Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomouc, včetně poboček
Prodej: - italský nábytek a kuchyně - nejširší nabídka kvalitních kuchyní - kvalitní dětský nábytek - historický nábytek (Chcesterfield, Biedermaier).

Vývoj, výroba, prodej, e-shop: - didaktické pomůcky pro základní školy, školky.

E-shop a kamenná prodejna s motovaky.

Maloobchod, prodej: - bytový a kancelářský nábytek - kožené sedací soupravy - čalouněné sedačky.

Prodej, servis, půjčovna: - zahradní technika - lesní technika - příslušenství - HUSQVARNA, JONSERED, PARTNER, VARI, DEUTZ - FAHR.

Návrhy, realizace zahrad, zahradní architektura. Veřejná zeleň, údržba zeleně. Zahradnictví.

E-shop se samolepkami a dekoracemi na zeď. Originální samolepící dekorace na vaši stěnu do obyváku, ložnice, dětského pokoje, kuchyně i koupelny. v různých velikostech a barvách dle vašeho výběru. Vyberte si z širokého sortiment samolepek, dřevěných dekorací nebo obrazů.

Progresivní craftový pivovar, který se zabývá řemeslnou výrobu piva, Tvarglí a provozuje restauraci s letní zahrádkou. Všechna piva jsou nefiltrovaná a nepasterovaná. Kromě tradičních ležáků během roku připravujeme až 20 pivních speciálů. Výroba tvarglí z těch nejkvalitnějších tvarohů od výhradně českých dodavatelů. Možnost pořádání oslav, školení.

Servis drtičů, třídičů, bagrů a nakladačů. Dodávka náhradních dílů pro třídiče a drtiče značek PowerScreen, TEREX/FINLAY, Gasparin, OM, Zemmler, Haas, SBM, Keestrack. Máme 3 servisní výjezdové vozidla s mechaniky, kteří jsou k dispozici 24/7.

Servis drtičů, třídičů, bagrů a nakladačů. Dodávka náhradních dílů pro třídiče a drtiče značek PowerScreen, TEREX/FINLAY, Gasparin, OM, Zemmler, Haas, SBM, Keestrack. Máme 3 servisní výjezdové vozidla s mechaniky, kteří jsou k dispozici 24/7.

Firma se věnuje výzkumu a vývoji komponent chlazení a klimatizace pro automobilový průmysl.

Firma navrhuje a realizuje inteligentní domy a automatizační technologie. Zajištění chytré elektroinstalace

Dovoz a prodej stavebních strojů. Opravy stavebních strojů. Výroba lopat a příslušenství ke stavebním strojům. Oprava hydraulických čerpadel, hydromotorů, rozvaděčů a hydraulických válců.

Výroba reklamy. Celopolepy aut. Polepy výloh. Reklamní bannery (plachty). Komplexní zpracování reklamy. Velkoplošný tisk. Grafické práce. Reklamní předměty. Webové prezentace. Polepy vozů.

Naše firma NUMIBAR CZ, sídlící v Olomouci poskytuje zákazníkům služby v oblasti nákladní autodopravy. Zaměřujeme se především na mezinárodní silniční dopravu, skladování a logistiku. Naší specializací je Španělsko. Nabízíme: - mezinárodní silniční doprava (Španělsko) - zahraniční nákladní autodoprava - skladování - logistika. Pokud ...

Alex Tamburrino, sídlící v Olomouci, je renomovaný poskytovatel široké škály stavebních prací, specializující se zejména na zednické práce a pokládku zámkové dlažby. S dlouholetou tradicí a profesionálním přístupem firma nabízí komplexní řešení v oblasti výstavby rodinných domů, realizace bazénů a inženýrských sítí. Důraz na kvalitu a spolehlivost ...

In Mobile Prodej, eshop, odborný servis a poradenství: - mobilní telefony, příslušenství.

Provoz e-shopu Hravá Tužka, kde prodáváme omalovánkové polštáře s motivy pro holky i kluky. Zákazníci zde najdou i široký sortiment fixů na textil.

Prodejna sportovního vybavení, kde zákazníci najdou horská, silniční, treková, městská, dětská kola a elektrokola. Prodej lyží a lyžařského vybavení. Záruční a pozáruční servis kol a diagnostika elektrokol.

Firma se zabývá gravírováním na zakázku. Gravírujeme sklenice, lahve na alkohol, svítící lampičky, mazlíčky, hodiny s gravírováním

Dodavatel švédských tepelných čerpadel IVT. Instalace čerpadel ZEMĚ/VODA včetně vypracování hydrogeologického posudku, stavební povolení a posudků k realizaci samotného vrtu. Vrt zákazníkům firma dodává na klíč.

Firma z Olomouce, která se specializuje na výrobu pvc a hliníkových oken, interiérových a bezpečnostních dveří, garážových a průmyslových sekčních vrat, zábradlí a interiéru na míru (požární stěny, zahradní pergoly).

E-shop s veselými a barevnými háčkovanými doplňky pro děti i dospělé z přírodních přízí. Sortiment zahrnuje čelenky, návleky na nohy, čepice a další výrobky na přání.