Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomouc, včetně poboček
Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské

Práce: - zednické - obkladačské

Prodej, montáž: - satelitní technika

Kovoobrábění, CNC obrábění. Zakázková, kusová, malosériová výroba na CNC strojích. Přesné obrábění na CNC strojích ISO 9001

Veškeré stavební práce, bytová výstavba, inženýrské sítě, realizace zahrad, ekologické stavby.

Servisní partner Mora, Gorenje, Karma: -sporáky -ohřívače vody.

Inženýrská stavební činnost. Realizace záměrů investic a správa a provoz infrastruktury.

Komplexní služby v oblasti bezpečnosti práce a požární ochrany. Tvořím dokumentaci k BOZP PO, řídím podniková rizika, kontroluji práce zakázané mladistvým a ženám. Vypracování evakuačního plánu. Provádím školení v ochraně zdraví při práci a požární. Školím řidiče.

Realizace veškerých typů minigolfu - zahradní - hobby - adventure - crazy - Pit Pat - filcový - betonový - miniature. - neonový a putting. Dodáváme stojany pro hráče, lavičky, tabule, koše a popelníky. Areál golfu oplotíme a vystavíme chodníčky.

Praktický lékař pro děti a dorost. Pediatrická ordinace.

Prodej oblečení ve stylu vojenského letectví. Prodej dámského, pánského a dětského oblečení a doplňků.

Stavební projekty, návrhy interiérů. Architektura.

Naše společnost AKCEPT CZ a. s. jako výhradní zástupce firem: - INDEX - IMPERTEK - CARLO BORSA. Izolace, izolační systémy. Produkty: - Asfaltové hydroizolační pásy - Nátěrové hmoty a tmely - Komponenty, doplňky - PVC fólie - Ubrusy Asfaltové hydroizolační pásy Zvuková izolace : - FONOSTOP DUO akustický izolační ...

Elektro montážní práce silnoproudých a slaboproudých rozvodů.

Asociace průvodců v problematice rizikového chování u klientů. Kurzy šetrné sebeobrany, úchopy vedoucí ke zklidnění pacienta, prevence pádů u starších osob.

Pedikúra, manikúra Kosmetické služby

Reklamní agentura, která se snaží být klientům partnerem při vzniku marketingových ideí a strategií a implementovat je v oblasti "below the line" komunikace.