Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomoucký kraj, včetně poboček
Stavební práce: - obkladačství - zednictví - zateplování - sádrokartonářství Prodej: - veškerý stavební materiál.

ARRIVA MORAVA a.s. je největším autobusovým dopravcem v České republice s 1 300 zaměstnanci a takřka 800 autobusy, který poskytuje zájezdovou a veřejnou dopravu včetně dálkových autobusových linek v Jeseníku a po celé České republice. Také poskytujeme provoz cyklobusů a skibusů. Poskytujeme tyto základní dopravní služby: - veřejná linková ...

Nabízíme nejen servis hokejového vybavení (broušení bruslí na počkání, nýtování bruslí, oprava hokejek a hokejové výstroje), ale také „profi kousky“ z hokejového bazaru za ceny základní amatérské výstroje! Stále běží totální výprodej zboží z původní prodejny Hokejshop.net – hokejky, brusle, výstroj, ribana, suspenzory, šle a na míru vyrobené ...

Sportovní klub Loštice. Hlavní náplní Tri klubu Loštice jsou vytrvalostní sporty: triatlon, duatlon, cyklistika, běh, plavání. V naších řadách jsou závodníci od kategorií benjamínků po veterány.

Pojízdné kadeřnictví - jezdíme po primárně vesnicích, ale také třeba na festivalech nebo soukromých akcích.

Výroba, servis, rovnání: - motocyklové brzdové kotouče.

Nový Barbers v Olomouci. Měníme pověst pánského holičství a klasických střihů v new school jako je například Hair Tatto a nebo Razor fade Pompadour.

Rozmazlujem vlasy - kadeřnictví. Používáme přírodní kosmetiku, Cruelty free, bez parabenů a sulfátů.

Barber Shop San Andreas nabízí kvalitní a profesionální služby pro pravé gentlemany. Holení břitvou, stříhání a úprava vlasů.

Original Barbershop U Borise - tradiční pánské holičství

Broušení nástrojů : - pily - frézy - hoblovací nože - kolíkovací vrtáky Prodej: - dřevoobráběcí stroje - pilové kotouče - hoblovací nože - horní frézy - dlabací nástroje - pásové pily

Stanice technické kontroly STK pro nákladní a přípojná vozidla, traktory, dovozová vozidla, přestavby, vozidla mezinárodní dopravy a ADR.

NAISY GENTLEMAN Prostějov - tradiční pánské holičství

Pohřební ústav: - komplexní pohřební služby - pohřebnické služby - zajištění kremace. Pohřební služba NONSTOP - tel.: 739619909. Květinářství - vázání věnců a kytic. parkování pro klienty ve dvoře od ul. Jateční.

Pobočka. Řeznictví, uzenářství Prodej: - maso, uzeniny.

Klasické pánské holičství. Další pobočku můžete navštívit ve Zlíně Malenovicích, Masarykova 1013.

Vlasové studio - kadeřnictví. Kosmetické studio. Péče o tělo - pedikúra.

Realizace, opravy, rekonstrukce, revize elektroinstalace: - v bytových domech, rodinných domech - kancelářích. Slaboproudé rozvody . Dodávka a montáž kamerových systémů. Zajistíme dodávky elektromateriálu.