Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomouc, včetně poboček
Internetový obchod s brýlemi. Prodej brýlí na čtení, brýlí na počítač i sportovní brýle pro děti i dospělé.

Prodej pepře z rodinné farmy z horského údolí provincie Kampot. Na e-shopu CMpepper. Na výběr máme kampotský pepř bílý, červený, černý i zelený čerstvý a sušený.

Internetový obchod s měřícími přístroji, zdroji, nabíječkami, měniči, nářadí pájení apod.

Deratizační firma, která působí po celé Moravě. Hubí veškerý hmyz, myši, potkany, krysy a vyháníme kuny. Likvidace vosích hnízd.

Firma provádí výškové práce zejména Olomoucku, ale také v rámci celého JM kraje. Zajistí rizikové kácení a ořez stromů, mytí oken, instalace zábran proti ptactvu, opravy střech a okapů, demolice, nátěry střech a fasád.

Firma se zabývá prodejem úklidové chemie, papírového servisu, vybavení na uklízení, mýdel a krémů. Poskytuje úklidové služby - jednorázové i pravidelné úklidy.

Nově zrekonstruovaný hotel jen pár minut jízdy od centra moravské metropole Olomouc. Ubytování v klimatizovaných hotelových pokojích, restaurace Restinn', jednací prostory a dostatečné parkovací kapacity. Vysokorychlostní připojení na Wi-Fi v celém hotelu zdarma.

Firma se zabývá prodejem a pronájmem vakuových přísavek a manipulátorů pro pohodlnou pokládku dlažby, betonu a dalších prvků.

Servis elektrokoloběžek značek Xiaomi, Kaabo, Ninebot, Sencor, Techlife a další.

Firma poskytuje ekologické poradenství. Řeší odpadové hospodářství a chemické látky, vodní hospodářství a ovzduší, provádí hydrogeologické průzkumy.

PESTL Coffee prodává na svém e-shopu 3D tištěné produkty vlastní tvorby a čerstvě praženou kávu.

Firma Tolar je český výrobce ručně vyřezávaných dřevěných hraček. Vyrábíme také na míru upomínkové a dekorativní předměty.

Firma provádí projekční a inženýrskou činnost v oboru vodohospodářských staveb.

Firma LesArbo provádí lesnické a arboristické práce. Ořez dřevin, kácení dřevin na hůře přístupných místech v obcích, městech.

Profesionální instalace fólií na autoskla a okna budov.

Česká značka ekologicky vyráběného oblečení. Internetový obchod s dámskou, pánskou a dětskou módou.

Dodávka, montáž, prodej: - podlahy, dveře. Vzorková prodejna. Podlahy: - koberce - linoleum - vinylové podlahoviny - antistatické podlahoviny - plovoucí podlahy. Dveře: - bezpečnostní - protipožární - interiérové.

Český výrobce vysoce kvalitních produktů do dřevostaveb a střešních systémů, jako jsou difúzní fólie, parozábrany, parobrzdy, pásky, plastové doplňky ke střechám a související stavební chemie. Dovozce a distributor řady prestižních značek nářadí a stavebního materiálu.

Firma se zabývá návrhem y výrobou interiérového nábytku. Nábytek vyrábí z lamina i masivu.

Prodej, realizace, pokládka: - podlahové krytiny - plovoucí podlahy - marmolea - PVC - korkové podlahy Podlahářské práce.

Bened - projekce, realizace a údržba zeleně Dolany Zahrady: - realizace zahrad. Návrhy a instalace: - automatické závlahové systémy. Výstavba: - okrasná jezírka a koupací jezera. Zahradní centrum, prodej: - okrasné dřeviny.

Prodej reklamních předmětů s potiskem Potisk triček a dresů Samolepky, cedule, bannery Diáře, kalendáře

Realizace: - zelené střechy - střešní zahrady - sadové úpravy.

Společnost Tenzováhy, s.r.o. se zabývá vážením v dopravě a průmyslu. Již od roku 1991 vyrábíme široký sortiment vah a měřidel nejen pro vážení za jízdy, ale také pro vážení za klidu.

Výroba: - vodovodní baterie pákové, klasické, termostatické, speciální senzorové - zařízení pro masážní boxy.