Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomouc, včetně poboček
Internetový e-shop s pánským a dámským sportovním oblečením a obuví.

Firma poskytuje projekční služby v oblasti pozemních, dopravních a vodohospodářských staveb.

Společnost Smart Case Solution s.r.o. - Hanácká dílna Olomouc šije na zakázku: - originální kožené produkty - kožené bundy, kabáty - kožené cestovní tašky, crossbody, kabelky - peněženky z pravé kůže.

Úředně oprávněný zeměměřič provádí: - geometrické plány pro zaměření rodinných domů, průmyslových budov, hypoteční úvěry - geometrické plány pro rozdělení pozemků - vytyčení hranice pozemků - upřesnění hranice pozemků - geometrické plány pro věcná břemena - polohopisné a výškopisné plány - vytyčení staveb - zaměření inženýrských sítí

Inovativní systémy elektrického vytápění. Prodej termostatů, infrapanelů, přímotopů, zářičů, příslušenství, velkoobchod.

Zdravotnické zařízení G-Medica spol. s r.o. poskytuje vyšetření hustoty kostní hmoty a zajišťuje denzitometrický screening. Pomocí celotělového kostního denzitometru zjišťujeme včasný záchyt snížené hustoty kostní tkáně a obsahu minerálů v kostech. Diagnostikujeme rozvíjející se osteoporózu a také sledujeme účinnost léčby nemoci a monitorujeme ...

Jediný showroom lyží české značky LUSTi v Olomouci. Servis lyží, běžek a SNB. Prodej české značky lyžařských, slunečních i sportovních brýlí NANDEJ a špičkových lyžáků Dalbello. V létě provoz cykloservisu, půjčovny vozíků Thule, jejich servis i prodej. Dále z dětského sortimentu prode ultralehkých kol/odrážedel Bungi Bungi, BEMOOV a ACADEMY.

Jediný showroom lyží české značky LUSTi v Olomouci. Servis lyží, běžek a SNB. Prodej české značky lyžařských, slunečních i sportovních brýlí NANDEJ a špičkových lyžáků Dalbello. V létě provoz cykloservisu, půjčovny vozíků Thule, jejich servis i prodej. Dále z dětského sortimentu prode ultralehkých kol/odrážedel Bungi Bungi, BEMOOV a ACADEMY!

Firma Tisknudárky vyrábí fotodárky. Vyrobíme i reklamní předměty s vlastním potiskem. Možnost návštěvy showroomu.

Firma Kovo Balut se věnuje svařování kovů a výrobě industriálního nábytku. Svářečské práce metodou MIG/MAG, TIG.

Prodejce a výrobce české pánské kosmetiky. Možnost zakoupení olejů a balzámů na vousy, kolínské. Dárkové sady s produkty v péči o vousy

Firma zajišťuje profesionální repase turbodmychadel pro osobní, nákladní, terénní auta, stavební stroje a lodě.

Autorizovaný servis značek: - Sony, Panasonic, Technics, JVC, LG, Onkyo, Jamo, Aiwa, Grundig, Hyundai, Gogen, Gallet, ETA Divize CZECHTEC: Divize CzechTEC, v současnosti naše hlavní divize, disponuje znalostmi a zkušenostmi z oblasti automatizace výrobních procesů, s notnou podporou elektronických řídících systémů. CzechTEC si také získala ...

Villa Grande - apartmány se nachází v rodinném domě v Olomouci. K dispozici jsou na výběr tři, všechny apartmány mají vlastní koupelnu, WC, kuchyň s kuchyňským stolem a samozřejmostí je také bezplatné připojení k WiFi.

Poskytujeme komplexní řešení v oblasti elektroinstalací a elektromontáží, jak pro soukromé klienty, tak i pro firmy. Naše služby jsou založeny na dlouholetých zkušenostech, odbornosti a individuálním přístupu k potřebám každého zákazníka. Nabízíme širokou škálu služeb včetně elektroinstalací a elektromontáží (silnoproud a slaboproud), instalace ...

TISET Morava s.r.o. je autorizovaný prodejce a servis pokladen EURO slovenského výrobce ELCOM Prešov. Dodáváme pokladní systémy, termotransferové tiskárny, etikety, barvící pásky, roličky do pokladen aj.

Výroba: -dřevěné modely -pryskyřicové modely -kovové modely -hliníkové odlitky -odlitky z oceli a tvárné litiny -formy pro výrobu gumových produktů, plastů a skla -truhlářská - dveře, výlohy, dělící stěny, kuchyně, ložnice, kancelářský nábytek.

Výroba: - plynové kotle - průtokové ohřívače - nástrojářské práce - obrábění.

MSA Moravia s.r.o. se zaměřuje na projektování a dodávku vybavení pro automatizaci a robotizaci.

Společnost AApyro s.r.o. se specializuje na realizaci ohňostrojů a prodej zábavní pyrotechniky, na e-shopu je možné vybírat z kompaktních ohňostrojů, petard, fontán a dýmovnic.

Společnost PENSION CONTI, spol. s r.o. provozuje Hotel Conti *** Olomouc. Hotel se nachází nedaleko historického centra města, má k dispozici široký výběr pokojů podle počtu lůžek a také terasu, gril a mnoho dalšího.

Práce: - soustružení, frézování, vrtání, liaování - svařování v ochranné atmosféře CO2 - odporové svařování - stříhání plechů - povrchová úprava práškovou technologií - CNC vysekávání a laserové pálení.

CNC frézování, CNC soustružení. Servopohony: - uzavíracích a regulačních armatur - regulační programovatelné s frekvenčním měničem - regulační programovatelné - parametrizovatelné - vzduchotechniky v energetice

Architektonická designérka - návrhy, studie interiéru, 3D vizualizace - design interiérů i exteriérů.