Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomouc, včetně poboček
Servis domácích elektrospotřebičů - elektro servis: - automatické pračky - myčky nádobí - sušičky prádla - elektrické sporáky - el. trouby - vařidlové desky - remosky - pákové poloprofesionální kávovary.

Tiskárna Tisk: - propisovací tiskoviny - knihy - letáky - samolepky - firemní tiskoviny - společenské tiskoviny - vizitky.

Výhradní zastoupení italské firmy TDL Tecnodidattica Ligure pro ČR a SR: - světelné globusy, nesvětelné školní globusy.

Prodej, servis: - hydraulické jeřáby - hydraulické prvky. Výroba: - lesnické nástavby na přepravu dřeva - hydraulické válce. Servis: - generální a střední opravy hydraulických ruk.

Lehké a kvalitní postroje pro paragliding.

Truhlářství, podlahářství -Specializovaný maloobchod

Focení miminek, dětí a těhotných maminek v ateliéru v Olomouci a v Brně. Exteriérové rodinné fotografovnání. Mobilní fotoateliér pro novorozenecké fotcení.

Svatební eshop. Svatební šaty na míru, svatební bižuterie, boty, šatičky pro družičku, Svatební fotostudio.

Služby: - železniční doprava - komplexní spediční a zasilatelská činnost - spedice, zasílatelství, přeprava zboží - mezinárodní a vnitrostátní nákladní doprava.

Inženýrské služby. Projekce - vodohospodářské stavby.

Velkoobchod, maloobchod: -řezací a brousící kotouče -brusné papíry a plátna, pásy, výseky -fíbrové kotouče -lamelové kotouče -drátěné kotouče -stopkové lamelové vějíře -brusné a leštící pasty -tvrdokovové rotační frézy -leštící kotouče, rouna.

Jazykové kurzy: - angličtina, němčina, francouzština, španělština, ruština, italština, čínština - kurzy ve firmách - kurzy na míru. Kurzy pro děti od 7 let. Překlady i se soudním ověřením. Tlumočení i soudní tlumočení do všech a ze všech jazyků. Čeština pro cizince. Příprava na maturitu, na mezinárodní zkoušky. Obchodní angličtina.

Grafika - reklama - web - tisk. Grafické, reklamní práce, výroba. Tvorba internetových stránek, eshopy, CMS. Zajištění tisku propagačních materiálů.

Služby: -čištění a renovace studní a vrtů -po celém území ČR -s garancí kvalitní odborné práce -poradenský servi -individuální přístup.

Základní škola. Školní družina. Školní jídelna.

Provádění staveb včetně oceňování a změn. Poradenská činnost ve stavebnictví a architektuře. Oceňování staveb. Stavební dozor.

DÁKINÍ - Centrum jógy a meditací: - kurzy jógy pro začínající i pokročilé - kurzy seberozvoje - pronájem sálu

Sportovní a pohybové centrum Lyžařská škola: - výuka lyžování - výuka snowboardingu - výuka carvingu. Kurzy lyžování pro mateřské, základní a střední školy.

ATTN Consulting s.r.o je expertní poradenská a softwarová společnost, která se již od roku 2001 věnuje problematice řízení výkonnosti organizací a jejich komplexnímu rozvoji. Nosným produktem společnosti je vývoj a následná implementace manažerského sw nástroje ATTIS, dnes již 4 generace. ATTIS v kombinaci s metodickými postupy, které ...

Vývoj a prodej softwaru pro obchodní a výrobní firmy, ekonomického informační systému Maxim a client-server řešení.

Práce: - tesařské, pokrývačské, klempířské - montáž sádrokartonů - montáž střešních oken - stavba pergol.

Služby: - webdesign - programování - servis PC, notebooků a tiskáren.