Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomoucký kraj, včetně poboček
MUDr. Martin Jančo provozuje ortopedickou ambulanci.

Společnost S-FELTEC s.r.o. se zaměřuje na prohlídky, kontroly, opravy a modernizace obráběcích strojů včetně zajištění náhradních dílů a prodeje strojů nových.

Ortopedická ambulance. detašované pracoviště: -Zámecká 370, 79807 Brodek u Prostějova, okres: Prost

MUDr. Monika Chvátilová provozuje nestátní zdravotnické zařízení poskytující lékařskou péči v různých oborech.

Ambulance preventivní a pohybové medicíny Základem naší léčby je komplexní vitamínová terapie - aplikace vitamínů a stopových prvků, infuze vitamínu C, kolagenové injekce Guna MD, homeopatické vakcíny... Léčba je cílená na široké spektrum diagnóz, zejména na prevenci, virové infekce, chronický zánět, únavový syndrom, bolest zad a kloubů, ...

MUDr. Eva Soušková provozuje ordinaci alergologie a Imunologie.

Sdružení Most k životu jako nestátní nezisková organizace působí v sociální oblasti, jejímž cílem je integrace osob se zdravotním postižením do společnosti.

Mgr. Zuzana Janovská provozuje ordinaci klinické psychologie.

Mgr. Lucie Hradílková poskytuje péči o klienty a léčbu v oblasti psychologie.

Mgr. et Mgr. HANA KRYLOVÁ Ph.D. provozuje ambulanci klinické psychologie a psychoterapie pro děti a dospělé v Olomouci

Výroba - stroje pro určitá hospodářská odvětví, těžký průmysl, doly a hliníkárny - speciální díly Vývoj a konstrukce - stroje pro určitá hospodářská odvětví, těžký průmysl, doly a hliníkárny - speciální díly.

Služby: - chromování - saténové chromování - niklování - saténové niklování - zinkování hromadné - černění - hromadné niklování.

Prodej motorových olejů a maziv. Prodej aditiv a provozních náplní. Prodej filtrů pro automobily a stavební stroje. Prodej LD vůní do automobilů a domovní vůně.

Zaměřujeme se na kusovou výrobu, malé a střední série. Děláme i větší série, a to v případě výroby součástek, jako jsou šrouby průtokové či duté, matice včetně převlečných či korunových, podložky, futra, průtoková oka, koncovky na hadice, hrdla, vsuvky, hrdla, redukce, zátky. Vyrábíme z tyčového materiálu nebo obrábíme dodané polotovary dodané ...

Pronájem: - nebytové prostory - správa podnikatelského areálu. Kovoobrábění: - soustružení na vačkových a CNC strojích, frézování - výroba dílů pro jemnou mechaniku - díly o průměru 1-40 mm Prodej, velkoobchod: - hodiny, budíky, barometry.

Zabýváme se 3D tiskem na základě 3D modelů. Jestliže 3D model nemáte, není pro nás problém Vám součástku/díl vymodelovat a vytisknout.

Naši specialisté vás provedou prodejem či koupí nemovitosti a pomohou vám zafinancovat její koupi. Díky našemu know-how, propracované prodejní strategii a moderním technologiím, které využíváme při prodeji nemovitosti jsme schopni prodat vaši nemovitost v rekordně krátkém čase a za maximum peněz.

Prodej, e-shop: - nářadí - technická chemie - ochranné pracovní pomůcky

Výroba a prodej dětských produktů z bavlny a bambusu: - látkové, bavlněné pleny - bambusové pleny - osušky - kalhotkové pleny.

Martin Maňásek se zaměřuje na elektroinstalační práce, opravy a servis plynových a elektrických kotlů.

Firma se zabývá dodávkou litých a průmyslových podlah. Realizujeme lití anhydritových, cementových a průmyslových strojně leštěných podlah. Čerpání betonu, zhotovení základních desek.

Jindřich Beran se zaměřuje na servis, opravy a diagnostiku čtyřkolek a motocyklů.

Tiskárna: - tisk nažehlovaček - kopírování, tisk, laminování - tisk fotografií - výroba razítek.