Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomouc, včetně poboček
Služby: - internetová kavárna - copy centrum - tisk - grafické práce.

Služby: - tetování. Provozovna: Voskovcova 5 Olomouc 779 00

Práce: - geodetické - vytyčování hranic pozemků - geometrické plány.

Realitní agentura LK Ararat Reality s.r.o. Realitní makléřka.

Stavební práce: - rekonstrukce domů, bytů - zateplování fasád - sádrokartony.

Servis výpočetní techniky, tiskáren HP Jednoduché opravy do druhého dne. Většina standartních dílů HP skladem. Služby: - servis tiskáren HP - reinstalace a opravy počítačů.

T.S.BOHEMIA a.s. patří mezi nejvýznamnější společnosti v oblasti prodeje notebooků, výpočetní techniky, televizí, praček, ledniček, spotřební elektroniky a ostatních domácích spotřebičů v České republice.

Privátní zdravotnické zařízení, součástí je klasická kožní ordinace a dermatologicko-estetické centrum.

Tiskové služby: - digitální tisk - ofsetový tisk.

Výživová poradna. Cvičení - lekce: - TRX - H.E.A.T. - kruhový trénink - yoga (začátečníci) - těhulky (předporodní kurz).

Řemeslo: - stavební zámečnictví - atypické výrobky - nerezová zábradlí, madla - automatické dveřní systémy. Provozovna: Dolní Hejčínská 25, Olomouc.

Kosmetické studio: - kosmetické ošetření - pedikúra, manikúra - masáže rekondiční - permamentní make-up - piercing - kadeřnictví a holičství. Rekvalifikační kurzy na všechny poskytované služby. Tetování vlasů.

Oční optika. Měření zraku. Maloobchod, prodej: - dámské, pánské brýle - dioptrické a sluneční brýle. Nabízíme přes 500 brýlových obrub.

Odborné malířské a natěračské služby: - malování interiérů a exteriérů (byty, rodinné domy, kanceláře, schodiště, komerční prostory) - nátěry oken, dveří, podlah, střech, konstrukcí, radiátorů aj. Přípravné práce před započetím zakázky - přikrytí podlah, nábytku, drobné zednické práce a také úklid. Po dohodě se zákazníkem pracujeme s ...

Výroba resinových modelů letadel. Výroba na zakázku - dřevěný nábytek na míru, uzamykatelné vitríny a skříňky. Laserové řezání a gravírování do dřevěných materiálů, překližky, plastu, skla, zrcadel a kůže a pískování do skla.

Kovoobrábění svařování, lisování pro automobilový průmysl

Plastikářská výroba, prodej a montáž: -plastová okna, okno, oken a dveře, dveří vchodové i balkónové -zaměření, konzultace a zpracování cenových nabídek zdarma -využíváme naše plastové profily HORIZONT PS -celoobvodové kování firmy WINKHAUS -dodáváme i doplňky -parapety, žaluzie, sítě, síť proti ...

Zahradnictví, okrasná školka. Prodej: - listnaté dřeviny - ovocné stromky - jehličnaté stromy a keře - skalničky - traviny a bambusy.

HARTMAN sport plus s.r.o. je specializovanou prodejnou lyží, lyžařských bot a doplňků. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - sportovní potřeby - lyžařské vybavení (lyže, boty, vázání) - snowboardy. Půjčovna, servis: -lyžařské vybavení, snowboardy, běžecké lyže, boty, hole. Výroba a prodej strojů na broušení lyží.

Emily-móda s.r.o. je butik s dámskou módou, který nabízí celoročně velký výběr dámských plavek a spodního prádla až do velikosti 52 a módní značky italské, belgické, maďarské a německé výroby. Butik s dámskou módou: - italská móda - značkové a luxusní spodní prádlo a plavky - italská značka Leidiro - dámské německé kalhoty Zerres - ...