Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Prostějov, včetně poboček
Jiří Štefek provozuje autoservis, pneuservis, zaměřuje se na lakýrnické a karosářské práce, opravy a výměnu autoskel a čištění automobilů.

AVERT Montáž: - elektronické zabezpečovací systémy - vstupové a kamerové systémy - pobočkové telefonní ústředny - rozvody počítačových sítí.

Dodání, montáže: - satelitní komplety - antény - anténní systémy STA - kamerové systémy.

Eko Morava Recyklace plastů, nakládání s odpady. Výroba: - dětská dřevěná hřiště - dřevěné hračky-domino - městský mobiliář. Export, import: - stavební a realitní činnost - lektorství - vypracování posudků.

Bezpečnostní poradce ADR: - služby pro firmy přepravující a manipulující s nebezpečnými věcmi. Poradenství a diagnostika - reflexní terapie, výživa, pohyb, psychika. Sám sobě terapeutem.

Potraviny pro zdraví, farmářské, bezlepkové, bylinky, čaje, superpotraviny, koření, doplňky výživy, ekodrogerie, kurzy vaření. Zajišťujeme zdravý pitný režim pro domácnosti i firmy, prodej, pronájem a servis výdejníků vody. Poradenství osobního rozvoje a výživové poradenství .

Pomáhám lidem vydělávat více peněz, získat svobodu a žít život, jaký skutečně chtějí – život bez hranic – prostřednictvím koučinku, mentoringu a network marketingu.

Brossini Design: - návrh, design a vizualizace interiérů - architektonická a projekční činnost - realizace interiérů.

Zaměřujeme se na kompletní návrhy, realizace a rekonstrukce interiérů bytů, rodinných domů a komerčních prostorů.

Provádí: - rekonstrukce koupelen a interiérů na klíč - renovace bytových jader bez bourání - rekonstrukce kuchyní - dodávka a montáž dřevostaveb.

Velkoobchod, maloobchod, prodej bytového textilu. Prodáváme ložní soupravy, povlečení, bavlněné, froté i mikro prostěradla, přikrývky a polštáře z náplní duté vlákno, deky, přehozy, ručníky, osušky, utěrky, ubrusy a prostírání. Vybavujeme ubytovací a stravovací zařízení, šijeme ubrusy na zakázku. Provozujeme internetový prodej.

Nabízí: - komplexní, příspěvkovou a samopláteckou lázeňskou péči - ambulantní rehabilitaci - ozdravné pobyty. - ubytování - restaurace

Aneta Rosenberg poskytuje služby dentální hygieny.

Psychologické poradenství a diagnostika -Velkoobchod a maloobchod Masérské, rekondiční a regenerační služby

Stomatologie: - zubní praktický lékař - zubní lékař, stomatochirurg, implantolog - zubní laboratoř - implantační systém (ankylos, TBR, dentis, SGS, Denti, Neobiotech).

Zdravotnictví: -praktický lékař pro děti a dorost, dětský a dorostový lékař, dětská lékařka -pediatrická ordinace, pediatrie. Další ordinace: -Němčice nad Hanou, Sokolská 522 tel.: 582386755.

Služby: Pečovatelská služba, tel.: 581110091 Denní stacionář, tel.: 581110641 Zdravotní (ošetřovatelská) služba, tel.: 582330633

Společnost ORTHOMA s.r.o. provozuje ortopedickou ambulanci.

Služby - chirurgická ambulance - urologická ambulance

Společnost EliteFyzio s.r.o. provozuje ordinaci praktického a zubního lékaře.

Vzdělávací a výzkumný institut AGEL o.p.s. podporuje vzdělávání, rozvoje zdravotní péče a zdravotní osvěty.

Psychologické poradenství a diagnostika -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti