Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomouc, včetně poboček
ZEMNÍ PRÁCE Traktorbagr VOLVO BL71, JCB 3CX -výkopy do hloubky 5m -rovnání terénu - naklápěcí svahovací lžíce -výkopy pro základové desky baráků -přípravné práce pro stavby -bourací práce - hydraulickým kladivem.

Solární studio: - opalování, permanentky - prodej solární kosmetiky - opalování - collagenárium - turbosolárium.

Zhotovení fotografií, fotoknih. Prodej: -fotoaparáty, fotopotřeby.

Moderní stavební povrchy: - kamenné koberce. - sportovní povrchy Zahradní architektura a návrhy zahrad. Dětská hřiště- dřevěný prvky a mobiliář z akátového dřeva

Servis nákladních automobilů. návěsů a přívěsů.

Nabízí: -geologické práce -inženýrská geologie -geotechnika -hydrogeologie -vyhledávání a průzkum ložisek vyhrazených nerostů -vrtání studní a vrtů s délkou nad 30m -diagnostika stavebních konstrukcí -dodavatelská a investorská kontrola zemních prací.

-Velkoobchod -Maloobchod provozovaný mimo řádné provozovny -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím

Výroba a montáž: - světelné boxy - orientační a informační systémy - LED reklama i písmena - 3D kastlová písmena a loga - neonová reklama a trubice - polepy výloh a automobilů - opravy a servis všech druhů reklam.

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků

Prodej přírodního a umělého kamene: - obklady a dlažby - pískovec - vápenec - břidlice - žula - mramor - adezit - opuka - porfyr. Prodej umělého kamene: - skála - břidlice - pískovec - cihlovka - travertin.

Revize elektroinstalací, strojů a zařízení do 1000V. Revize - hromosvody. Revize - elektrické ruční nářadí (vrtačky, pájky, brusky, ...)domácí spotřebiče lednice, pračky, vařiče. Projece elektroinstalací do 1000V.

EXILSHOP je skateshop, longboard shop, snowboard shop, vše na jednom místě. Nabízíme ti on-line nakupování 24 hodin denně z pohodlí tvého domova, práce či školy. Zaměřujeme se na snowboarding, longboarding a vůbec na vše, co k tomu patří. Vybavení, chrániče a doplňky. Pro všechny milovníky bílé stopy přinášíme ty nejlepší značky na trhu - Armada, ...

Vedení účetnictví. Daňové poradenství.

AGENTURA BEZPEČNÁ PRÁCE. Poskytování služeb v oblasti BOZP (bezpečnost a ochrana zdraví při práci).

Prodej, bazar, oprava, servis: - manipulační technika - vysokozdvižné vozíky - školící středisko.

Prodej: -doplňky pro kamiony-radiostanice, antény, odkládací stolky, potahy sedadel, samolepky, autolednice, navigační systémy atd. -náhradní díly pro osobní automobily všech značek.

Servis PC a notebooků, stavba PC dle potřeb zákazníka.

Obchodní činnost: - CONTOPP – přísady do potěrů - inteligentní systém zušlechtění potěru / betonu pro získání výjimečných fyzikálně-mechanických vlastností. - TEGO ADDIBIT- adhézní přísady a emulgátory - PRODORAL - utěsňování domovních plynovodů - PROTEGOL - antikorozní ochranu armatur