Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomoucký kraj, včetně poboček
Fine English - jazyková agentura: - jazykové kurzy anglického jazyka pro začátečníky i pokročilé studenty, skupinové kurzy pro děti i dospělé - výuka s rodilým mluvčím.

Zastoupení společnosti DLW Flooring (Armstrong), Desso, Chilewich. Podlahářské práce, pokládka podlahových krytin. Prodej: - podlahový materiál.

Věra Burianová poskytuje celoroční levné ubytování v samostatném podkrovním apartmánu, přízemním apartmánu, nebo v apartmánu v zahradním domku ve Starém Městě pod Sněžníkem s parkováním u objektu. Prostory jsou vybaveny TV/SAT a bezdrátovým internetem. Okolí Starého Města nabízí v letních a především v zimních měsících široké využití pro ...

Cateringové služby: - rauty - bankety - barbecue a garden party - firemní večírky - coffee breaky - svatební hostiny - narozeninové oslavy - plesy.

Naší hlavní činností je podílení na projektech kompletního zateplení rodinných a bytových domů. Tyto projekty byly realizovány za pomoci nejmodernějších technologií v oboru. Díky těmto zkušenostem můžeme našim zákazníkům nabídnout nejmodernější metody zateplení rodinných a bytových domů. Mezi naše další hlavní činnosti patří aplikace vnitřních a ...

Služby: - face lifting - zvětšení rtů - omlazení rukou

Internetový prodej provaznických výrobků. Široký výběr provazů, lan, sítí, žebříků, šňůr, pytlů, popruhů, motouzů. Lana pro domácnost, karabiny a háky pro sport i volný čas.

Realizujeme dodávku a instalaci zařízení na úpravu vody pro byty, rodinné domy a průmysl.

Pohostinství: -restaurace - kapacita 60 míst ( terasa 32 míst ): -denní menu -letní zahrádka. Koupaliště: -otevřeno 7 dní v týdnu od 10-18 hodin. Volejbalové hřiště.

Prodej a pronájem audiovizuální techniky. Návrh na klíč a dodávka audiovizuální techniky pro školy, hotely, muzea, knihovny, auly, školící a konferenční místnosti.

Účetní kancelář. Vedení účetnictví a daňové evidence. Zpracování mezd a personalistika.

Svatební agentura. Pomoc s přípravou svateb. Příprava svateb na klíč.

Činnost: - geodet - geodetické práce

Geodetické práce v Olomouckém kraji. Zajistí zaměřování a zpracování geometrických plánů, vytyčování hranic, poradenství s katastrem nemovitostí. Inženýrská a speciální geodézie.

Internetový obchod s dámskou módou a doplňky. Prodej sak, vest, overalů, bund, kraťas, sukní, halenek, kabátů, mikin, svetrů, cardiganů apod.

Prodáváme nábytek do ložnice- můžete u nás najít skříně, postele i sestavy nábytku a to jak z masivu, tak i z lamina. Nábytek pečlivě vybíráme a prodáváme jen ty kousky, které splňují naše přísné požadavky- můžete tak u nás najít nábytek do ložnice těch nejlepších parametrů, avšak za příznivé ceny.

Firma Ivo Ševr se sídlem v Prostějově za zabývá kompletním zhotovením střech. Nabízíme klempířské, pokrývačské a izolatérské práce a další práce ve výškách. Dále montujeme střešní okna VELUX, provádíme zateplení střech a také opravy všech střešních konstrukcí. Nabízíme také prodej střešních krytin zn. TONDACH a BRAMAC. Součástí naší činnosti ...

Naši Cukrárnu GALERIE můžete navštívit v centru města Velká Bystřice, kousek od města Olomouc v Olomouckém kraji. Nabízíme vám posezení u zákusků, dortů nebo chlebíčků dle vašeho výběru. Rádi vám také připravíme jakoukoli kávu nebo míchaný drink. Součástí prostor cukrárny je také vernisáž obrazů.  Naše nabídka: - zákusky - poháry - dorty - ...

Elektroinstalace v rodinných domech a průmyslových halách. Instalace datových a televizních rozvodů, zabezpečovací a kamerové systémy. Chytré domy.

Firma Ze-Za-Hrátky připravuje a prodává zeleninové bedýnky. K prodeji máme bedýnky se sezónní, lokální, organickou a zralou zeleninou. Pěstování zeleniny na vlastním poli.

Společnost MEDEOR laboratoře s.r.o. je nestátní zdravotnické zařízení zaměřující se na provoz biochemické a hematologické laboratoře.

Kvalitní brambory za rozumné ceny na Váš stůl dodá soukromý zemědělec pan Vojtěch Koutný. Pan Vojtěch Koutný se v obci Kladky, která se nachází v okrese Prostějov již několik let věnuje pěstování a prodeji konzumních brambor. Dodáváme kvalitní a chutné brambory, které pěstujeme na úrodné půdě našeho regionu. Dále se také zabýváme ...

Správní archiv Armády ČR: - středisko vojskové dokumentace - středisko vojskové evidence osob - oddělení pro odborné činnosti.

Armáda České republiky. Vojsko.Posádka. Kasárna.