Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Jeseník, včetně poboček
Stavební činnost - zednické práce - obkladačské práce - rekonstrukce domů a bytů - opravy fasád a zateplování - montáž oken.

Autoškola - výuka řízení a získání oprávnění řídit osobní automobil nebo motocykl.

Obchodní zástupce Českomoravské stavební spořitelny ČMSS - sjednávání stavebního spoření, úvěrů na bydlení a pojištění.

Činnost - tesařské práce - pokrývačské práce - klempířské práce - malířské práce - natěračské práce. Výstavba - pergoly a suchá stání.

Kosmetika a vizážistika v Jeseníku - ošetření pleti, kosmetická masáž obličeje, krku a dekoltu, mikromasáž očního okolí, depilace, úprava obočí, barvení obočí a řas, zážitkové líčení s focením, svatební, denní, večerní líčení, poradenství v oblasti kosmetiky a líčení, přírodní kosmetika.

Pálenice, pálení ovocného kvasu. Lihovar. Výroba strojů a zařízení pro zemědělství. Dopravní technika pro zemědělství. Ubytování - 2x dvoulůžkový pokoj s možností přistýlky. Výroba ocelových hal.

Služby: - masáže. Provozovna: studio ProVitty Šemberova 3 779 00 Olomouc

Práce, služby: - izolace - zateplování

Práce, služby: - zedník, zednické - izolace - pronájem lešení

E-shop: - drahé kameny - diamanty - spinely - safíry - zirkony

Zubní, stomalologická ordinace. Pobočka: - Dukelská 456/13, Jeseník.

Společnost ELMET TRADE se zabývá distribucí a prodejem ohřívací techniky značky Elektromet v České republice. Jedná se hlavně o kotle na tuhá paliva, bojlery, ohřívače vody, solární výměníky, akumulační nádoby, solární systémy, solární kolektory, automatické kotle či kotle na pelety.

Naši zavedenou oční ambulanci naleznete v budově polikliniky na ulici Dukelská v Jeseníku. Poskytujeme profesionální oftalmologické služby v příjemném a plně vybaveném prostředí naší ordinace. Provádíme komplexní diagnostickou oční péči všech věkových skupin pacientů, vyšetřujeme a vystavujeme příslušná potvrzení (pro zaměstnavatele, rizikové ...

Pe Granit, s.r.o. je firmou z Jeseníku, která provádí profesionální kamenické a dlaždičské práce. Zajistí vám dodávku obrubníků, dlažebních i žulových kostek, odseků, krajníků, kamenných dlažeb či schodů a také mozaiek. Díky spolupráci s odborníky, architekty a zkušenými dělníky realizuje zakázky v Olomouci, Brně, Ostravě nebo Zlíně, ale také ...

E-shop - luky, šípy - terčoviny - tětivy - chrániče předloktí.

Služby - lyžařská škola - lyžařský výcvik.

Dodávka, prodej - klimatizace - tepelná čerpadla - chladírenská technologie a čističky vzduchu.

Obchodní zástupce pojišťovny Allianz - sjednávání pojištění osob, vozidel, majetku.

Realizace zahrad. Údržba stromů, ovocných a vše související se zelení.

-Velkoobchod a maloobchod Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení, Montáže SAT, TV antén a STA rozvodů.