Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomoucký kraj, včetně poboček
Společnost Mlýn Kojetín spol.s r.o. zajišťuje výrobu a distribuci mouky T512 pekařská speciál, T400 výběrové polohrubé, T450 hrubé, T700 světlé, chlebové, T1050 chlebové T1800 celozrnné, hrubé, celozrnné, pšeničné, krmné směsi pro dobytek (otruby, krmná mouka).

E-shop - hudební CD a DVD - LP desky, vinyly.

Řemesla, služby, montáže, opravy, servis, revize - elektroinstalační práce Revize - hromosvody - elektrospotřebiče Rekonstrukce bytových jader na klíč

Prodej - obráběcí stroje dílenské vybavení - tvářecí stroje

Maloobchod, prodej: - žaluzie (horizontální, vertikální, venkovní) - rolety - markýzy - těsnění oken, dveří - stínící technika - sítě proti hmyzu.

Prodej, servis, oprava: - Yamaha motocykly, skútry, čtyřkolky, lodě, lodní motory - příslušenství, náhradní díly. Prodej: - elektrogenerátory, potápěčská technika, neopreny, přilby, doplňky na choppery. Opravy nafukovacích člunů.

Vývoj, výroba a prodej: - ocelové kontejnery - speciální výměnné nástavby na nákladní automobily - ocelové konstrukce. Pilařská výroba: - prodej stavebního řeziva - prodej truhlářského řeziva po dohodě.

Provozovatelem spodního prádla Leontýna. Prodej: - spodní prádlo.

Výroba: - textilní kojenecké zboží - zimní antialergické fusaky. Velkoobchod, prodej: - šiltovky, čepice - peřinky na kočárky - látkové dětské pleny.

Pronájem pracovních a montážních plošin. Kontejnerová a kamionová přeprava.

Společnost BENHOME s.r.o. je dodavatelem pro firmy a domácnosti. Zajistíme Vám potřeby pro sušení prádla, pomůcky do kuchyně nebo také zahradní doplňky. Výroba, prodej, e-shop, dodávka Přerov, Olomouc: Sušáky na prádlo - univerzální sušák na strop nebo na stěnu - vytahovací sušák na stěnu - sušák do koupelny, na ručníky - šňůrový, ...

Truhlářství Výroba: -schodiště -kuchyňský nábytek -ložnice -dveře

Montáže, demontáže, opravy, servis: - investiční celky - technologická zařízení (technický servis, diagnostika). Výroba, montáž: - ocelové konstrukce - nestandartní technologická zařízení - strojírenská výroba na zakázku. Práce - práce autojeřáby do nosnosti 300 t. - pronájem autojeřábů

TEPLO - CHLAD s.r.o. zajišťuje prodej, montáž klimatizace, teplených čerpadel, rekuperace.

Roman Křenek realizuje lakýrnické a natěračské práce, drobné stavební práce, zednické práce jako jsou obklady, dlažby, pokládka plovoucí podlahy, izolace a fasády a další stavební práce.

Společnost OUTDOOR trade 25 s.r.o. provozuje velkoobchod s oblečením.

Firma VK Profil se zabývá klempířskou výrobou, dělením kovových svitků a výrobou tvarovaných plechů. Při výrobě používá, na základě přání zákazníka, plechy pozinkované, hliníkové, měděné a také plechy FeZn, Al a Cu. Dále plech vlnitý (sinusovka) v délce až do tří metrů a tvarované plechy Al. Působí v okrese Jeseník.

Velkoobchod, prodej: - květiny - řezané, pokojové, venkovní. Služby: - rozvoz řezaných květin, kytic v regionu Olomoucký kraj - připomínková služba - zařízení dárků, večeře, oslavy, květin.

Přes 20 let jsme předním odborným velkoobchodem fotovoltaických produktů díky inovacím a partnerství s elitními značkami jako jsou NORD HTechnology, SOLAX, HUAWEI, SUNTECH, FRONIUS, SOLAREDGE, RENUSOL a mnoho dalších. S více než 1000MW dodaného výkonu v rámci Evropy, jsme experti ve skladování energie a své bohaté zkušenosti předáváme jednotlivým ...

Společnost SV výrobní, s.r.o. je významným hráčem na trhu výroby pružin, který svou činnost zahájil v roce 1998, kdy se vyčlenil z Hanáckých železáren a péroven, a.s. Tímto krokem se stal důstojným pokračovatelem tradice a odbornosti v oblasti výroby evolutních pružin, čímž navázal na více než padesátileté zkušenosti. Díky tomu společnost SV ...

Pokrývačství, tesařství.

Dům s pečovatelskou službou. Cílová skupina: - osoby se zdravotním postižením - senioři.