Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Prostějov, včetně poboček
Nestátní zdravotnické zařízení: - neurologie - ortopedie, akupunktura - fyzioterapie, cvičení pro těhotné, tel.: 777 790 273 (po, čt: 12:00 - 13:00).

MUDr. Kateřina Dostálová je praktický lékař pro dospělé.

Hlavním posláním Kontaktního centra v Prostějově je minimalizace rizik spojených s užíváním nealkoholových drog a následně celkové zlepšení kvality života klienta spadajícího do cílové skupiny po bio-psycho-sociální stránce. Snažíme se je motivovat ke zlepšení jejich životního stylu a kvality jejich života. Druhým hlavním posláním Kontaktního ...

Společnost MEDKAL s.r.o. provozuje ordinaci pro děti a dorost.

Společnost MEDIKA PLASMA s.r.o. je dárcovské centrum plazmy.

Stavební činnost - výstavba domů. Dřevovýroba - hranoly, řezivo. Čerpací stanice.

Hanácké železárny a pérovny - Rings, a.s. provádí správu a pronájem nemovitostí (hal kroužkové pérovny) a zpracování účetní agendy.

MUDr. Marcela Labounková je praktická lékařka v Prostějově.

MUDr. Petr Šišma provozuje chirurgickou ordinaci.

MUDr. Stanislava Suchánková je praktický lékař pro dospělé v Prostějově.

Zajistíme pořádání akcí: - občerstvení - ozvučení a hudební skupiny, DJ, fotograf, kameraman - nábytek, stany - porcelán, nádobí, ubrusy, dekorace - tisky pozvánek a prezentací - přeprava osob - profesionální hostesky - vlasový stylista, vizážista, nehtový a pleťový specialista. Catering - rauty, firemní akce, svatby, oslavy: ...

Mgr. Marie Linhartová poskytuje psychologické poradenství a terapie v Olomouci i online.

Psychologická laboratoř ADP ČR - dopravní psycholog.

Internetový obchod s dětským, dámským a pánským oblečením. Prodej plesových šatů a módních doplňků. Doplňkový prodej elektroniky.

E-shop s bižuterií. Prodej dřevěných korálků, náramků, náušnic, vlasových doplňků, kabelek, boží, šátků, prstenů, pásků, broží a dalšího zboží.

MUDr. Jiří Vrba provozuje ortopedickou ambulanci.

Sklenářství, výroba izolačních skel, cnc opracování skel: - čiré, probarvené sklo - izolační sklo - bezpečnostní skla - lepení akvárií - pískování - rámování obrazů - polykarbonáty, plexiskla - střešní světlíky - zastřešení bazénů - lepení skla UV technologií - broušení a vrtání skla - výroba sprchových koutů - skleněné stěny a dveře.

Výroba a distribuce: - plastové výrobky (plastové obaly).

GALVANOVNA. Úprava kovů: Galvanické pokovení: - zinkování - niklování - fosfátování - tvrdochrom. Rozměr zboží maximálně: - 1400 mm x 700 mm x 600 mm. Po dohodě možno i větší kusy.

Prodej: - lesní a zahradní technika - řetězy a lišty pro harvestory, pilové řetězy - ochranné pomůcky - oblečení pro práci v lese - protipořezové oblečení a obuv - elektrické ruční nářadí pro les, dílnu a zahradu.

Výroba, prodej: -sportovní míče-volejbal, basketbal, fotbal, házená, mediciální míče -textilní, turistické, horolezecké, kožené ruksaky -sportovní, cestovní, školní a jiné tašky -bezpečnostní a zdravotní pomůcky -brašnářské a galantérní výrobky.

Geodetické a kartografické práce. Geografické informační systémy GIS. Geometrické plány. Inženýrská geodézie: - vyznačení budov - rozdělení pozemku - věcná břemena - vytyčování hranic pozemku.

Vnitrostátní a mezinárodní nákladní doprava. Přeprava nákladu na paletách, kontejnerech nebo volně ložený náklad. Přeprava materiálu na vlatsních vozech o váze 1kg-5, 5 tuny.

Prodej grilů a udíren. Výhradní dovozce grilů a udíren značek Bradley Smoker, Borniak, Louisiana, Everdure, PitBoss, SmooKing, Grill Fanatics do ČR a na Slovensko.