Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomouc, včetně poboček
The Exit Game Olomouc - jedinečná úniková hra Exit game Olomouc, ve které je skupina lidí uzamčena v místnosti. Hráči musí využít různé prvky a indicie, které v místnosti najdou, aby našli cestu ven z místnosti do 60ti minut.

Pivovárek Melichárek: - výroba spodně i svrchně kvašených piv - 24 druhů piv - piva jsou nefiltrovaná, nepasterovaná a bez chemických úprav, s vysokým obsahem kvasinek a vitamínů.

Organizace sportovních a společenských akcí (sportovní kroužky, dětské dny, závody, plesy apod.)Pronájem tenisového kurtu, hřiště, kulturního domu a zařízení.

Tenisové kurty. Golf Indoor. Atrakce pro děti. Wellness. Fitness. Hipoterapie.

Centrum zdraví Bohuňovice: - krytý plavecký bazén - tobogán - dětský bazén - teplý bazén - posilovna, fitness, fitcentrum - sauna - parní lázeň - solárium - masérské služby - plavecký výcvik, - občerstvení.

Právní služby. Insolvenční kancelář. Služby: - zpracování insolvenčního návrhu pro oddlužení - osobní bankroty - zpracování insolvenčního návrhu pro konkurzy - přihlášky věřitelů do insolvenčního řízení - právní poradenství - provedení právních kroků nutných k likvidaci společnosti a výmazu z obchodního rejstříku - vymáhání ...

Úklidové služby pro firmy i domácnosti: - mytí venkovních i vnitřních výloh - čištění solárních panelů - údržba zahrad - vyklízení nemovitostí a následný odvoz.

Hapel Český výrobce dámské módy: - šaty, halenky, sukně, společenské šaty a komplety převážně z úpletu.

Personální agentura: - odborná školení - semináře - poradenství - realizace a řízení projektů ESF.

Prádelna - praní a svoz prádla pro klienty z celého Olomouckého kraje.

Nabízíme jednorázové plénky pro děti značky DADA, vlhčené ubrousky, dětské oblečení (body s českým nápisem), punčocháčky.... Dále u nás naleznete kojenecké potřeby.

Kovovýroba: - zábradlí, schodiště, mříže, ocelové konstrukce. Drobné zámečnické práce. Lisování. Ohraňování na CNC lisech-3m 180T 2m 100T Svařování-nerez, hliník.

E-shop se sportovní výživou, zdravou výživou, sportovním vybavením a sortimentem z oblasti fitness a zdravého životního stylu. Poskytneme zdarma poradenské služby v oblasti specializované výživy.

Klasické pánské holičství. Specializujeme se na střihy, holení a úpravy vousů.

- Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství - Pneuservis

Prodej, maloobchod: -elektrospotřebiče -elektronika -výpočetní technika -mobilní telefony.

Umělecké kovářství, zámečnictví, kovovýroba.

Spolek Muzeum Olomoucké pevnosti, z. s., byl založen v květnu 2007 za účelem revitalizace památkově chráněného areálu Korunní pevnůstky. Muzeum o historii olomouckého opevnění (barokní prachárna), sádrový model olomoucké pevnosti z poloviny 18. století akademického sochaře Jiřího Žlebka (v barokní prachárně), amfiteátr, science centrum Pevnost ...

Prodej, e-shop: - holící sady, břitvy, štětky, pánská kosmetika - dárkové zboží - luxusní nože - multifunkční, kuchyňské nože - pera, propisky.

Kosmetické služby: - masáže obličeje a dekoltu - anticelulitidní masáž nohou - barvení a úprava obočí - čištění pleti ultrazvukovou špachtlí.

Výroba, e-shop: - bižuterie - náramky, náušnice - vlasové doplňky Služby: - kreativní kurzy.

Zakázková výroba, montáž: -interiérový nábytek -čalounění dveří -shrnovací dveře a stěny. Čalounické práce: -sedací soupravy, křesla -renovace čalouněného nábytku -autočalounění -zdravotnické zařízení -izolační čalouněné dveře.

Designér, návrhář: - zabývám se návrhy bytových i nebytových prostor - vypracování návrhu interiéru - poradenství ohledně výběru vhodných materiálů - doporučení věrohodných firem pro následnou realizaci.