Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomouc, včetně poboček
Prodej, pokládka - podlahy - PVC - koberce - lino - laminátové polovoucí podlahy - dřevěné podlahy. Podlahářské práce.

Firma realizuje výstavbu difuzně otevřených a difuzně uzavřených domů. Zhotoví hrubé stavby, domy na klíč, dřevěné fasády domu a přístavby.

Společnost LASER-TECH, spol. s.r.o. má dlouholetou tradici v oblasti komplexního zpracování plechů pomocí CNC technologií. Mezi námi poskytované služby tedy patří laserové řezání plechů, CNC ohraňování, svařování metodou MIG/MAG a WIG (TIG), vrtání, závitování a také laserové popisování a značení. Sídlo společnosti najdete na adrese Vejdovského ...

Český výrobce ořechových másel a čokolád. Na e-shop prodáváme oříšková másla, granolu s medem a oříškovými másly, strouhanou a tabulkovou čokoládu, ovesné kaše s ořechy a semínky. Prodej sušených plodů a oříšků. Možnost zakoupení dárkových poukazů. Nákup našich produktů přes firemní e-shop nebo na partnerských prodejních místech.

Oživte svůj domov s našimi sádrokartonářskými službami! Specializujeme se na proměnu interiérů, kde sádrokarton hraje hlavní roli. Ať už potřebujete nové podhledy, elegantní kazetové stropy, praktická bytová jádra, nebo chcete vytvořit útulný prostor na půdě, jsme tu pro vás. Naše práce zahrnuje montáž sádrokartonů, podhledy, stropy, bytová ...

Stavební práce, zednictví: - rodinné domy na klíč - rekonstrukce staveb - fasády a jejich zateplení - půdní vestavby.

Restaurace: - polední menu - pizza - italská kuchyně - víno - catering - pořádání soukromých, firemních akcí a rautů - bowling - kurzy vaření - tématické večery - dětský koutek - mořské akvárium - terasa s grilováním - možnost hudební produkce.

Firma zajišťuje realizace soukromých zahrad a reprezentativní zeleně firemních objektů na klíč. Návrhy zahrad, založení a údržba travnatých ploch.

Pohodlné ubytování v Litovli v srdci Moravy. 10 třílůžkových klimatizovaných pokojů s možností jedné až dvou přistýlek. Uzamykatelné prostory pro uložení jízdních kol. Hosté mají k dispozici posilovnu, parkování v uzavřeném areálu. Hřiště pro děti.

Společnost Grundfos Sales Czechia and Slovakia s.r.o. se sídlem v Olomouci vyrábí širokou řadu čerpadel a jejich příslušenství. Zaměřujeme se nejen na domácí vodárny, úsporná, oběhová nebo ponorná čerpadla včetně zajištění energetického auditu čerpadel, ale zajistíme vám také čerpadla pro vytápění a chlazení. Výroba, instalace, provoz a servis ...

Hotel SENIMO poskytuje ubytování: - kapacita hotelu je 28 pokojů (55 lůžek a 2 přistýlky) - jedno a dvoulůžkové pokoje (koupelny se sprchovým koutem a WC, telefony s přímou volbou, TV LCD se satelitním příjmem, vysokorychlostní internetové přípojky). Stravování: - nekuřácká restaurace (kapacita 70 osob). Venkovní zahrádka. Další ...

Příjemné ubytování ve dvoulůžkových apartmánech v centru Olomouce.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, dovoz: - dřevěné a laminátové plovoucí podlahy - třívrstvé parkety - PVC podlahoviny - linoleum - korkové podlahy - kompletní doplňkový sortiment: - lišty, profily, stavební chemie.

Firma zajišťuje projektové řízení a poradenství v oblasti ICT - příprava projektů, rozpočtování, výběr dodavatele, dozor při realizaci.. Pomáhá s optimalizací podnikových procesů, jako jsou výrobní a logistické procesy.

E-shop a kamenná prodejna v Olomouci s LED svítidly. Prodáváme LED světlení do interiéru i exteriéru. Sortiment zahrnuje LED pásky, žárovky, zdroje, ovladače, podlahové a závěsné. nouzové led pásky a svítidla a další produkty.

Internetový obchod s horkovzdušnými fritézami, odšťavňovači a multifunkčními hrnci. Prodej sušiček potravin, mlýnků, lisů na výrobu čerstvě lisovaných olejů, mixérů.

Pronájem prodej, servis: - věžových jeřábů. K dispozici věžové jeřáby světových značek Liebherr a Pingon.

Zaměřujeme se na montáž vnitřních žaluzií a sítí proti hmyzu na plastová okna. Působíme v Olomouci a okolí. Nově od roku 2021 působíme také v Brně a okolí.

Společnost Hřiště v CAJKU s.r.o. provádí revize a opravy opotřebovaných dětských hřišť a dodává téměř bezúdržbové herní prvky.

Prodej sezonních květin, dekorací apod. Realizace a údržba zahrad. Dekorování svateb, oslav, pohřbů atd.

LVL Stavby Litovel s.r.o. je dynamická stavební firma se sídlem v Uničovicích, která se specializuje na širokou škálu stavebních činností. Od svého založení v roce 2023 si firma rychle získala pověst spolehlivého a kvalitního partnera v oblasti stavebnictví. Rekonstrukce bytů a domů: Provádíme kompletní rekonstrukce bytových jednotek i ...

OK PLAST Olomouc: Více než jen okna a dveře, váš partner pro domov od roku 1995. Od samotného zrodu v srdci Olomouce, rodinná firma Halouzkových, OK PLAST, přináší do vašich domovů nejen světlo a pohodlí, ale i kousek tradice. S více než čtvrtstoletím zkušeností, jsme se věnovali tomu, abychom vám poskytli to nejlepší z oblasti plastových oken ...

Zakázková výroba a prodej plochých kabelů, prodej pc redukcí a emulátorů disketových mechanik.

Výrobce vazníkových konstrukcí. Firma na zakázku vyrábí, dodává a montuje impregnované vazníky lisované styčníkovými deskami Gang-Nail. Vypracování výrobní dílenské dokumentace a statistiky. Doprava vazníků na místo montáže.

Realizujeme nízkoenergetické rodinné domy - dřevostavby - montované rodinné domy na klíč. Jedná se o nízkoenergetické domy. Rychlá výstavba, přírodní materiály.