Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Prostějov, včetně poboček
Služby: -geodezie -kompletní geodetické práce -práce v katastru nemovitostí -komplexní služby pro pozemkové úpravy -inženýrská geodezie a speciální práce -podpora projekčních a stavebních prací.

Pracovní agentura. Internetový portál s nabídkou volných pracovních míst. Hledání zaměstnanců pro firmy.

Kamenná prodejna a internetový obchod s bytovým a kancelářským nábytkem.

Prodej, e-shop. - zdravotnické potřeby a obuv - kompenzační, ortopedické i rehabilitační pomůcky - lékárničky. Prodejna: - Olomoucká 54, Šternberk, tel.: 607 023 773.

Stavební firma K-Invest plus s.r.o. provádí kompletní dodávky stavebních prací včetně staveb na klíč. Soustředíme se především na dodávku rodinných domů či rekonstrukci a zateplování fasád nejen v Prostějově, ale také se zaměřujeme na lokality jako je Brno, Vyškov, Olomouc a Přerov. Stavební a zednické práce provádí naši vlastní zaměstnanci, kteří ...

Autoservis, pneuservis: - pneuservis osobní, Agro - opravy pneu a duší - diagnostika řídích jednotek vozidel - servis brzdového systému - výměna tlumičů, výfuků - tažná zařízení - příprava a provedení STK.

Zabýváme se recyklací odpadů ze stavebních prací a rekonstrukcí a zajišťujeme rovněž jeho odvoz nebo převozy zeminy. Kromě toho provozujeme také zemní práce a servis nákladních vozidel.

Hotel Avion poskytuje ubytování: - kapacita hotelu 63 míst - ceny ubytování 400 - 950, - Kč/os. - uzamčené parkoviště - vegetariánská restaurace.

Dodáváme kompletní výplně otvorů do interiéru i exteriéru jak plastových tak hliníkových, veškerou stínící techniku a doplňky k oknům.

RejNet technology s.r.o. se zaměřuje na internetové připojení a instalaci zabezpečovacích a kamerových systémů.

Botanico, prodej přírodních produktů. Bylinné sirupy, čaje, kosmetika, lahůdkářství, med, doplňky. E-shop. Ordinace praktického lékaře pro dospělé Arbesovo náměstí 6, 796 01 Prostějov

Naše společnost NEKL s.r.o. se sídlem v Konicích se zaměřuje na dodávku a servis elektrických parních vyvíječů. Pokud hledáte parní zdroj, který se hodí jak do průmyslového prostředí nebo třeba do minipivovaru, jste na správném místě! Specializujeme se rovněž na repasi starších parních zdrojů. Zakoupit u nás můžete vysoce kvalitní parní generátor ...

E-shop s kvalitními chovatelskými potřebami z Anglie.

Zámečnické práce: - CNC ohýbání, laserové dělení plechů. Galvanovna: - zinkování, niklování, chromování technické, fosfátování, odrezení, odstranění okují.

Výroba, prodej: - obalové materiály z HDPE, LDPE a polypropylenu.

Řemesla, služby - tesařské práce - pokrývačské práce - truhlářské práce Výroba, prodej - kuchyně - skříně - obývací pokoje - ložnice - nábytek na míru

Kuchyňské studio: - návrh, výroba, realizace - kuchyňské linky a nábytek na zakázku.

Profitex-Prostějov. Výroba, prodej: - pracovní oděvy, obuv a ochranné pomůcky - pracovní rukavice, pracovní oděvy, pracovní obuv, ochranné brýle, přilby, masky. Výroba a prodej povlečení, ložní soupravy bavlna, krep, flanel. Prostěradla froté, bavlna, jersey.

Zemědělská činnost.Výsadba a prodej sazenic japonského topolu.Prodej štěpky.

E-shop s úklidovými pomůckami. Pomůcky pro úklid je možné zakoupit i v kamenné prodejně v Prostějově. Prodej úklidových vozíků, pomůcek na mytí oken a podlah, ometače prachu a pavučin. Dodáváme odpadkové pytle a sáčky, dávkovače na toaletní papír, mýdla.

Žešovská pálenice s.r.o. je rodinný ovocný lihovar, který se od roku 2002 zabývá zpracováním ovocného kvasu v obci Žešov. Nabízíme vám kvalitní zpracování v moderně vybavené pálenici. Z vašeho ovocného kvasu vám vypálíme domácí lihovinu k vaší velké spokojenosti. Objem naší činnosti se každoročně zvyšuje. Najdete nás v obci Žešov č.p. ...

Firma Botanico se zabývá ruční výrobou přírodních produktů. vyrábíme bylinnou kosmetiku a sirupu, dezinfekční a čistící prostředky. Připravujeme čajové a kořenící směsi. Balíme dárková balení s našimi produkty. Provozujeme také lahůdkářství a kavárnu.

Specialisté na účetnictví. Firma zajišťuje zpracování daní, mezd, účetnictví a poskytuje poradenství.

Autoklempírna Autolakovna Výměny - autoskla Opravy a plnění - autoklimatizace Autoservis

Výroba: - okna, dveře, zimní zahrady z plastu, dřeva, hliníkových a ocelových profilů - sekční a rolovací garážová a průmyslová vrata - protipožární bezpečnostní dveře - zámečnické prvky pro stavebnictví - ocelové konstrukce, turnikety, rošty, zábradlí.