Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Prostějov, včetně poboček
Společnost Šálek, s.r.o. je český výrobce čtyřkolových malotraktorů. Produkujeme kompletní, vícefunkční čtyřkolové malotraktory do 60HP včetně široké škály přídavného zařízení. Malotraktory z Prostějova mají tradici nejen v České republice, ale i v Evropě již přes půl století, vždyť první malotraktor opustil brány Prostějova v roce ...

Vývoj, výroba, dodávky, montáž: -technologické skupiny a komponenty pro vybavení velkokapacitních průmyslových pekáren: - linky na výrobu rohlíků - vyvalovací a vykulovací stroje - dopravníky - rohlíkové stroje - pečené plechy. Opravy strojů a linek, výroba náhradních dílů.

Pneuservis pro osobní, užitkové vozy, nákladní i autobusy. Oprava silničních motorových vozidel. Nákladní doprava sypkých materiálů. Půjčovna - naftových topidel typu THERMOBILE TA 22 - vibrační válec STAVOSTROJ VVW 3403

Ungora s.r.o. se zaměřuje na výrobu fotbalových dresů a funkčního textilu.

MDDr. Martina Koutná provozuje stomatologickou ordinaci. Mimoto provozuje s-hop s potřebami pro domácí mazlíčky - od obojků, přes pamlsky, hračky až po pelíšky.

Návrh a dodávka - zabezpečovací zařízení - kamerové systémy - elektrotechniky, automatizace výrobních procesů, dodávky technologií, měřící a regulační techniky -kalibrace měřidel a vedení metrologie v rámci regionu střední Moravy i celé České republiky.

MUDr. Jana Janečková provozuje ambulanci cévní chirurgie ve Slatinicích.

Společnost URC Systems, spol. s r.o. realizuje komplexní řešení náročných požadavků zákazníků v rámci celého řetězce od výzkumu, vývoje, výroby a servisu našich softwarových a hardwarových produktů až po výcvik a vzdělávání uživatelů v oblastech velení, řízení a výkonu činností vojskového a elektronického sledování, průzkumu a rádiového rušení, ...

Výkup - železný šrot - barevné kovy

Stavební firma - dřevostavby, tesařství, dřevoprodej: - stavby na klíč - dílčí dodávky - dřevostavby - střechy - krovy - pergoly - sádrokartony - základové desky

Bezkontaktní mytí aut - rychlé a bezpečné mytí automobilu. Ruční mytí a čištění interiéru. 4nano - keramická ochrana laku.

Společnost Medklen s.r.o. provozuje ordinace praktického lékaře.

Dodávka, prodej, montáž: - interiérové a vnější bazény - laminátové, fóliové, plastové. Ohřevy bazénů. Vířivé vany. Infrasauny. Čerpadla.

Michal Šišma se zaměřuje na vodoinstalace, solární systémy, tepelná čerpadla, topení, rekuperace a centrální vysavače.

Dětská kardiologie od novorozence do 19-ti let a poradna pro děti s poruchou metabolismu a cholesterolem. Ordinace praktického lékaře pro děti a dorost. Provozujeme také sportovní kardiologii s prohlídkami profesionálních sportovců a žáků.

Prodej a montáž - satelitní a anténní technika Opravy - satelitní a anténní technika Poskytuje - elektro poradenství Kompletní elektroinstalační práce (slaboproud i silnoproud) Sádrokartonářské práce - montáž minerálních podhledů

Firma se zabývá kovoobráběním. V rámci strojního obrábění provádíme elektroerozivní řezání, vrtání a hloubení, CNC obrábění, broušení, soustružení, pískování, svařování, měření, povrchovou úpravu kovů.

Odstraňování grafiti z budov, značek, veřejných prostor. Antigrafiti servis. Úklidové služby. Finanční služby. Montáž: - žaluzie - stínící technika.

Výroba, prodej, servis: - zahradní a zemědělská technika - sněhové a úklidové radlice - zahradní válce - travní traktor, kutlivátor - sněhové řetězy - technika pro chov koní - chmelová technika - kovovýroba - obráběčské práce.

Dřevovýroba: - výroba nábytkových dřevěných kolíků.