Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomouc, včetně poboček
Autorizovaný prodejce vozů Škoda, Volkswagen, KIA: - servis, leasing, pojištění, protiúčet - náhradní díly, příslušenství. Prodej: - pneu - THULE

Prodej: -hutní materiály -uzavřené čtyřhranné ocelové profily -praporkové profily -trubky -válcovaná tyčová ocel -tažená tyčová ocel -nerezové materály -ocelový profilový systém JANSEN.

Maloobchod: - elektroinstalační materiál - svítidla, světelné zdroje.

Společnost MO betony s.r.o. zajišťuje lití základových desek a podlah z betonu.

Velkoobchod, e-shop: - spojovací materiál. Sortiment: - šrouby - matice - podložky - pojistné kroužky - závitové tyče a svorníky - spojovací materiál. Výroba dle výkresu na CNC soustruzích i atypy.

Specializací GOL SPORT s.r.o. je značkové týmové oblečení a doplňky. Nabízíme kompletní servis v této oblasti včetně potisku, konzultace a dodání.

Firma LukStone s.r.o. provádí především stavební činnost - konkrétně pokládku kamenných koberců, rekonstrukci bytových jednotek

Eshop Plenky24 prodává plenky, vlhčené ubrousky, přebalovací podložky a další příslušenství pro přebalování miminek.

Yummigos je eshop, který nabízí zdravé potraviny jako jsou ořechová másla, krekry, čokoláda, slaná granola, ovocné tyčinky, lyofilizované ovoce s dopravou nad 1000Kč zdarma.

Výroba, servis, montáž: -potravinářské stroje a zařízení převážně pro pekárny, pivovary a sladovny.

ECON MORAVIA s.r.o. je stavební a inženýrská společnost se specializací na inovativní projekty pro bydlení, podnikání, obchod a služby v rámci střední Moravy.

Výroba: - popcorn do mikrovlnné trouby HOPI POPI - luštěninové polévky, biopolévky - ovocné košíky. Import, export velkoobchod: - pukancová kukuřice, biokukuřice - sušené ovoce z Thajska, USA, Turecka a Číny - rýže z USA a bio rýže z Itálie.

Zateplování budov na klíč Půjčovny - rámová, pojízdná a prostorová lešenímontáž, demontáž a dopravu lešení na stavbu

ERP tuning - optimalizace zdrojů a komplexních podnikových procesů.

Kontejnerová doprava Demolice Práce traktobagrem a nakladačem - terénní úpravy - cesty, chodníky, parkoviště, bazény, studny

EURO-TOP, e-shop - autodoplňky - autokosmetika - drogerie - kuchyňské potřeby - elektro zboží - ochranné pracovní pomůcky - dveřní kování - barvy, laky.

Služby: - silnoproudé rozvody - domovní a bytové el. instalace - el. instalace nebytových objektů a prostor - el. topné systémy (podlahové, přímotopné, akumulační topení) - elektromontáže - veškeré elektro práce do 1000 V - montáž osvětlení - opravy a revize - zprostředkování revizních služeb

Malířské a natěračské práce. Renovace interiérových dveří. Renovace interiérových barevných maleb. Nátěry fasád.

Stavební firma: - novostavby - opravy budov - rekonstrukce objektů - modernizace - zateplování - sádrokartony - stolařská, zámečnická výroba - protipožární uzávěry - inženýrská činnost - správa nemovitostí.

Dřevovýroba: - stavební řezivo - truhlářské řezivo - pořez kulatiny - opracování řeziva - výroba obalů - dřevěné výrobky pro dům a zahradu Nákup, prodej: - řezivo a kulatina.

CBS - Czech Breeding Services s.r.o., se sídlem v Grygově, je přední českou společností specializující se na komplexní genetický program v chovu prasat. Jejich program je založen na pěti šlechtitelských chovech na farmě Bouzov-Podolí a jednom šlechtitelském chovu na farmě Žirovnice - Cholunná. Společnost CBS klade velký důraz na zdravotní ...

Servis: - kancelářská technika, výpočetní technika - renovace tonerů. Prodej: - interaktivní tabule - dataprojektory. Pobočka: - Masarykova 45, Olomouc - tel.:585244135 - Nádražní 4/3, Vyškov - tel.:517330163 - Čechova 2, Přerov - tel.:581277647 - Plumlovská 77, Prostějov - tel.: 582335548