Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomoucký kraj, včetně poboček
Prodej, servis: - pneumatiky - Alu i plech - protektory.

Prodej: - pneumatiky - ocelové a ALU disky. Služby-kompeltní péče o automobil: - pneuservis pro osobní, nákladní a traktorové pneu - opravy průrazů - lepení duší - likvidace ojetých plášťů - geometrie 3D - uskladnění pneu - zdarma - seřizování světel - výměna náplně klimatizace a desinfekce ozónem - bezkontaktní a ruční myčka ...

Pneuservis: - opravy průpichů a průrazů pneu - výměny pneu - vyvážení kol - huštění pneu dusíkem - prořezávání nákladních pneu. Prodej: - pneu - pneuhotel, uskladnění pneu. Autoservis. Geometrie. Klimatizace.

Pneuservis. Prodej, oprava: - pneumatiky. Rychloservis, autoservis.

Ve firmě Pneu Hradil s.r.o. si vyberete pneumatiky všech typů a značek. Také fungujeme jako pneuservis pro osobní i nákladní vozy. Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - pneumatiky (letní, zimní, osobní, off-road, nákladní) - náhradní díly (tlumiče, brzdy, baterie, stěrače, ..) - disky - tažné zařízení - střešní boxy - sněhové ...

Jízdní kola MYSTIC BIKE Prodej: - jízdní kola: Opravy, servis jízdních kol.

Výroba, oprava, repasování: -čerpadla a míchadla na kejdu. Montáže: -technologie na čerpání a uskladnění vepřové a hovězí kejdy. Výstavba: -železobetonové jímky -fotovoltaické elektrárny.

Prodej: - železářství - kuchyňské potřeby - jízdní kola - zahradní traktory - sekačky - kultivátory - řetězové pily - zahradní nábytek.

Český výrobce zaměřený na zdravý spánek a odpočinek. Výroba: - anatomické polštáře, polštáře z paměťové pěny, matrace, relaxační podložky.

Prodej, montáže: - okenní fólie - bezpečnostní dveře - bezpečnostní systémy - požární systémy - kamerové systémy - domovní telefony, videotelefony - garážová vrata a automatické brány. Elektromontáže.

Prodej, e-shop s outdoorovým a campingovým vybavením značky Cattara.

Výroba a prodej: - průmyslová síta - technické a filtrační tkaniny - laboratorní síta a stroje - dopravní pásy - ploty a plotové systémy.

Výroba: - oplocení na klíč. Prodej pletiva, sloupků a příslušenství. Zemní práce minirypadlem. Zámečnické práce.

Stavební firma: -pozemní stavby na klíč -novostavby i rekonstrukce staveb bytových, průmyslových, zemědělských objektů atd. Stavební projekce. Kontejnerová doprava MAN. Zelená úsporám.

Stavební práce: - rodinné domy včetně inženýrských sítí - stavby na klíč - inženýrské sítě - fasády - rodinné domy na klíč - rekonstrukce objektů - zateplení objektů.

Závody společnosti WAREX - výrobní v Javorníku a montážně-expediční v Jeseníku - se opět vrátily k výrobě obytných kontejnerů a doplnily tím tak modulární stavby, generální dodávky, ocelové konstrukce a výrobu ocelových svařenců, výpalků, dílů a technologických ocelových konstrukcí. Samotné výrobě obytných kontejnerů předchází vlastní vývoj a ...

Prodej, e-shop: - hračky - dětské, kojenecké oblečení - kočárky - autosedačky.

Fotoateliér - ateliérní služby: - foto svatební, dětské, reportážní, pohřební, společenské akce, dokladové - portréty - dětské seriály - těhulky - partnerské foto - exteriérní foto (svatby, pohřby, rodinné foto, společenské akce) - doplňkové služby (foto dárky, keramické foto, kalendáře, hrnky, polštáře) - prodej fotoalb a rámečků všech ...

Firma Prumhor s.r.o. Vám upraví Váš interiér či exteriér. Zabýváme se stavebními a natěračskými pracemi, zateplováním fasád a také prodejem barev a laků nejen v Šumperku, ale také v Olomouci. Zaměřujeme se na tyto služby: - stavební činnost (rekonstrukce, výstavba) - revitalizace bytových a nebytových domů - revitalizace panelových domů - ...

Fotoateliér, fotostudio, fotoslužby: - zhotovení fotografií ve všech formátech a odstínech - focení svateb, svatební fotograf, svatební fotky - focení škol, focení školek - focení průkazových fotografií. Prodej: - fotoaparáty + veškeré příslušenství - alba, rámečky - fotodárky - svatební foto - průkazové foto - foto ...

Opravy, generální opravy: - speciální železniční, drážní stroje (čističky kolejového kameniva, automatické strojní podbíječky, pluhy na úpravu štěrkového lůžka...) - výroba, opravy náhradních dílů na tyto stroje - autorizované opravy mechanizace Robel - smluvní výrobce hydraulických hadic HANSA-FLEX.

Dobrovolné sdružení osob, které mají zájem na rozvoji obchodu mezi Českou republikou, Slovenskou republikou a Čínskou lidovou republikou. Komora dále ve spolupráci s vládními i nevládními institucemi vytváří podmínky k budování přátelských, kulturních, a obchodních vztahů.

Kvalitní webhostingové služby s přehlednou a pohodlnou administrací, velkým prostorem, podporou PHP aplikací, výborným technickým zázemím a referencemi z řad velkých i malých firem, podnikatelů, ale i škol a neziskových organizací.