Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomouc, včetně poboček
Provádí: -vložkování nádrží plastem i ocelí -signalizace netěsností -revize nádrží a jímek -likvidace odpadů -likvidace ekologických zátěží -zámečnické práce. Dodávka, montáž: -kompletní technologické vybavení čerpacích stanic. Autodoprava.

Oprava a servis notebooků, počítačů, tabletů a tiskáren všech značek. Komplexní čištění notebooků a počítačů, instalaci OS, záchrany dat a odvirování.

SELM MORAVA s.r.o. Šternberk Velkoobchod: - voda, topení, plyn - sanitární keramika Jika, Ideál Standart - vany - plechové, plastové Kaldewei, Teiko Wagnerplast - sprchové kouty, izolace potrubí - plastové rozvody - radiátory Radik, Litina, ŽDB - vodovodní, termostatické baterie - fitinky černé, pozink mosaz - odpadové ...

Tenisové kurty Celoroční pronájem tenisových kurtů

Prototypová dílna, projekce, konstrukce: - zajištění kompletního vývoje strojírenských výrobků a zařízení - výroba prototypů nebo ověřovacích sérií.

Chvilka na čaj je internetový obchod, který dodává kvalitní a čerstvé sypané čaje z celé Asie. Naše společnost je přesvědčena, že čaj je mnohem více než jen pouze nápoj. Šálek sypaného čaje je pro nás životní styl. Proto jsme se rozhodli dodávat jen ty nejkvalitnější čaje z celé Asie přímo pro vás.

Písmomalířské práce. Malířské práce. Lakýrnické práce.

Poradenství v oblasti zdravé výživy. Zajištění jídelníčku bez náhražek a polotovarů. Pořádání přednášek.

Airsoft Shop muničák.cz: - airsoftový obchod a servis. Airsoftové zbraně, BB kuličky, náhradní díly a příslušenství. Součástí obchodu je i servisní středisko, kde provádíme kompletní opravy airsoftových zbraní, upgrady a úpravy zbraní. Ostrovid Maloobchod, oprava, servis: -počítače. -výpočetní technika. Služby: -instalace, servis ...

Velkoobchod: - sklo - porcelán - keramika - olovnatý křišťál - křišťálové figurky - těžítka.

Tvarové řezání plechů: - kyslík-propan do síly mat.300mm - plazmou do síly mat.30 mm - nadrozměrné výpalky do šíře 4 600mm a délky 14 000mm - vstup. materiál do hmotnosti 20 t.

Velkoobchod, maloobchod: -vytápění -čerpací technika Grundfos -teplovodní oběhová čerpadla -teplovodní kotle -expanzomaty -ohřívače Tatramat -radiátory -měřící a regulační prvky -hadice, čerpadla -domácí vodárny -drobné armatury.

Výroba, prodej: - mapy tištěné, nástěnné - tiskoviny - letáky, brožury, plakáty - naučné stezky.

Kompletní ekonomický servis, vedení účetnictví, daňová evidence, mzdy, zpracování mzdové agendy, veškerá daňová přiznání, ekonomickké poradenství a poradenství v oblasti insolvence firem. Nákup a prodej zboží.

Zabýváme se prodejem a montáží balkonových a okenních sušáků na prádlo. Jedná se o české kvalitní výrobky. Působíme nejen v Olomouckém kraji.

Kovošrot. Výkup, zpracování: - kovový odpad - barevné kovy - lisování kovového odpadu mobilním lisem - ekologická likvidace autovraků - lisování ocelových a litinových briket - železné - ocelové brikety.

DAVON s.r.o. Uničov Vlastní vývoj, výroba, prodej a servis. Lomová technika: - rozbíjecí zařízení s hydraulickým kladivem pro uvolňování drtičů kameniva - vlastní zařízení s kladivem - pohonný elektrohydraulický agregát - dálkové ovládání, dodávky na klíč. Hydraulické drapáky pro lopatová rýpadla a jeřáby: - dvoučelisťové i kruhové - ...

Dětské zboží. Prodej, e-shop: - kočárky - autosedačky - kojenecké potřeby - hračky - postýlky - židličky a další.

Služby: -cestovní kancelář - zajištění pobytového zájezdu.

Elektromontážní práce: - opravy a údržba zařízení do 22 kV - montáže v prostředí SNV - rekonstrukce v objektech - revizní činnost - montáž hromosvodů - rozvaděče - práce montážní plošinou - projekce.

Návrhy nábytku. Návrhy interiéru. Zpracování výrobní dokumentace pro dřevozpracovávající firmy. Interiéry na klíč. Drobné stavební práce. Služby architekta, designéra. Výkresová dokumentace. Vizualizace 2D, 3D, 3D MAX. Obchodní zastoupení firmy Mayer Opava. Dětské židle Mayer.

Poradenství v oblasti energií. Poradenství v nákupu se slevou.

Dodávka, montáž, servis: - plastová okna a dveře - dřevěná eurookna a dveře - hliníková okna a dveře - prosklené fasády - zimní zahrady - garážová vrata - eurodveře, eurookna - interiérové dveře - zasklení lodžií, balkonů K oknům nabízíme okenní doplňky: - parapetní desky, vnitřní parapety, venkovní parapety - vnitřní žaluzie - ...

Výroba nábytku na zakázku: - kuchyňské linky, kuchyně - vestavěné skříně - obývací a dětské pokoje.