Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomouc, včetně poboček
Reklamní agentura. Tisková produkce: -firemní profily, katalogy, vizitky, dopisní papíry a obálky. Grafické návrhy: -obalový design -billboardy.

Prodej, oprava, servis, leasing: -stavební stroje -nakladače ATLAS, NOVOTNÝ -rýpadla YANMAR -hutnící technika Mikasa -ponorné vibrátory -vybrační latě -kompresory -míchačky -manipulační technika -přepravní vozíky -vysoušeče -vyhřívací agregáty -elektrocentrály. Výkup, prodej, bazar: -použité stroje. Půjčovna: ...

Práce: - obkladačské práce - pokládání dlažby - obkládání stěn - rekonstrukce koupelen, teras - obezdívka van a závěsných WC - zednické práce - hydroizolace.

Soustružení na klasických i CNC strojích, vrtání, řezání materiálu. Parametry soustružení: točný průměr [mm]: 400 točný průměr nad suportem [mm]: 200 průchod vřetene [mm]: 50

Klempířské, pokrývačské práce: - pro rodinné domy, pergoly, zahradní domky a další - zajistíme zpracování cenové nabídky, a také vám dokážeme poradit s nejvhodnějším řešením vaší nové střechy - možnost realizace včetně dodání materiálů.

Prodej, servis: -startovací, trakční, staniční a záložní akumulátory, baterie -nabíjecí technika -měřící technika. Zastoupení těchto významných výrobců: -TAB Mežica, Slovinsko -Dyno Europe, Belgie -ZAP SZNAJDER BATTERIEN, Polsko -Truck-Lite, Německo -AEB, Belgie -BAE, Německo -FERVE, Španělsko -AMC, Španělsko

(dříve Elektram, i-center) Velkoobchod, prodej, distribuce: Elektroinstalační materiál Kabely a vodiče - vodiče, silové kabely, pryžové kabely, sdělovací kabely, speciální kabely, topné kabely, šňůry, flexošňůry, příslušenství kabelů. Rozvodné systémy - vnitřní rozvod, lišty a příslušenství, soustava do betonu, kabelové nosné žlaby, ...

Společnost Roseus s.r.o. je obchodní zástupce firmy Richway EU a zajišťuje předvedení a přímý prodej produktů Amethyst BioMat.

FRIM nadměrné velikosti Prodej nadměrných velikostí dámských i pánských XXL až 6XL, celoroční nabídka širokého sortimentu Výroba postelí pro dlouhány a těžší váhy s odpovídající matrací. Postele jsou přizpůsobeny i na šířku. Všechny postele jsou vyšší, což je pohodné pro uléhání a vstávání.

Výroba, prodej zboží pro vodáky: -lodní pytle -nafukovací vaky -vodotěsně a vodovzdorné obaly a tašky. Půjčovna: -vodácké potřeby.

Prodej cestovních map, průvodců, literatury o cestování a nástěnných map.

Maloobchod: - brýle - čočky - příslušenství.

OlomouckéWeby.cz WWW stránky, redakční systém, informační systém a webdesign.

Prodej - osobní automobily dovoz automobilu z Německa na zakázku. Autoservis - příprava na STK a emise - opravy automobilu - autoskla - plnění autoklimatizace. - montaž tažných zařízení. Pneuservis. Odtahová služba.

Studio zdravého spánku. Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -lamelové rošty AMORFLEX DUO a TRIO, ECONOMIC, MULTILATT, TRILATT: -pevné fixní -ručně polohovatelné -motorové polohovatelné s elektrickým pohonem -doplňky roštů -čalouněné rámy -zdravotní matrace: -přírodní kaučuková matrace KING a QUEEN -kaučuková ...

Naše síť obchodů Herba nabízí zdravou výživu.

Jsme českými výrobci bylinných přípravků a doplňků stravy.

Květinářství. Prodej, maloobchod: - květiny řezané i hrnkové - pokojové rostliny - květinové vazby

Květinářství. Prodej: -květiny řezané i hrnkové -pokojové rostliny -květinové vazby

Dodávka, montáž, modernizace, servis: - výtahy: - osobní, nákladní, lůžkové - eskalátory - pohyblivé schody a chodníky.

Lékařka a certifikovaná výživová poradkyně metabolic balance. Program zaměřený na hubnutí s trvalým účinkem a podporou celkového zdraví.

EXPRESKA je 30ti minutový kruhový fitness klub pro ženy, které chtějí ztratit váhu, posílit srdce, zlepšit zdraví a fyzickou kondici. Intenzivní kruhový trénink probíhá na speciálních strojích, kde se cvičí až dvě svalové skupiny najednou.

Prodej, servis: - vysokozdvižných a nízkozdvižných vozíků Hyster - náhradních dílů, doplňků k vozíkům - školení řidičů a poradenství - technické kontroly a revize LPG systémů.