Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomoucký kraj, včetně poboček
MUDr. Jiřina Kaderková je praktický lékař pro dospělé.

MUDr. Petr Stavěl - všeobecné praktické lékařství - předoperační vyšetření registrovaných klientů - pracovně-lékařské služby - EKG vyšetření registrovaných klientů - infuzní terapie registrovaných klientů - elektroterapie, magnetoterapie

fyzioterapeut Mgr. Jakub Marek poskytuje: - komplexní terapie - kineziotaping - terapie v domácím prostředí - sportovní fyzioterapie - ergonomie práce

MDDr. Ťažká Martina provozuje zubní ordinaci ve Šternberku.

Již téměř tři desítky let se věnuji alternativním terapiím. Moje specializace je práce s Božím slovem, to jsem dostal po cca 20 letech praxe se systémem SRT (Spiritual Response Therapy). Jsem autorem Božího slova a nabízím také individuální kurz - uvedení do této duchovní práce.

Luxusní prádlo Jiřina je prodejna nacházející se v Přerově na adrese Čechova 21 a disponuje širokým sortimentem spodního prádla, punčoch, doplňků, plavek, pyžam a košilek. Kvalitní spodní prádlo je značek Simone, Péréle, Calvin Klein, Chantelle, Lisca, Passionata a Wonderbra.

VYPOS nákladní přívěsy: - široký sortiment nákladních přívěsů a přívěsných vozíků - nápravy, přípojné klouby a u brzděných přívěsných vozíků nájezdové brzdy a brzdové systémy dodávají renomované firmy AL-KO Kober a KNOTT. - půjčovna bržděných i nebržděných přívěsů - prodej náhradních dílů na e-shopu

Společnost SPOLEK ÚČETNÍCH OLOMOUC: - Semináře a školení Spolku účetních Olomouc jsou akreditované - novinky v zákonech a vyhláškách - naši lektoři Vám objasní výklady zákonů Vzdělávací středisko - velká kapacita sálu, prostory jsou vhodné pro školení, semináře, jednání s obchodními partnery, firemní a soukromé akce. Možnost využití ...

E-shop s komponenty pro výrobu svíček. Prodej mýdel, korálků, komponentů pro drátkování a dekoračních předmětů.

Radek Ulmann provádí elektroinstalační práce, revize: - revize - elektrické rozvody, elektrická zařízení - elektomontážní práce - hromosvody - revize

Společnost Přáslavská lesní s.r.o. provádí veškeré práce co se týče lesnictví a myslivosti: - vývoz dřeva, - těžba harvestorovou technologií, - štěpkování veškerých surovin, - opravy a údržba lesní techniky a jiné těžké techniky.

Autodoprava vozidly do 7, 5t Nosnost 3 - 3, 5t

Pavel Mátl provádí klempířské, zednické, pokrývačské a tesařské krytiny. Postará se i o PVC střešní krytiny včetně izolace.

Společnost VAJKOL s.r.o. je stavební firma, která se zaměřuje na rekonstrukce, modernizace a stavby bytových a nebytových prostor.

Společnost TOP-TREND shop s.r.o. prodává koupelnové vybavení, vybavení pro instalatéry, topenáře a zboží pro oblasti týkající se vody, topení, plynu a zahrady. Adresa provozovny: Floriánské nám. 206/10, 796 01 Prostějov

Poloroubenka Grimik se nachází v Držovicích nedaleko Prostějova a Plumlovské přehrady. Poloroubenka se skládá z předsíně, obývacího pokoje, kuchyně, koupelny a v podkroví jsou 4 ložnice. Celková kapacita je 7 lůžek. Součástí poloroubenky je i wellness zóna s vířivkou a finskou saunou.

Společnost VIKIPAN, s.r.o. provozuje penzion a restauraci Luto v Prostějově - Krasicích. V penzionu Luto si můžete vybrat z dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojů s vlastním sociálním zařízením a v restauraci si dát denní menu.

Společnost Gastro Tomida s.r.o. provozuje Motorest U kola, který se nachází na adrese Dolní 2028/105, 796 01 Prostějov. Motorest U kola poskytuje ubytování, jídlo ve výborné restauraci, pronajímá prostory a pořádá svatby, oslavy a smuteční obřady.

FREECOOLIN s.r.o. provozuje restauraci Tuning bar nedaleko centra v Prostějově. Restaurace je tematicky zaměřena na retro, automobily a tuning a vychutnat si zde můžete denní menu, burgery, steaky, sáláty a mnoho dalšího.

Penzion No.1 poskytuje ubytování v několika pokojích a 1 apartmá. Kapacita penzionu je 15 - 18 lůžek. Dvoulůžkové pokoje jsou vybaveny manželskou postelí nebo samostatnými lůžky. Součástí pokojů je sociální zařízení a samozřejmostí je také Wi-Fi. V přízemí penzionu je restaurace.

Jiří Kutal se zaměřuje na výrobu nábytku do všech místností domácnosti, výrobu dveří, schodů a zábradlí. Stolařství Kutal také zajistí dodávku skleněných příček, dveří různých velikostí včetně kování.

Společnost Meblisto s.r.o. se zaměřuje na návrhy a výrobu nábytku na zakázku. Společnost vyrábí nábytek do kuchyní, dětských pokojů, ložnic, obýváků a do všech dalších místností, je-li to potřeba.

HODO MORAVIA s.r.o. vyrábí nábytek na míru z masivu i lamina do předsíní, kuchyní, pokojů, ložnic i koupelen. Společnost se dále zaměřuje na truhlářství a poradí si i s montáží nábytku.

AUTOPROMÁČKLINY.cz se zaměřují na opravu promáčklin a důlků metodou PDR (Paintless Dent Repair). Metoda PDR umožňuje opravu bez následného broušení, tmelení a lakování. Provozovna: I. P. Pavlova 740/126, 779 00 Olomouc - Nová Ulice