Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomoucký kraj, včetně poboček
Výroba: - elektrické rozvaděče - kabelové svazky.

Půjčovna, pronájem: - stavební technika Služby: - školení pro obsluhu vysokozdvižného vozíku - nákladní autodoprava vnitrostátní

Výroba: - pružinové kostry do matrací a vlnité pružiny pro čalouníky.

Firma NOVÁ KRYTINA s.r.o. provádí veškeré klempířské, pokrývačské a tesařské práce za nejlepší ceny a to nejen v Šumperku a Zábřehu, ale také v Olomouci. Soustředíme se na plechové střešní krytiny, profily a latě včetně jejich doplňků. Součástí naší práce jsou samozřejmě také okapy, parapety a trapézové plechy. Dodávka, prodej a ...

Autosalon vozů ŠKODA: - prodej nových vozů - servis - zapůjčení vozů - prodej ojetých vozů - mycí linka - geometrie - plnění a servis klimatizace - servis ostatních značek.

Ekozemědělec. Drůbeží ekofarma. Prodej: - biovejce - bioslepice - hovězí maso.

Práce ve výškách, výškové práce: -opravy plášťů panelových domů -rekonstrukce lodžií a balkonů -vysokotlaké čištění střech a fasád -nátěry klempířských prvků -demolice komínů -výškové montáž -mytí oken. Půjčovna lešení, včetně montáže a dopravy.

Truhlářství. Výroba: - okna EURO 68 - dveře - nábytek - kuchyně - kancelářský nábytek.

Autoservis, autoopravna - opravy aut - pneuservis. Prodej, montáž - pneumatiky - náhradní díly.

Krejčovství: - zakázková výroba oděvů.

Velkoobchod: - obklady - dlažba - vybavení koupelen - sanitární technika - sprchové kouty, vany - koupelnové doplňky - zrcadla.

Výroba, distribuce: - laminátové a kevlarouhlíkové lodě - pádla, přilby pro vodní sporty - plasty a plastové kompozity - florbalové mantinely - výroba desek ke košům na basketbal. Půjčovna: - vodácké vybavení. Poskytování služeb licencovaných průvodců po českých a evropských řekách.

Autoservis, autoopravna: - osobní automobily - karosářské práce.

Tesařské práce: - krovy - šalování schodišť - pergoly - dřevostavby. Pokrývačské práce.

Maloobchod: - jízdní kola - náhradní díly na jízdní kola. Opravy, servis kol.

Velkoobchod květin: - řezané květiny - hrnkové květiny - substráty - hnojiva - stuhy, obaly, doplňky, keramika. Květinová dekorace a vazby květin pro všechny příležitosti.

Kovovýroba. Výroba: - jednoúčelové stroje.

Stavební činnost: - stavba rodinných domů - rekonstrukce bytových jader - vnitřní a vnější omítky (hrubé, štukové, šlechtěné, sanační) - rekonstrukce budov - opravy balkonů a komínů - pokládání zámkových a plošných dlažeb - fasády - obkladačské a sádrokartonářské práce - zateplování fasád polystyrenem i minerální vatou - tepelné a ...

Výkup a zpracování: - kovového odpadu. Provozovna Olomouc U Podjezdu 1, 772 00 Olomouc tel.: 583456390; 602761647

Zámečnictví. Výroba, instalace a opravy strojů a přístrojů. Malířství a natěračství, zednictví. Návrhy, studie a realizace zahradních úprav.

Servis, oprava: - revize elektroinstalace NN / VN bez omezení - hromosvody, jímací soustavy bez omezení - nebezpečí výbuchu - elektrické spotřebiče, všechny druhy - ruční nářadí - kancelářská a výpočetní technika - lékařské přístroje - automatická evidence periody revizí - automatizace.

Prodej, stavba a realizace: - teplovzdušné krby - krbová kamna na dřevo i uhlí. Výroba krbů na zakázku.