Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomoucký kraj, včetně poboček
Malířské a natěračské práce: - malování bytových i nebytových prostor - natírání oken dveří, fasád a střech.

Prodej oblečení a doplňků značek Benetton a Sisley.

Měsíčník obsahující odborné články, reportáže, informace, zprávy a další zajímavosti z oblasti zemědělství a příbuzných oborů, v každém vydání je zařazena tematická příloha.

Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky - léčiva.

Celosvětová organizace vedoucích osobností z podnikatelských a odborných kruhů, kteří poskytují humanitární služby a pomoc svým spoluobčanům. Členové se schází každé pondělí v 19.00 v hotelu Flora Olomouc, Krapkova 34.

Prodej a koupě firem. Poradenství při ukončení podnikatelské činnosti, likvidace firem, krizové poradenství, investiční poradenství, analýzy pro podnikatele, správa majetku.

Obec Horní Moštěnice se nachází v okrese Přerov a protéká jí řeka Moštěnka. Je položena v nadmořské výšce 216 m n. m. a její rozloha činí 981 hektarů. První zmínky o obci pochází z roku 1131. V současné době mají Horní Moštěnice 1 697 stálých obyvatel. Obecní vybavenost: - obecní úřad - zdravotní středisko (praktický, dětský a zubní lékař) - ...

Účetní služby: - účetní poradenství - zpracování mezd.

Montáž, prodej, dovoz: - voda, topen, plyn - solární systémy - tepelná čerpadla - klimatizace bez venkovní jednotky - kotle všeho druhu - obklad, dlažba.

Zemědělská farma Zlaté Hory chová koně a nabízí jízdu na koni, vyjížďky do přírody a vození dětí na ponících (také i do přírody). Rozsah a druh vyjížďky přizpůsobíme Vaším jezdeckým zkušenostem.

Dům s pečovatelskou službou a terénní pečovatelská služba.

Nákladní vnitrostátní doprava.

Prodej bytového textilu a spolupráce s architekty, dekoratéry a interiérovými studii. Maloobchod, velkoobchod: - bytový textil - tapety - koberce - nábytek.

Poskytujeme připojení k internetu, připojení televize přes internet, pevnou linku přes internet a mobilní služby. Nabízíme širokou škálu ICT služeb pro firmy, školy a další instituce podle individuálních potřeb zákazníků. Připojení k internetu: - optický internet - bezdrátový internet - kabelový internet.

Organizace sítí Provozoven, management tržních sítí, zakládání portfolií obchodu a jejich uplatnění v vlastní a divizní organizaci.

Strojírny Loštice s.r.o. se zaměřují na CNC obrábění a zámečnické práce. Provádíme obrábění rozměrných svařovaných konstrukcí, těžkých odlitků i základových desek. Mezi naše činnosti patří také řezání plasmou, stříhání plechů či svařování. Najdete nás v Lošticích, nedaleko Mohelnice. Strojírenská výroba, práce: - CNC obrábění - obrábění ...

Pohřební služba Quickroad s.r.o. Hranice zajistí důstojné poslední rozloučení s Vašimi nejbližšími. Máme bohaté zkušenosti a můžeme Vám zaručit profesionální služby na vysoké úrovni i v těchto těžkých chvílích. Naši kancelář najdete v Hranicích na Hřbitovní ulici. Pohřební služba: - převoz zesnulých v rámci celé EU - civilní, církevní ...

Mateřská škola Libina poskytuje kvalitní předškolní vzdělání pro více jak sto dvacet dětí. Vnitřní uspořádání všech budov je přizpůsobeno tak, aby docházelo k naplňování školního vzdělávacího programu pro předškolní vzdělávání s názvem „Pavučinka“. Dále v naší školce provozujeme logopedickou poradnu, vedeme děti ke zdravému životnímu stylu a ...