Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomouc, včetně poboček
Firma se zabývá výstavbou zdravého a udržitelného bydlení. realizace modulárních staveb, ale i projektovou výstavbou. Staví bytové i rodinné domy.

Výroba a vývoj elektronických brzd pro inline brusle.

Dodavatel občanských a průmyslových staveb. Projekce a výstvba RD na klíč.

Nátěry - okna - dveře - zárubně - ocelové konstrukce - člen Cechu malířů a lakýrníků ČR Malování - byty - kanceláře - venkovní fasády - člen Cechu malířů a lakýrníků ČR Tapetářské práce Úklidové práce Výškové práce

BEST Hotel Garni**: - kapacita 63 lůžek, 32 pokojů. - všechny pokoje vybaveny WC, sprchou a televizí.

Návrh interiérů rodinných domů, bytů a veřejných prostor. Vizualizace fasád rodinných domů a bytové zástavby.

Firma se zabývá výrobou a prodejem mininálepek. Dodává samolepicí a nažehlovací jmenovky pro děti k označení oblečení a pomůcek do školy i školky, etikety na kuchyňské dózy, zavařeniny či kořenky, štítky na úložné boxy, šanony.

Firma GeoLeho se zabývá sestavením geometrických plánů, vytyčováním hranic pozemků a inženýrskou geodezií.

Firma se zabývá prodejem dámské a pánské kožené galanterie. Sortiment zahrnuje peněženky, batohy, tašky na notebook, manikúry, opasky, klíčenky, kabelky apod.

Společnost DOKA-IZOL spol. s r.o.se jak již napovídá její název plně věnuje problematice tepelných a zvukových izolací. Provádíme zateplení šikmých střech, podlah, stropních konstrukcí a také stěn a dvouplášťových střech. Dále mezi naše služby patří termovizní snímkování budov a následné vypracování tepelně technického auditu, montáž ...

Poradenská společnost, která pomáhá podnikatelům zvládat kritické momenty a řídit firmu k úspěchu. Poskytujeme projektové poradenství a servis k čerpání evropských dotací z operačních programů OP PIK.

Firma Kolora Olomouc provádí čištění a nátěry střech a fasád v Olomouci.

PESTANCZ AUTO s.r.o. je společnost specializující se na mezinárodní i vnitrostátní přepravu a spedici.

Prodejce, oprava: skupina Daimler AG pro značku Mercedes-Benz, smart a Mitsubishi Fuso Canter. Servis vozů Chrysler, JEEP, Dodge, -prodej nových vozidel všech kategorií-osobní automobily, užitkové vozy, tahače -prodej náhradních dílů -prodej autodoplňků - leasing.

Instalace fotovoltaických elektráren na klíč. Instalace tepelných čerpadel, FVE pro rodinné domy i firmy. FVE pro seniory.

ZELTNER s.r.o. se zaměřuje na prodej dámské, pánské a dětské obuvi, kožené galanterie a punčochového zboží.

Pronájem: - strojního zařízení určeného k drcení a třídění přírodních materiálů, stavebních odpadů a dalších separátů. Máme letité zkušenosti s drcením a tříděním materiálů a jeho opětovného použití ve stavebnictví - drcení a třídění materiálu.

Zabývám se návrhy komerčních a privátních interiérů. Zajištujií realizací, poradenství a podporu klientů.

Firma se zabývá dodávkou výběrové zeleniny, ovoce a bio bylinek z celého světa v nejlepší čerstvosti a kvalitě koncovým zákazníkům. Prodej sezónní ovoce a zeleniny od místních pěstitelů.

Firma se zabývá prodejem, instalací a servisem teplených čerpadel. Zajistí montáž solárních panelů pro ohřev vody, instalaci a servis podlahového topení.

Profesionální výškové práce v České a Slovenské republice. Firma provádí nátěry stožárových konstrukcí, přípravné práce a čištění stožárů. Montáže, revize a kontroly na stožárech všech napětí.

Internetový obchod s obuví. Prodej moderních i klasických dřeváků na léto i celoroční nošení. Široký výběr dřeváků v kombinaci s kůží pro muže, ženy i děti.

Potiskol se věnuje potisku textilu, reklamních předmětů a obalových materiálů. Vyrábí fotoobrazy na plátně a zajistí realizaci tiskovina brožur.