Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomouc, včetně poboček
Hromosvody Kolář. Montáž - revize hromosvodů.

Naše autoškola se zabývá výukou a výcvikem k získání řidičského oprávnění pro skupiny B, C a CE v Olomouci a blízkém okolí. Výuka probíhá ve vlastní učebně, na trenažerech a ve výcvikovém vozidle. Zajišťujeme také kondiční jízdy. Poskytujeme slevu na kondiční jízdy v Olomouci slevu pro páry a skupiny. Získat řidičák není snadné, ale u nás pro to ...

Marketingový a reklamní servis: -marketingové strategie a poradenství -marketingová komunikace -marketingový výzkum, výzkum trhu -direct mailing, lettershop -projekty, scénáře, spoty, reklamní texty.

Kovovýroba: - práce na karuselu CNC do průměru 1500 mm. Kovoobrábění. Nástrojárna. Zámečnické práce. Svařování. Zhotovení přípravků.

Vedení účetnictví a daňové evidence. Poradenství.

Zabýváme se: Úklidovými službami: - pravidelné úklidy kanceláří, provozoven, skladů, výrobních prostor, domácností - jednorázové úklidy domácností, kanceláří, provozoven, skladů, výrobních prostor. Odborným čištěním: - pevných povrchů - čalouněného a koženého nábytku - čištění koberců - čištění automobilů. Údžbovými pracemi: - ...

Služby: - výběr pracovníků - výstavba celých pracovních týmů - vzdělávací aktivity - personální audit - kurzy.

Autorizovaný dovozce svítilen MACTRONIC pro ČR a SR Prodej, distribuce: - zdroje Narva - baterie a média Panasonic. Svítidla: - tuzemská i zahraniční - interiérová, průmyslová, venkovní včetně stožárů.

Nástrojárna. Výroba: - formy na plasty, gumu, zinek a hliník - nástroje střižné, tažné a ohýbací - přípravky Práce: - strojní - ostření a opravy nástrojů.

Veškeré výškové práce včetně rizikového kácení. Natírání konstrukcí, mytí oken a ploch, instalace a výlep reklam, montážní práce atd.

Pomocné stavební a lesnické práce.

Geometrické plány, vytyčování vlastnických hranic, zaměření skutečné provedení stavby, technická mapa obce a další geodetické práce.

Podlahářské práce včetně dodání materiálu: - kladení podlahových krytin - plovoucí podlahy - svařování PVC - lištování PVC a koberců - broušení, lakování a pokládka parket - vinylové podlahy.

Autorizovaný prodejce vozů MAZDA: - prodej osobních a užitkových vozů - servis záruční i pozáruční - náhradní díly. Autorizovaný servis vozů FORD: - servis záruční i pozáruční - náhradní díly. Ruční mytí osobních vozů.

Myslivecké potřeby, - kompletní sortiment pro mysliveckou praxi - výstroj - obuv - optika - noční vidění - termovize - nože - lovecká elektronika. Rybářské potřeby - veškerý sortiment pro rybolov - pruty - navijáky - krmení, návnady, nástrahy - podběráky, podložky, saky, vezízky, čeřínky, řízkovnice - splávky, bojky, ...

Prodej, montáž: - plastová okna - plastové dveře - hliníková okna, dveře - dřevěná okna, dveře - fasádní systémy.

Výroba, montáž, servis: - vzduchotechnika, teplovzdušné výtápění a větrání s rekuperací RD, klimatizace.

Ordinace - komplexní péče. Odborný lékař gynekolog. Praktický lékař pro dospělé. Akupunktura. Elektroakupunktura.

Autobazar, nákup, komisní prodej: -nákladní a užitková vozidla -autobusy -zemědělská a lesní technika. Prodej: -stavební stroje. Autovrakoviště. Ekologická likvidace vozidel. Pronájem nemovitostí. Výkup kovového odpadu.

Rodinné domy na klíč. Inženýrská činnost ve výstavbě a poradenství v oblasti stavebnictví. Stavební úpravy. Občanské stavby. Projektová dokumentace na klíč.

Prodej speciálních asfaltových hydroizolačních produktů: - FLEXOBIT - PURPHALT