Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomouc, včetně poboček
Notářské služby v rámci obchodních společností: - zakládání a změny - převod obchodních podílů - valné hromady - dědictví - projednání, sepsání závětí, listin o vydědění a správci dědictví - smlouvy o převodu nemovitostí.

Nově otevřená restaurace v příjemném prostředí. Restaurace: - denní menu, obědy, večeře, - pořádáme firemní večírky, oslavy, promoce. Vhodné prostory pro školení, teambuilding, semináře a kongresy. Konferenční sál s kapacitou 90 míst. Vlastní parkoviště, wi-fi.

-Velkoobchod -Pořádání výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí -Pořádání odborných kurzů, školení a jiných vzdělávacích akcí včetně lektorské činnosti -Reklamní činnost a marketing

E-shop: - DVD - BLU-RAY - hudební CD

PC Mega Velkoobchod, maloobchod, servis: - nová i použitá výpočetní technika - počítače, monitory, komponenty, příslušenství. Prodej: - notebooky, spotřební materiál.

Služby - návrh a realizace zahrad - projektování veřejné zeleně - dětská hřiště.

Klempířství, pokrývačství a hydroizolace plochých střech a teras.

Galerie současného výtvarného umění. Obrazy, grafika, keramika, sklo, kůže, plastika, šperky. Organizace autorských výstav.

Galerie současného výtvarného umění. Obrazy, grafika, keramika, sklo, kůže, plastika. Organizace autorských výstav.

Zajištění služeb v oblasti závodního stravování. Cateringové služby. VIP catering. Organizace společenských akci.

Společnost Smětal s.r.o. se sídlem v Bystrovanech u Olomouce se zaměřuje na kontejnerovou dopravu a nakládáním s odpady včetně recyklace stavební suti, pro kterou využívá vlastní recyklační centrum. Kontejnery si můžete vybrat ze tří základních typů dle vaší potřeby. Také vám rádi zajistíme prodej písku a štěrku. Mezi naši další činnost také patří ...

Výroba nebezpečných chemických látek a nebezpečných chemických směsí. Prodej chemických látek a chemických směsí klasifikovaných jako vysoce toxické.

Výroba těstovin. Vyrábíme těstoviny - domácí nudle z domácích vajec, hrubé pšeničné mouky a semolinové mouky.

Broušení nástrojů a nářadí. Pondělí: 9-17 hod. Středa: 9-17 hod. Sobota: 9-12 hod.

Zdravotnictví: -praktický lékař pro děti a dorost, dětský a dorostový lékař, dětská lékařka -pediatrická ordinace, pediatrie -dětská kardiologická ambulance.

Komplexní nabídka finančních produktů. Internet banking. Pro jednotlivce: - půjčky - účty - leasing - karty - přímé bankovnictví - spoření - pojištění. Pro firmy: - úvěry - přímé bankovnictví - podnikatelské účty - termínované vklady - leasing - platební karty.

Komplexní nabídka finančních produktů. Internet banking. Pro jednotlivce: - půjčky - účty - leasing - karty - přímé bankovnictví - spoření - pojištění. Pro firmy: - úvěry - přímé bankovnictví - podnikatelské účty - termínované vklady - leasing - platební karty.

Střední odborná škola služeb s.r.o. Olomouc VÝUKA Studium 4-leté ukončené maturitou v oblasti cestovního ruchu. Studium 5-leté dálkové a 2-leté zkrácené stejného zaměření. Možnost prospěchového stipendia. Pořádáme výlety a zájezdy po celé Evropě pro studenty, lyžařské a vodácké kurzy. Možnost ubytování, neomezený přístup ...

Střední škola stavební - výuka čtyřletých oborů inženýrské stavitelství - dopravní stavitelství, pozemní stavitelství a stavebnictví.