Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomoucký kraj, včetně poboček
Prodej, pokládka, montáže, renovace: - dřevěné podlahy. Služby: - broušení, renovace - parkety Půjčovna: - brusky na parkety - vybavení pro podlaháře. Prodej: - materiály pro pokládku a údržbu dřevěných podlah a parket: - laky, oleje, vosky, lepidla, tmely, lišty - dekorativní, přetíratelné tapety.

Komplexní polygrafické služby (G2, S2) a reklamní tvorba Výroba, tisk: - firemní a propagační tiskopisy - polygrafie - rotační tisk. Reklamní tvorba: - etikety, samolepky. Grafika: - úprava tiskovin. Obalová technika: - obaly - tamponový tisk, sítotisk (S2, G1).

Veřejná střelnice. Sportovní a rekreační střelba. Možnoxt výcviku ozbrojených složek státu. Praktická přípravu žadatelů o zbrojní průkaz.

Výroba a opravy hrobů, náhrobků a náhrobních desek: - kompletní rekonstrukce hrobů, demontáž a odvoz původních náhrobků, zhotovení základů, výrobu jednohrobů, dvojhrobů, nápisních desek i urnových pomníků a epitafů, montáže lamp a váz. Čištění a broušení teras: - hloubkové mytí a čištění zašlých teras od prachu, zarostlého mechu a jiných ...

Šicí dílna Emily Malosériová výroba oděvní konfekce: - dámská, pánská a dětská konfekce. Zakázkové šití. Expresní opravy, úpravy. Tisk symbolů pro ošetřování a papírových etiket. Hodinový manžel/manželka Umělecké kovářství a kovorytectví - Bronislav Kozák & syn Zhotovujeme kovářské výrobky Mříže, krbové soupravy, panty, kliky, ...

Komplexní developerské služby v oblasti výstavby výstavby rodinných domů a bytů: - realitní služby - služby architekta - projekce - inženýring - zajištění stavby na klíč - služby autorizovaného odhadce - služby zahradní architektky - finanční poradenství v oblasti pořizování nemovitostí - zhodnocování financí pro investory - ...

Čištění a likvidace odpadů. Oprava kanalizace. Vodní hospodářství. Kontejnerová doprava.

Italský výrobce a velkoobchod koberců pro hotely, komerční centra, kanceláře, domácnosti z 100% PA, vlny, včetně možnosti výroby designu na přání již od 100 m2. Výrobce sportovních a dekoračních trávníků.

Divize stavební: - pozemní, dopravní a inženýrské stavitelství. Divize obchodní : - obchod s pohonnými hmotami - obchod s eurohranoly a exotickým řezivem.

Služby: - vnitrostátní a mezinárodní doprava - sběrná služba Itálie - skladování a logistika. Pronájem: - užitkové mikrobusy 8+1 na řidičský průkaz skupiny B - zatížení na závěs až 2, 5 tuny - mikrobus lze pronajmout i s řidičem.

Fitness pro ženy: - kruhový trénink pro ženy - skupinové cvičení - hlídání dětí - pořádání relaxačních víkendů - konzultace.

Poskytovatel: -bezdrátové připojení k internetu.

Koupelnové studio. Prodej, eshop: - vany, umyvadla - sprchové kouty - vodovodní baterie - doplňky - obklady, dlažba - předstěnové moduly - návrhy, 3D vizualizace koupelen. Koupelnové produkty: - Geberit, Hansgrohe, Grohe, Rako.

Opravy: - motocyklů, skútrů, čtyřkolek Prodej: - oblečení a doplňky pro moto.

Ruční mytí vozidel: - čištění interiéru suchou, mokrou cestou - leštění oken vozidla - ruční mytí - mytí, čištění litých kol, pneumatik - ochrana laků voskem - mytí motoru - příprava automobilu na prodej.

Služby, školení: - příprava a poradenství v oblasti ISO 9001 i v návaznosti na dotace - v oblasti poradenské, konzultační a vzdělávací činnosti systémů managementu - poradenství, příprava v oblasti managementu. - školení v oblasti automobilového průmyslu - zajištění vhodných dotačních titulů na celou šíři činnosti.

Advokátní kancelář pro podnikatele a poskytování právních služeb v oblasti majetku. Praktikujeme zejména v oblastech práva licencí a software, autorského práva, smluvního práva, práva nemovitostí, pracovního práva a právního zastupování před soudy.

Kavárna kde to voní - káva, svatokopecké pivo, kvalitní čaj, horká čokoláda, zmrzlina vlastní výroby, zákusky, limonády a další. Navštívit můžete i náš e-shop s čaji, kávou a regionálními produkty.

-Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě

Vývoj, návrhy řešení, realizace: -obchodní software DATEC s dodáním kompletního vybavení pro automatizaci prodeje zboží - externí správa informačních technologií. Prodej, servis: -kopírovací stroje, duplikátory, tiskárny a faxy. Outsourcing.

Kamenný obchod a e-shop: - produkty v bio, eko a organic kvalitě - s certifikacemi BDIH, Natrue, ECOCERT, aj - biokosmetika Dr.Hauschka, Lavera, Logona aj. - biopotraviny a bionápoje - éterické oleje - vůně - deodoranty, parfémy, pokojové vůně, vonné tyčinky - biodrogerie, dětské plenky, biobavlna aj - eko a bio čistící prostředky - ...

Prodej, servis: - autobaterie - motobaterie - baterie pro elektrokola - baterie pro invalidní vozíky, stavební stroje, dětská vozidla. - startovací kabely - nabíječky akumulátorů - trakční baterie - baterie do obytných přívěsů.

Vývoj, projekce a dodávky: - vodní hospodářství - ostřik okují - tlakovací zařízení - vysokotlaká čistící zařízení - hydraulická doprava suspenzí - příprava a čerpání mazacích olejových emulzí - zdroje vysokotlaké vody (emulze) pro lisy - řízení a vizualizace technologických procesů - optimalizace hydraulických systémů (provozní problémy, ...

Ruční výroba kožených produktů, kožené obojky pro psy, kožená vodítka, kožené opasky.