Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomouc, včetně poboček
Vývoj, výroba: Automatické montážní linky. Robotizovaná pracoviště pro: - montáž - lepení - svařování - manipulaci a obsluhu strojů - Jednoúčelové stroje a zařízení pro: - automatickou montáž - svařování - lepení - zpracování pryžových profilů (dělení, sekání ...) - Přípravky .

Fotoateliér s vizážistkou Vám poskytne služby na míru a osobní přístup! Specializuji se na focení lidí, reklamní foto, vizážistické služby a to, co v běžném fotolabu nedělají. Proměny vizáže, průkazy, portréty, tabla, těhulky, děti, profi foto, glamour - foto pro partnera, kalendáře, fotoplátna, reportáže, foto na plesech, v kostýmech. S možností ...

Tělovýchovná jednota, fotbal, tenis, volejbal, rekreační sport

Jazyková škola. Služby: - výuka angličtiny netradiční metodou zaměřenou na skutečnou schopnost mluvit - výuka od začátečníků po velmi pokročilé - ukázková hodina zdrama.

Grafické a DTP studio. Malonákladový digitální tisk. Výroba rozhlasových spotů. Reklamní činnost, media, produkce. Reklamní výroba. Pořádání společenských a kulturních akcí.

Servis, opravy plastových oken: -přesklení -opravy kování -žaluzie -sítě proti hmyzu.

Laboratorní činnost: - provádí základní a speciální chemické analýzy různých materiálů - voda, krmiva, rostliny, zemina Dodávka: - laboratorní potřeby-laboratorní sklo, chemikálie, pomůcky od tuzemských i zahradničních výrobců - Lach:ner, Penta, Sigma-Aldrich, Acros, Merck, VWR, Kartell, atd. - bazénová chemie Nákup, ...

Oblastní unie neslyšících Olomouc poskytuje tyto registrované sociální služby pro osoby se sluchovým postižením od 7 let: - tlumočnická služba - telefonická krizová a SMS pomoc - sociálně aktivizační služba - sociální rehabilitace - odborné sociální poradenství.

Konzervatoř Evangelické akademie je jedinou školou tohoto typu v Olomouckém kraji. Poskytuje střední odborné vzdělání zakončené maturitou po čtyřech letech studia, na které navazuje dvouleté vyšší odborné vzdělání ukončené absolutoriem s titulem DiS. Žáci jsou vyučováni v oborech Hudba (se zaměřením na klasickou hudbu) a Zpěv (se zaměřením na ...

Pedikúra, manikúra -Velkoobchod a maloobchod Kosmetické služby

Práce: - klempířské - tesařské - pokrývačské.

Návrhy a realizace ohňostrojů: - pro města a obce - svatební ohňostroje - zahradní ohňostroje - ohňostrojné sestavy - pyrotechnické efekty vhodné i pro filmové účely E-shop, prodej: - zábavná pyrotechnika.

Služby - poradenská činnost v oblasti společenských věd a rozvoje osobnosti - astrologické služby.

-Výroba plastových výrobků a pryžových výrobků -Velkoobchod -Výroba nápojů

Náhradní díly od všech výrobců: - díly originální, značkové, neznačkové i repasované - kompletní sortiment dílů od repasovaných motorů a převodovek až po šroubky, příchytky a jiné drobnosti, které jsou k dispozici jen v originále - jsme schopni dodat mnoho dílů ihned, popř. na druhý den - kromě dílů pro vozy ALFA ROMEO, CITROEN, FIAT, FSO, ...

Velkoobchodní, maloobchodní prodej: - klimatizace Gree - tepelná čerpadla Gree - kompletní sortiment - kompletní montáže - zdarma návrhy a kalkulace - vzduchotechnika.

-Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej. -Zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu.

Pronájem: - čisticí utěrky pro výrobní a servisní provozy v průmyslu a řemeslných dílnách.

Grafické práce, výroba reklamy, polepy aut, výloh, tabulí. Malba reklamy na fasády písmomalířskou technikou s využitím techniky airbrush.