Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomoucký kraj, včetně poboček
Firma se zabývá projektováním a výstavbou zděných rodinných domů i dřevostaveb.

Velkoobchod, maloobchod, servis a internetový prodej čerpací techniky. Oprava servisu čerpadel na vodu, naftu a oleje většiny tuzemských a zahraničních značek.

Pronájem a prodej: - hliníkové lešení a pojízdné věže Boss, Eurotower - výběr z mnoha rozměrů skladem včetně náhradních dílů - v případě zájmu domluvíme i přepravní službu - použité i nové lešení - výkup a dlouhodobé zapůjčení - servis a opravy

Firma poskytuje kompletní služby v oblasti stínící techniky včetně montáže a servisu. Instalujeme venkovní a vnitřní žaluzie, screenové rolety, sítě proti hmyzu, markýzy, interiérová stínění.

Vývoj, výroba: - elektronické systémy - lokalizační systémy - přístupové systémy - monitoring strojů - měřící zařízení

Gumárensko-plastikářská výroba z technické pryže a pryže s kovem. Vstřikování výrobků z plastů. Výroba těsnících manžet do hydraulických a pneumatických zařízení.

Odstraňování grafiti z budov, značek, veřejných prostor. Antigrafiti servis. Úklidové služby. Finanční služby. Montáž: - žaluzie - stínící technika.

Vyrábíme fotoprodukty na tištěné fotografie pro fotografy a umělce. Pomáháme předávat zakázky v prémiových produktech zejména knihařského charakteru. Máme širokou škálu fotokrabiček, boxů, stojánků, bookletů, portfolií, obálek, folioboxů a dalších.

Národní sportovní centrum Prostějov provozuje víceúčelový sportovní komplex v Prostějově. Moderní sportovní hala je určena především pro kolektivní sporty jako je volejbal a basketbal. Ve sportovní hale naleznete dvě hřiště pro volejbal nebo basketbal, která vyhovují tréninkovým potřebám i výuce tělesné výchovy. Hřiště jsou oddělena spouštěcí ...

Truhlářství: - zakázková výroba nábytku

Ubytování vhodné pro všechny věkové kategorie. K dispozici je celkem 5 útulně zařízených pokojů ve složení 5x dvoulůžkový, 1x třílůžkový a 1x čtyřlůžkový pokoj. Každý pokoj má vlastní koupelnu se sprchovým koutem a sociálním zařízením. Domácí mazlíček může být ubytován za poplatek po domluvě.

Truhlářské práce Výroba - kuchyně nábytek Výroba - vybavení kanceláří Výroba - nábytek - vybavení interiérů - kuchyně - obývací stěny - dětské pokoje - předsíňové stěny - vybavení kanceláří Výroba - interierové dveře - obložkové zárubně

Radek Neduchal je jednatelem společnosti Š+N MIRADE, jejíž hlavní činností je výroba pantových a posuvných dveří (posuvek), které je možné zakoupit prostřednictvím našeho e-shopu. Dveře dodáváme nejen po celém území České republiky, ale i na Slovensko. Mimo jiné se zabýváme zakázkovou výrobou nábytku, jako jsou kuchyňské linky či vestavěné skříně ...

Firma se zabývá zakázkovou zámečnickou výrobou, ale také sériovou výrobu a montáží základních i pokročilých souborů podle výkresové dokumentace. Zajišťuje montáž, demontáž a údržbu technologických celků. Výroba a instalace mobilních dřevostaveb.

Projekce, dodávka, montáž, servis: - kompresory - elektrické a pneumatické nářadí.

E-shop: - sportovní vybavení, outdoorové vybavení, vybavení pro dům a zahradu, chovatelské potřeby, dětské zboží a mnoho dalšího.

Výkup železa a barevných kovů od občanů i firem. Sběrna karoxo vykupuje železo, měď, hliník, mosaz, nerez, olovo, zinek, autobaterie, elektromotory.

Pokud hledáte spolehlivou a kvalitní firmu, která se zabývá zednickými, malířskými, natěračskými, obkladačskými a lešenářskými pracemi, pak je pro vás správnou volbou Mykola Hulka. Tato firma sídlí v Prostějově a nabízí své služby jak soukromým, tak firemním zákazníkům. Společnost Mykola Hulka má dlouholeté zkušenosti a profesionální ...

Hledáte pro své dítě školku, kde se bude cítit jako doma? Mateřská škola Olomouc na Rooseveltově ulici nabízí bezpečné a podnětné prostředí pro děti předškolního věku. Naše moderní a zrekonstruované budovy jsou obklopeny krásnou zahradou, kde děti mohou objevovat svět kolem sebe. S naším zkušeným týmem pedagogů se zaměřujeme na individuální ...

Wellness centrum: - whirpool - finská sauna - solární louka - aroma pára - masáže