Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Prostějov, včetně poboček
Zámečnické práce: - CNC ohýbání, laserové dělení plechů. Galvanovna: - zinkování, niklování, chromování technické, fosfátování, odrezení, odstranění okují.

Výroba, prodej: - obalové materiály z HDPE, LDPE a polypropylenu.

Řemesla, služby - tesařské práce - pokrývačské práce - truhlářské práce Výroba, prodej - kuchyně - skříně - obývací pokoje - ložnice - nábytek na míru

Kuchyňské studio: - návrh, výroba, realizace - kuchyňské linky a nábytek na zakázku.

Profitex-Prostějov. Výroba, prodej: - pracovní oděvy, obuv a ochranné pomůcky - pracovní rukavice, pracovní oděvy, pracovní obuv, ochranné brýle, přilby, masky. Výroba a prodej povlečení, ložní soupravy bavlna, krep, flanel. Prostěradla froté, bavlna, jersey.

Zemědělská činnost.Výsadba a prodej sazenic japonského topolu.Prodej štěpky.

E-shop s úklidovými pomůckami. Pomůcky pro úklid je možné zakoupit i v kamenné prodejně v Prostějově. Prodej úklidových vozíků, pomůcek na mytí oken a podlah, ometače prachu a pavučin. Dodáváme odpadkové pytle a sáčky, dávkovače na toaletní papír, mýdla.

Žešovská pálenice s.r.o. je rodinný ovocný lihovar, který se od roku 2002 zabývá zpracováním ovocného kvasu v obci Žešov. Nabízíme vám kvalitní zpracování v moderně vybavené pálenici. Z vašeho ovocného kvasu vám vypálíme domácí lihovinu k vaší velké spokojenosti. Objem naší činnosti se každoročně zvyšuje. Najdete nás v obci Žešov č.p. ...

Firma Botanico se zabývá ruční výrobou přírodních produktů. vyrábíme bylinnou kosmetiku a sirupu, dezinfekční a čistící prostředky. Připravujeme čajové a kořenící směsi. Balíme dárková balení s našimi produkty. Provozujeme také lahůdkářství a kavárnu.

Specialisté na účetnictví. Firma zajišťuje zpracování daní, mezd, účetnictví a poskytuje poradenství.

Autoklempírna Autolakovna Výměny - autoskla Opravy a plnění - autoklimatizace Autoservis

Výroba: - okna, dveře, zimní zahrady z plastu, dřeva, hliníkových a ocelových profilů - sekční a rolovací garážová a průmyslová vrata - protipožární bezpečnostní dveře - zámečnické prvky pro stavebnictví - ocelové konstrukce, turnikety, rošty, zábradlí.

Ing. Marie Kudlíková provozuje obchůdek jako za starých časů. U nás najdete poklady za rozumné - často smluvní - ceny.Převažují použité i nové dámské oděvy, ale přibudou i doplňky do domácnosti a jiné vintage poklady. The And je o nových začátcích, kde se vše točí okolo zužitkování nevyužitých materiálů estetickým způsobem.

Hlavní činností společnosti RESTA, spol. s r. o. se sídlem v okrese Prostějov je již od roku 1991 regenerace iontoměničových pryskyřic určených k demineralizaci pitné vody. V rámci naší činnosti nabízíme také samostatná zařízení k přípravě demineralizované vody pro analytické i technické účely demineralizační stanic a pro reverzně-osmotické ...

Mytí a čištění vozidel. Mycí boxy v provozu nonstop, ruční čištění aut. Možnost ručního čištění aut i o víkendu.

CANALL Coffee - trochu jiná kavárna v Prostějově. Příprava cateringu na míru pro svatby, festivaly, narozeniny apod.

Expresivní rozvoz alkoholických i nealkoholických nápojů v Prostějově a Olomouci. Možnost osobního vyzvednutí objednávky na pobočkách. Ceny nápojů nižší než v nonstopech nebo na benzínových stanicích.

Podlahářství v Prostějově. Zabývá se prodejem a pokládkou vinylových podlah (zámkových, lepených, v rolích), přírodního linolea, parket, laminátových podlah, koberců, bambusových podlah. Realizace podlah včetně přípravy podkladu.

E-shop a kamenná prodejna v Prostějově s rybářskými potřebami. Prodej pomůcek pro různé způsoby lovu - kaprařina, zimní rybolov, plavaná, moře, muškařina, feeder, sumčařina a další. Zákazníci zde nakoupí nástrahy, návnady, krmení i dárkové předměty pro rybáře.

Velkoobchod: -léčiva. Distribuce léčiv, zdravotnického a dentálního materiálu.

Obec Lešany se nachází v okrese Prostějov v Olomouckém kraji. Nejstarší písemná zmínka o obci Lešany je z roku 1215. V obci se nachází kulturní památky, které jsou zapsané Ústředním seznamu kulturních památek: - objekt lidové Zvonice (na návsi v centrální části obce) - kostel Nejsvětější Trojice a kaple sv. Františka Xaverského (na východním ...

Prodej, pronájem, servis: -kancelářská technika. Autorizovaný dealer společnosti LANIER. Servis, prodej náhradních dílů pro kopírovací stroje značek.

Květinářství a kavárna Kavalír v Prostějově. Kavárna s venkovním posezením, domácími zákusky, víny i ostřejšími alkoholickými nápoji. Příprava snídaní. Prodej květin a květinových vazeb, dekorací a doplňků.

Klidné a stylové ubytování v Hotelu nedaleko Prostějova. Hotel disponuje dvanácti dvoulůžkovými pokoji a apartmánem s vlastní vířivkou. Prostředí hotelu je vhodné pro konání kongresů, svateb, oslav. Součástí hotelu je i restaurace. Možnost masáže přímo v hotelu na základě předchozí objednávky.

Prodej: - náhradní díly pro domácí spotřebiče, filtry do vysavačů. Záruční i pozáruční opravy, elektroopravana: - pračky - myčky - sušičky - sporáky - MW trouby - elektrospotřebiče.