Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomouc, včetně poboček
Železniční stanice - nádraží přeprava -osobní -nákladní

železniční stanice - nádraží přeprava -osobní -nákladní

Železniční stanice. Vlakové nádraží. přeprava -osobní -nákladní

Železniční stanice přeprava: -osobní -nákladní

realitní kancelář - 55 poboček v České republice a 10 na Slovensku - více než 550 makléřů v obou zemích - denně v nabídce přes 10 000 nemovitostí - svoji nemovitost u nás hledá více než 50 000 klientů - celoplošná inzerce a vlastní M&M realitní magazín - nadstandardní péče o klienty - vlastní hypoteční centrum – M&M hypotéka na klíč - ...

Rychlé občertvení: -hamburgery, hranolky -nápoje -zmrzlina, káva.

Opravy silničních vozidel -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy

Odborná veterinární činnost pro malá zvířata. Asi 65% skladby našich pacientů tvoří psi, asi 25% kočky a zbývajících 10% drobní hlodavci, fretky, ptáci a plazi.

Služby: - organizační, logistické a programové zajištění odborných konferencí, kongresů, přednášek, seminářů a workshopů. - služby na klíč pro akademickou obec - odborné společnosti, výzkumné ústavy a univerzity.

Relaxační centrum se sportovním vyžitím. Tenis. Squash, badminton. Fitness. Relaxační zóna: - solárium, turbo solárium - fyzioterapie, masáže a balneo služby - thajské masáže. Kavárna. Sauna, pára, whirpool.

Maloobchod: - kola trekkingová, horská, silniční, freestyle/BMX, dětská - cyklistické náhradní díly - cyklocomputery, sporttestry - přilby. Servis, opravy jízdních kol. Prodejna: - Olomouc, Havelkova 3.

Salon Topdress: - svatební, plesové, večerní, koktejlové, luxusní, slavnostní, maturitní, zeštíhlující šaty - značky JOVANI.

Prodej - módní doplňky - dámské, pánské oblečení - prádlo - dětské oblečení - punčochové zboží.

Prodej: - výukové, kreativní, didaktické stavebnice a hračky - stavebnice z kukuřice - dřevěné stavebnice - plyšové hračky - společenské hry.

Českomoravská stavební spořitelna: -spoření s liškou. Informační a poradenské centrum.

Zpracování kamene a jeho restaurování Umělecké kovářství a restaurování kovu

Správa nemovitostí: - obsazení nemovitosti nájemníky - výpočty nájemného a úhrad za služby - zpracování ekonomické rozvahy pro výpočet efektivity užívání nemovitostí - odborné sepsání nájemních smluv - styk s nájemníky a správu pohledávek vůči nim po celou dobu nájemního vztahu - technická péče o nemovitost (kontroly, revize), údržba, ...

Prodej a montáž: - vodovodních baterií - čerpadel a kotlů - komínového nářadí a kouřovodů - plyn a tuhá paliva - odpadní systém - fitinky černé, mosazné a pozinkované - materiál kotvící a spojovací - koupelnového vybavení, návrhy koupelen - kosmetika a drogerie - bazénové doplňky a chemie. - zahradní nářadí.

UniCredit Leasing CZ, a. s., je univerzální společností nebankovního financování se silným finančním zázemím renomované evropské bankovní skupiny UniCredit.

Doprava, služby: - nákladní autodoprava vnitrostání i mezinárodní - námořní - letecká.

Reklamní činnost, služby v oblasti reklamy a podpory prodeje. Tvorba corporate identity, reklamní činnost, grafický design, návrhy a výstavba veletržních expozic a gastronomie.