Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomouc, včetně poboček
Služby: - pronájem reklamní plochy v Olomouci.

Špičkové smykem řízené nakladače Bull N také nazývané "BOBEK" jsou určeny pro práce v nejrůznějších odvětvích stavebnictví a zemědělství. Pro svoje vysoké manévrovací schopnosti se tyto nakladače uplatňují i při náročných úpravách terénů.

Výstavba, rekonstrukce, opravy: -plynovody a domovní přípojky. Držitel certifikátu systému řízení jakosti dle EN ISO 9001:2000, BS EN ISO 9001:2000, DIN EN ISO 9001:2000, ČSN EN ISO 9001:2001 .

Přístrojová suchá pedikúra, mokrá pedikúra, parafínové zábaly na nohy, masáž chodidel, lakování - gelové laky, depilace voskem, mobilní mokrá pedikúra.

Prodej, servis, nerezová výroba a návrhy technologií: - gastronomická zařízení - profesionální mycí stroje -sporáky - smažící pánve.

ESAS AUTO s.r.o. Valašské Meziříčí. Maloobchod, prodej, oprava, servis: - nové automobily (vozy) - osobní automobily VOLKSWAGEN, AUDI, ŠKODA a další světové značky - specialista na prodej vozů všech značek do dvou let stáří - na všechny ojeté vozy záruka min. půl roku. Autobazar, výkup, prodej, bosch car servis: - ...

Tesařské práce Střešní krytiny Okapové systémy Střešní doplňky Střešní okna Střešní fólie

Raiffeisenbank a.s. nabízí svým klientům tyto bankovní produkty a služby: - běžné účty - firemní účty - spořící a termínované účty - investice do podílových fondů - přímé bankovnictví - platební styk - úvěrové produkty - úvěry pro male, střední i velké podniky - devizové produkty - úrokové deriváty - kreditní karty - ...

Výroba a montáž ocelových konstrukcí Montáž strojního zařízení Potrubářské a svářecké práce

Výroba, prodej, montáž: - plastová okna.

Personální agentura: - krátkodobé i dlouhodobé zapůjčování pracovníků ve strojírenské profesi - vyhledávání a výběr zaměstnanců - zprostředkování zaměstnání.

Výroba, prodej, servis, dovoz: - zdravotnická technika: - ultrasonografy - urodynamické přístroje - ultrazvuky - didaktická technika.

Velkoobchod, maloobchod - regionální zastoupení firem Tollens, Stachema Kolín, Baumit, Remmers, OIKOS. Míchací a pigmentovací zařízení: - tónování a míchání Vámi vybraných odstínů fasádních barev a omítek na počkání i dle dodaných vzorkovnic. Čištění a nátěry fasád, malby interiérů, dekorativní techniky, tapetování, odstraňování ...

Značkové designové studio Gorenje kuchyně Olomouc. Poskytujeme komplexní řešení Vaší kuchyně od návrhu až po realizaci. Prodáváme nábytek i spotřebiče předního evropského výrobce, Gorenje, Gorenje+ a Mora.

Stavebně truhlářská výroba. Kompletní realizace interiérů. Výroba, prodej: - interiérové dveře a zárubně. Dýhování plošných materiálů a sesazování dýhy.

Čištění, opravy studní. Kopání studní. Rekonstrukce a opravy starých studní. Zaměření vodních zdrojů.

Komplexní stěhovací služby - stěhování domácností, firem, těžkých břemen, skladování, vyklízení nemovitostí, ekologická likvidace odpadů.

Vodoinstalatérství, topenářství Prodej, dodávka, montáž: - solární systémy, panely a sety - plynové kotle, akumulační nádrže, tepelná čerpadla, rekuperace, regulace, podlahové topení. Výměny kotlů na tuhá paliva z kotlíkové dotace.

Dodávka, opravy, revize: - mostové jeřáby - kladkostroje - jeřábové dráhy - školení jeřábníků a vazačů. Montáž: - dálkové ovládání na jeřáby a kladkostroje - frekvenční měniče pro plynulé změny rychlostí pohybu jeřábu.

Autovrakoviště, výkup vozů, dovozy a prodej vozů, servis vozidel, pneuservis.

Autoservis: - opravy a servis osobních a dodávkových i havarovaných - odtahová služba - klempířské a lakýrnické práce, čištění interiérů.

Specializovaná prodejna barev a laků: - malířské a natěračské potřeby - tónování odstínů barev i omítek pro exteriér a interiér - stavební chemie - míchání autolaků a prodej autokosmetiky - plnění sprejů.

Firma TOPMONT se specializuje na sádrokartonové systémy včetně montáže. Další činností naší firmy je zateplování fasád domů, stropní podhledy, pokládka plovoucích podlah a také elektromontáže. Naši odbornou práci poskytujeme všem v Olomouci a okolí. Montáže: - sádrokartonové systémy, sádrokarton (suché stavby), příčky, stropy KNAUF, RIGIPS ...