Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomouc, včetně poboček
Advokátní kancelář Zastupování před civilními a trestními soudy, správními orgány. Vyhotovování smluv kupních, darovacích, nájemních, prohlášení na byt. jednotky, smlouvy o výstavbě, ...... Právní poradenství. Sepisování žalob.

Činnost: - dovoz a prodej vozů ze zahraničí - dovoz vozů z USA - polepy vozidel - tónování autoskel.

Opravy: - nákladní a užitková vozidla AVIA, LIAZ, PRAGA V3S, TATRA, DAF Renault, MAN, IVECO a další značky - přívěsy a návěsy všech značek - veškeré mechanické opravy - karoserie, výměny olejů zn.Shell - přípravy a realizace STK a emise.

Prodej a realizace zateplení budov, opravy fasád, čištění řas, plísní a nečistot z fasád, odstranění graffiti, ochranné a antigraffiti nátěry. Mícháme probarvené omítky a barvy. Produkty pro čištění, sanace, fasádní nátěry KEIM, produkty KEIM, VISCO, BAUMIT, PROFI baustoffe, QUICK-MIX, TUBAG.

Kompletní dodávky střech pro rodinné domy i průmyslové haly. Práce: - klempířské - tesařské - pokrývačské - hydroizolace a zateplení plochých střech.

Maloobchod: - elektro, UPC, SKYLINK - montáže satelitů - dotované příjmače SKYLINK.

Realizace interiérů. Prodejna designového nábytku.

Budo Budocan: - bojová umění - sebeobrana - Ji-Jitsu - cvičení sebeobrany - akreditované školení instruktorů sebeobrany, pracovníků SBS (civilní bezpečnostní služby) - školení SBS - psychologická poradna - soudní znalec: sebeobrana, bojové sporty, bojová umění. Výuka v projektech MBA.

Hostinská činnost Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí

Služby: - vedení účetnictví - daňové poradenství - zastupování při daňových kontrolách.

Restaurace: - 15 druhů poledního menu + minutková česká i zahraniční kuchyně - rozvoz menu po Olomouci zdarma - možnost pořádání svateb, promocí, firemních akcí a smutečních hostin - salonek (30 míst) - WIFI.

Projektová činnost ve výstavbě Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Dozorování pozemních staveb

Provoz Centra volného času: - Keramika - Výtvarné dílny - Kurzy a kroužky pro děti a jejich rodiče - Patchworkářský klub

Autorizovaný prodejce výrobků firmy SULKO. Výroba, prodej, montáž: - plastová okna a dveře - dřevěná Eurookna - příslušenství ke všem výrobkům.

Těžba harvestorovou technologií, přibližování dřeva. Prodej palivového dřeva, výroba sloupků k oplocenkám, stavba oplocenek.

Eshop Stylové kalhotky nabízí velký výběr luxusního dámského spodního prádla značky La Senza. Tato kanadská značka se těší velké oblibě díky přepychovému designu a kvalitě. Nabízíme nejen klasické kalhotky, ale i tanga, bokové kalhotky či brazilské kalhotky.

Kadeřnictví: - dámské, pánské a dětské.

V Delano cocktail bar & cafe najdete: - Cocktail bar, kde mícháme koktely známe po celém světě, a i vy si můžete namíchat svůj vlastní koktejl - cafe bar, v němž si vychutnáte kávu značky Janus - restauraci.

Výuka německého jazyka ve Šternberku, v Olomouci a blízkém okolí.

Vývoj, výroba: - software pro řidiče - konstrukce a plánování dopravy - dispečerské systémy - provozní mapy - jízdní řády na internetu - jízdní řády do mobilních zařízení.

Energetické analýzy a poradenství. Měření a regulace elektřiny, plynu, tepla, chladu, vody a ostatních veličin. Řízení 1/4 hodinového maxima, kompenzace jalových proudů. Externí energetik, energetické služby Elektroinstalace, opravy a dodávky elektrozařízení. Instalace: - průmyslové stroje a zařízení - kogerece, trigenerace - kompenzace.