Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomoucký kraj, včetně poboček
Počítače-Olomouc.cz se zaměřuje na stavbu nových počítačů, opravy, servis, čištění, přeinstalaci systému, instalaci aplikací a mnoho dalšího. V případě potřeby opravy počítače nebo notebooku je výhodou telefonická konzultace a doprava v rámci Olomouce zdarma.

Autodílna LPG Žešov se zaměřuje na přestavby motorových vozidel na pohonné hmoty LPG a CNG. Jako autodílna se ale dokáže postarat i o osobní a užitkové vozidla všech značek. Jedná se například o výměnu olejů, karosářské práce, přípravu na STK, opravy a diagnostiku.

AUTOSERVIS-PNEUSERVIS se stará o vozidla všech typů a značek. Široká škála služeb zahrnuje například opravy brzd, podvozků, výfuků, výměnu skel, přípravu na STK a výměnu pneu.

Oblastmi služeb společnosti DAION s.r.o. jsou počítače, notebooky, zabezpečovací systémy, ERP systémy a internet a sítě. Své služby společnost poskytuje veřejnosti a školám, kterým prodává i IT zařízení, kabely a kancelářské potřeby.

Globesystem s.r.o. se zaměřuje na dodávky výpočetní techniky po kusech i ve větším množství. Společnost také umožňuje pronájem ICT a prezentační techniky a stará se i o tiskové řešení. K výběru a nákupu výpočetní techniky je možné využít e-shop.

AGRODAT Group s.r.o. poskytuje služby v oblasti účetních systémů, zpracování účetnictví nejen pro bytová družstva, vedení daňové evidence a mzdové agenty a poradí si i s programovacími pracemi a pořízením a zpracováním dat.

AZ SERVIS elektronika se zaměřuje na opravy a servis spotřební a hudební elektroniky. Společnost opravuje televize, přehrávače, herní konzole, zesilovače, elektrické kytary, počítače, notebooky a mnoho dalšího.

Auto Rosi se zaměřuje na servis a opravy motorových vozidel. Mezi činnosti společnosti se řadí autodiagnostika, pneuservis, servis brzdových a výfukových systémů, opravy podvozků, výměna olejů a filtrů, geometrie náprav a mnoho dalšího.

Firma První počítačová pomoc se stará o servis a opravy hardwaru i softwaru počítačových zařízení. Služby, které poskytuje, se zaměřují na servis, opravy, čištění počítačů, výpočetní techniky a notebooků, dále se jedná o tvorbu webových stránek, instalaci sítí a mnoho dalšího.

Auto-motoservis M&M se zaměřuje na osobní a užitková vozidla všech značek a také na motocykly. Služby, které společnost poskytuje, zahrnují servis, opravy, výměny olejů, brzdových destiček a mnoho dalšího.

Společnost MOBILY SPURNÝ s.r.o. se zaměřuje na opravy a servis mobilních zařízení různých značek. Mezi služby společnosti se řadí výměna displejů, baterií, skel, USB konektorů a prodej příslušenství. Provozovna: Masarykova třída 900/5, Olomouc

Společnost se věnuje počítačovým službám, provozuje bazar a poskytuje servis. Všechny své činnosti dělá kvalitně a se zárukou.

Společnost Matějka motors s.r.o. je autorizovaným servisem vozidel značek Jaguar a Land Rover. U těchto vozů je poskytován záruční i pozáruční servis. Společnost se také věnuje opravám vozidel klasických značek a prodejem nových vozidel.

Prodej: - elektronické cigarety - doplňky - e-liquidy - náplně do elektronických cigaret - e-cigarety.

Výroba, dodávka: - kancelářské nábytkové systémy - příčkové systémy - regálové systémy.

Společnost TAX Vázlerová s.r.o se zabývá účetním a daňovým poradenstvím. Daňové a účetní poradenství poskytované naší firmou umožňuje klientovi věnovat se vlastnímu podnikání. Specializujeme se na problematiku DPH se zaměřením na obchodování tuzemských společností v rámci Evropské unie. Daně: - daňové poradenství - zastupování klientů na ...

Společnost Clear World s.r.o. nabízí k prodeji moderní a všestranné pomocníky na úklid domácností, které neznečišťují přírodu. Dodáváme parní čističe, filtrační zařízení nebo ekologické mycí stroje, které svým používáním nezatěžují životní prostředí a nahrazují chemické přípravky. Prodej, e-shop: - parní čističe, parní čistič DYNAMIK - ...

Projekce, dodávka, montáž: - topení - voda - plyn - kotelny - výměníkové stanice.

Služby: - kavárna - pražírnu kávy Prodej: - kávovary - mlýnky.

Společnost Dahepo PV-CZ s.r.o. se zabývá prodejem dřevěných, plastových a dřevohliníkových oken. Dodáváme kvalitní okna, která vynikají nadčasovým vzhledem a jsou odolné vůči nepříznivému počasí. Naši prodejnu můžete navštívit na adrese Zborov 2792/2 v Prostějově, kde Vám rádi poradíme a pomůžeme s výběrem. Dodávka, prodej: - dřevěná okna, ...

Maloobchod, prodej: - textil - textilní galanterie: - měkká galanterie - nitě, příze, vlna - tvrdá galanterie - knoflíky, zipy. Poradenské služby pro firmy, poradenství.

Stolařské, truhlářské práce. Výroba, prodej kuchyňské linky, stoly, vestavěné skříně, postele včetně dodávky roštů a matrací, obývací pokoje, dětské a studentské pokoje, předsíňové stěny, kancelářský nábytek, školní nábytek, stoly pod počítač..

Tomáš Žilinčík se zaměřuje na pozáruční servis mobilních zařízení různých značek.

Prodej, montáž a servis: - elektronické zabezpečovací, kamerové, přístupové a docházkové systémy Výstavba - rozvodné vedení, strukturované sítě Prodej a montáž - telekomunikační technika - pobočkové telefonní ústředny všech kapacitdodávka - telefonní přístroje - faxy - záznamníky - střední třída až po špičkové digitální zařízení a ...

Petr Zápeca se zaměřuje na prodej, montáž a servis spotřební elektroniky, servis televizí a na instalace satelitního vysílání.