Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomouc, včetně poboček
Prodej, servis: - kancelářeká technika - faxy.

Stěhovací služby. Likvidace nábytku a pozůstalostí. Mezinárodní stěhování. Montáž nábytku.

Soudní znalec v oboru auto. Autoservis Osobní a dodávková vozidla.

Zasilatelství a zastupování v celním řízení. Zprostředkování obchodu a služeb. Silniční motorová doprava: - nákladní nad 3, 5 tuny - nákladní do 3, 5 tuny.

Novinová tiskárna Novotisk působí na českém polygrafickém trhu od roku 1993. Ve dvou provozech – v Praze a v Olomouci se tisknou noviny pro potřeby velkých i menších vydavatelů, stejně jako reklamní tiskoviny novinového formátu. Tisk: - noviny - deníky - týdeníků - celostátních deníků - regionální týdeníky - moravských ...

Prodej: - vybavení pro bojové sporty - JUDO, JU-JUTSU, AIKIDO, KARATE, NORD SHAOLIN KUNGFU, WUSHU, KUNG FU, TAICHI, TAEKWONDO, BOX, KICKBOX, THAIBOX, MMA -kimona, chrániče, přilby, boxerské rukavice, boxovací pytle, lapy, nože - potřeby pro sebeobranu - pepřové spreje, teleskopické obušky, elektrické paralyzery, pouta -oblečení ...

Činnost: - vnitrostátní i mezinárodní nákladní autodoprava

Lesní mateřská školka Pojďte ven se nachází u lesa a přehrady v přírodním parku Velká Bystřice. Poskytuje celotýdenní provoz od 8-16 hodin. Dětem se věnují zkušení pedagogové, kteří praktikují respektující přístup založený na efektivní komunikaci. Děti tráví většinu času venku. Vaříme dětem zdravou stravu.

Dětský klub Vodníček Plavání kojenců, batolat a předškolních dětí.

Návrhy, projekty, realizace a servis: - elektroinstalace, zabezpečovací zařízení a kamerové systémy, domácí automatizace a inteligentní elektroinstalace.

Návrh, realizace, stavba: - krby, krby bez komínů - teplovodní, teplovzdušná, kachlová kamna. Maloobchod, prodej: - krbové vložky - krby, kamna.

Výroba zkušebního zařízení pro zkoušky mrazuvzdornosti stavebních hmot KD 20. Servis a dodávky prádelenské technologie Primus a Electrolux: - průmyslové pračky, sušiče prádla - mandly, žehlící lisy - žehličky s vyvíječem páry - vozíky na prádlo.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování.

Výroba frézovaného (kulatého) dřevěného materiálu. Výkup a odvoz dříví (autodoprava). Prodej palivového dříví. Lesnická činnost.

Kosmetika Verunka Manikúra a nehtová modeláž PeHa Kadeřnictví Nicol - kompletní kosmetické ošetření - ošetření pleti kolagenem, kyselinou hyaluronovou - vyžehlení vrásek žehličkou - permanentní prodloužení a zhuštění řas - lepení kamínků Swarovski na řasy - trvalá na řasy - mikromasáž očního okolí - lepení třpytek - obrázky na ...

Zprostředkování zahraničního obchodu.

Prodej řezaných, hrnkových, sušených a umělých květin a Hand made výrobků, např. bižuterii, patchworkové zboží, malování portrétů na zakázku a energetické obrázky. Rozvoz květin. Dále se zabýváme ezoterikou - intuitivní tarot, terapie EFT, intuitivní masáž, Reiki, automatická kresba atd.

Vyrábíme a dodáváme nízkoenergetické a pasivní dřevostavby na klíč, rodinné a průmyslové objekty, sádrokartony a podhledy. Realizujeme dřevostavby z unikátního systému K-KONTROL.

Prodej: -náhradní díly pro osobní automobily -autokosmetika, autoskla, brzdový systém, brzdový třmen, palivová čerpadla, autodíly pro servis, elektroinstalace, filtry, příslušenství k hlavám motorů, chladící systémy, kliková mechanismus, klimatizace, klouby, kola, lamely a další.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - náhradní díly pro automobily - tlumiče, pérování, spojky, výfuky - stěrače, světla - brzdová hydraulika, tuningová světla - brzdové destičky, kotouče, ložiska - manžety, kladky, filtry, chladiče, - nemrznoucí směsi, oleje, plastové - karosářské díly, poloosy, přepínače - řemeny, autobaterie, ...

Údržba a čištění komunikací Dovoz vody Plnění bazénů