Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomouc, včetně poboček
Autorizovaný koncesionář vozů PEUGEOT: -prodej nových osobních a užitkových vozidel -prodej ojetých vozidel -bazar Peugeot a Citroen -půjčovna vozů -prodej náhradních dílů a příslušenství -diagnostika motoru a příslušenství -kontrola účinnosti brzd na diagnostické stolici.

Prodej a úprava: - elektronické usbvizitky - firemní prezentace - přepisy videa včetně sestřihu na DVD

Elektromontáže: - kompletní odávky elektroinstalací - měření a regulace - projekty a revize - průmyslové rozvody.

Realitní činnost. Webdesign a tvorba www stránek. Optimalizace pro vyhledávače.

Výroba a montáž oken, dveří z 6 - komorových plastových profilů PRESTIGE, EFORTE-Deceuninck. Nově nabízíme hliníková okna a dveře z profilu ALUPROF. Dodávka střešních oken Roto, žaluzií, sítí proti hmyzu, rolet, parapetů a garážových vrat TRIDO.

Česká debatní společnost, z. s. je nestátní, nezisková organizace s celorepublikovou působností, založená v roce 2004, která pořádá vzdělávací, debatní a jiné aktivity pro žáky, studenty a širokou veřejnost.

Sportovní florbalový klub, kompletní věková struktura, 19 družstev hrajích soutěže.

Výroba: - přírodní vápenec, jehož barva a chemické složení jsou dány výchozí surovinou lokality Skalka Měrotín, který je vyráběn jemně mletý a velmi jemně mletý, popř. tříděný a dodávaný v uváděných třídách podle ČSN 72 1217. Naše mleté vápence se používají v následujících odvětvích: - odsiřování - stavby silnic - gumárenský, plastikářský a ...

Vinotéka - sudová vína: - lahvová vína - pochutiny k vínu - cigarety, e-cigarety - med a medovina - dárkové balení vín.

Prodej: - originální tonerové a inkoustové kazety, tonery - kompatibilní tonerové a inkoustové kazety - tiskárny - kancelářský spotřební materiál.

E-shop, prodej: - přípravky přírodní léčebné kosmetiky - potravinové doplňky - bylinné léčivé přípravky

Kusová a malosériová kovovýroba, nástrojářství.

Zak - rytectví Popis reklamních a propagačních předmětů -vizitkáře -nerezové likérky -cigaretová pouzdra -kravatové spony -příbory. Rytí a gravírování. Výroba: -raznice -reliéfní plastotyp -plombovací kleště včetně plomb -psí známky -stříkací šablony -štočky pro tisk -razidla do kůže -razící a střižné ...

Lékárna: - léky - zdravotnické potřeby - kosmetika - vitamíny - potravinové doplňky

e-shop; prodej, servis: - varná a topná technika - kotle - bojlery - krby - kamna Prodej, montáže a servis spotřebičů, kamen a krbů.

Výroba: -nástavby - valníkové, skříňové, sklápěcí, izotermické, cisternové a jiné. Oprava: -přívěsy -návěsy -tandemy -cisterny -podvalníky -sklápěče -nástavby. Zámečnická výroba. Prodej: - technické plyny.

Výroba a prodej ultrazvukového vazebního gelu pro použití především v medicíně pro sonografii a ultrazvukovou terapii. Sonografický gel US GEL PRFESSIONAL.

Výstavba - inženýrské stavby Demoliční práce Zemní práce Výstavba - pozemní stavby Zakládání a údržba - zahrady - parky - hřbitovy

Komplexní služby v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce. Prodej: - hasící přístroje.

Autoservis, autoopravna. Oprava, servis: - osobní a dodávkové automobily, vozidla: - autodiagnostika - provedení STK - opravy klimatizací. Pneuservis a práce: - autoklempířské - karosářské - svařování hliníku.

Návrhy, prodej, pokládka, montáže, servis: - podlahové krytiny - PVC, vinyl, přírodní linoleum, koberce, korky, dřevěné a laminátové plovoucí podlahy, venkovní terasy, čistící rohože, schodiště.

Modelingová agentura. Alternativní čínská medicína, akupunktura a diagnostika. Eshop, malo a velkoobchodní prodej produktů čínské císařské medicínyTiens

Stavební činnost: - stavby na klíč - hrubá stavba - rekonstrukce - zateplování, termofasády. Stavební projekce. Zprostředkování stavebních řemesel.