Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomoucký kraj, včetně poboček
Provádíme výstavbu rodinných domů na klíč ze dřeva

MDB CZ s.r.o. se zaměřuje na realizaci elektronických zabezpečovacích a kamerových systémů.

BAF Company s.r.o. se zaměřuje na servis a poradenství pro fyzické i právnické osoby v oblasti financí, úspor a rozvoje.

COMPLET BD A SVJ účetnictví, poradenství, správa s.r.o. se zaměřuje na správu, prodej a pronájem nemovitostí, vedení účetnictví a poradenství týkající se financování.

SIMBA POWER s.r.o. se zaměřuje na dodávku a montáž fotovoltaických elektráren, wallboxů a carportů pro firmy i domácnosti.

Půjčovna, pronájem: -stavební stroje i s obsluhou.

Firma Čištění koberců Olomouc.cz se zaměřuje na čištění koberců, sedaček a čalounění a provozuje také půjčovnu s parními čističi, čističi oken a koberců.

Kompletní realizace všech typů plochých střech včetně zateplení provádí firma Petr Kvapil. Dále také provádíme izolace proti zemní vlhkosti, tlakové vodě, hydroizolace teras a bazénů. Krom těchto činností prodáváme střešní krytinu, klempířské prvky a střešní okna. Sídlo firmy naleznete na adrese Gemerská 492/10, Litovel. Práce, řemeslo: - ...

Firma se zabývá stavbou plotů a oplocení na klíč v Olomouckém kraji (zejména oblast Olomouc, Prostějov, Litovel, Konice). Realizace oplocení z poplastovaného pletiva v různých variantách včetně osazení podhrabových desek. Prodej a certifikovaná montáž WPC teras, plotovek, fasád a městského mobiliáře Lambowood.

Realizace zahrad, sezonní údržba zeleně, střih živých plotů, řez stromů, sečení trávy v Olomouckém kraji. Prodej a výsadba živých plotů.

Cateringová společnost. Zajištění cateringu na svatby, oslavy, různé firemní a společenské akce. Pronájem vybavení na cateringové akce.

Sekání trávy, luk, strání, sekání ve svahu. Stříhání keřů a živých plotů. Zkracování tújí. Rizikové kácení stromů. Vše v okolí Olomouce.

Import, dovoz, internetový obchod, eshop, prodej potravin a cukrovinek. Potraviny - těstoviny, vína, oleje, medy, džemy, kompoty, hořčice, kečupy, rajčatové protlaky, křeny, česneková pasta, aloe vera, olivy, paštiky. Pobočka ve Starém Městě u Frýdku-Místku řeší ambulantní prodej cukrovinek - výrobků firmy Wrigley, Ferrero a dalších ...

Společnost Green spot, s.r.o. se zaměřuje na poradenství v oblasti BOZP a ekologie, na revize tlakových nádob a zdvihacích zařízení, na kovovýrobu, montáže ochranných zábran a mnoho dalšího.

4tyřhvězdičkový penzion hotelového typu v klidné části Olomouce. K dispozici je 7 pokojů s celkovou kapacitou 15 lůžek. V pokojích hosté najdou lednici s minibarem, TV, psací stůl, varnou konvici, Wifi a vlastní sociální zařízení.

Výroba oděvů: -pánská konfekce, textil -dámská konfekce, textil -pánské spodní prádlo -dámské spodní prádlo. Prodej: - nábytek - dekorativní zboží - bytový textil - sušené květiny.

Zakázková výroba: - strojů, přístrojů, řídících systémů, jemné mechaniky a robotiky

Firma poskytuje kompletní řešení pro energetiku a průmyslu. Realizace fotovoltaických elektráren na klíč pro rodinné, bytové domy i firmy. Servis v oblasti průmyslu - průmyslových instalací, čištění vodních a chladících okruhů, stěhování strojů a zařízení, elektroinstalací a elektrorevizí, instalace rozvodů a energií a výroby a opravy topných ...

Výkup a zpracování kovového odpadu. Výkup železných a barevných kovů, zinkového odpadu a šrotu. Odkupujeme autozávaží. Svoz odpadu vlastními vozy.

Provádíme stavební práce, kompletní rekonstrukce a činnosti s tímto spojené.

Interiérové studio. Interiérový design. Specializujeme se na interiéry pro komerční i soukromé prostory. Jde o komplexní lužby od návrhu až po finální realizaci. Cílem je vytvořit prostor, který bude jedinečný a odráží Váš styl. Pro nezávaznou konzultaci nás kontaktujte.

Malířské práce: Malování interiérů a exteriérů s důrazem na preciznost a estetiku. Používáme vysoce kvalitní barvy, které zajišťují dlouhou životnost a krásný vzhled. Lakýrnické práce: Profesionální lakování dřeva, kovu, betonových podkladů a jiných materiálů. Specializujeme se na ochranné nátěry, které prodlužují životnost povrchů. Příprava ...

Mück - veřejné stravování s.r.o. je moderní dynamicky se rozvíjející společnost, která se zaměřuje na dodává obědových menu pro firmy v oblasti Hranic a přilehlém okolí.

Služby: - lesnictví - těžba dřeva.

Kominictví: - čištění, vložkování a revize komínů.