, volejbal, plážový volejbal, badminton, basketbal, nohejbal - dětské hřiště. Pořádání soustředění včetně ubytování. Firemním zákazníkům se nabízí možnost uspořádání teambuildingových a společenských akcí, turnajů a párty.

Distribuce, maloobchod, prodej: -konopná kosmetika Trompetol, Cannabios -konopné potraviny.

Vývoj: - restaurační pokladní a recepční software pro hotely a restaurační zařízení - propojení restauračního skladové sw s PC pokladnami s dotykovými monitory nebo klasickými registračními pokladnami - recepční systém.

Bezpečnostní služba: - fyzická ostraha objektů - provozování pultu centrální ostrahy - připojení EZS na PCO - montáž kamerového systému, EZS, EPS, CCTV - Úklidová služba: - pravidelný úklid v průmyslových objektech - úklid administrativních budov.

Realizace pozemních staveb na klíč: - projektová příprava - inženýrská činnost - prodejní a skladové haly - rekonstrukce historických budov. Stavební kamenická výroba z přírodního kamene: - neopracované kamenné desky - dlažby, obklady, schodiště, parapety - krby - kuchyňské desky a pulty.

Výroba, prodej zdravotnické techniky: -nástrojové stavitelné stolky -nemocniční nerezové přípravné instrumentační vozíky -znak lékárny -pojízdná stolička -nerezové koše -sedadlo pro lékaře výškové stavitelné -nerezové stěny na operační přezůvky -nerezové třecí misky -klěště na uzávěry infusních lahví -podložka pro přesun ...

Firma DIONE se sídlem v Olomouci je odborníkem v oblasti pokládky a renovace podlah. Svým zákazníkům zajistíme kompletní servis od prodeje a pokládky podlahové krytiny, odborného poradenství, cenové nabídky a také záručního i pozáručního servisu. Vyberete si u nás dřevěné, vinylové, korkové, plovoucí, PUR lité i epoxidové podlahy. Jaké služby ...